Masina de cusut Singer One Plus, pret si specificatii tehnice

       Singer Smart II este o alegerea buna daca iti doresti o masina de cusut performanta, utila in special pentru acasa care sa te ajute in special la cusut lenjerie pentru pat, perdele si alte accesorii de imbracaminte. Masina fiind un model computerizat are 231 programe de coasere  o viteza de coasere de 750 imp./min si peste 300 de cusaturi combinate ce pot fi puse in practica: 7 cusaturi de baza, 6 cusaturi elastice, 212 cusaturi decorative si 1 model butoniera fara sfarsit. 

      Pe partea de funcții si posibilitatii, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Pozitie de coasere a acului programabila, cusatura cu ac dublu, Suveica orizontala, Brat de coasere extra-lung (374 mm), detasabil, Ecran cu afisaj LED, Buton de selectare cusaturi, Sistem swift-smart de infilare, Functie anulare transportor, functie intarire cusatura, viteza de coasere variabila, la alegere, Posibilitate de executare cusaturi tubulare, posibilitate alungire si latire a punctului de coasere, posibilitate alungire a modelului la cusaturilor decorative, posibilitate de memorare a modelelor cu modificarile aduse, Accesorii incluse in bratul detasabil. Masina are in dotare un motor silentios de (c.a.) cu alimentare la 220 v si puterea in regim de lucru de 70W.

       Pentru a vizualiza zona de lucru masina este dotata cu un sistem de iluminare economic cu 3 LED-uri StayBright. In pachetul pe care il primiti odata lansata comanda mai primiti si husa masina de cusut si o minitrusa cu accesorii pentru croitorie. Masina de culoare alb are o greutate de 10 kg cu dimensiunile de: cm. 30 x 22 x 29-55.

     Recomandare:

            Merita toti banii daca vrei sa iti pui in practica pasiunea sau chiar sa iti deschizi o noua afacere totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

            Daca ai noroc, o poti achizitiona la reducere de pret aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus 

Masina de cusut Singer One Plus, 231 Programe, 750 imp/min, Control computerizat, Alb