Masina de cusut Singer Smart II pret si specificatii tehnice

     Singer Smart II este o alegerea buna daca iti doresti o masina de cusut performanta, utila in special pentru acasa care sa te ajute in special la cusut lenjerie pentru pat, perdele si alte accesorii de imbracaminte. Masina fiind cu actionare mecanica are o viteza de coasere de 1500 imp./min si peste 20 de cusaturi combinate ce pot fi puse in practica: cusaturi drepte si zig-zag, 1 cusatura dreapta in doua pozitii de coasere ale acului, 2 modele de surfilare, 3 cusaturi invizibile si 1 butoniera in 4 pasi.

      Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Pas reglabil al cusaturii, reglare presiune piciorus presor, intarire cusatura, coasere butoniera, coasere nasturi, coasere fermoar, matlasare, etc. Pentru a vizualiza zona de lucru masina este dotata cu un sistem de iluminare economic model E-12 cu puterea de 15W. In pachetul pe care il primiti odata lansata comanda mai primiti si un set de ace de schimb, piciorus pentru cusut butoniere husa masina de cusut si o minitrusa cu accesorii pentru croitorie. Masina de culoare alb are o greutate de 7,5 kg cu dimensiunile de: cm. 42 x 22 x 35.

     Recomandare:

            Merita toti banii daca vrei sa iti pui in practica pasiunea sau chiar sa iti deschizi o noua afacere totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

            Daca ai noroc, o poti achizitiona la reducere de pret aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus 

Masina de cusut Singer Smart II, 7 Programe, 1500 imp/min, Alb