Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12FC Inverter specificatii tehnice

      Temperaturile ridicate din ultima perioada anunta inca de pe acum faptul ca vom avea parte de o vara calduroasa, lucru care ma face sa cred ca o investitie intr-un aparat de aer conditionat este o necesitate. Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A12FC este o alegere de luat in seama in cazul in care iti doresti un dispozitiv de climatizare accesibil ca pret, dotat cu numeroase functii si optiuni programabile pentru confortul locuintei tale. 

      Cu o constructie moderna care implica materiale de calitate si finisaje bine realizate, acesta va fi cu siguranta remarcat in casa ta, atat estetic cat si prin performantele aratate. Atat unitatea interioara cat si cea exterioara sunt de un alb imaculat care se va potrivi perfect in interiorul unei camere cu pereti de culoare alb. 

     Este un sistem de climatizare ultra-modern si econom, dotat cu telecomanda si ecran de tip LCD care are o capacitate de racire si incalzire de 12000 BTU, potrivit pentru a fi folosit in incaperi de pana la 25 de metri, acasa sau in cadrul unui spatiu de birouri.

     Unitatea interioara dispune central si de un display LCD care va afisa in timp real temperatura mediului ambiant al camerei precum si optiunile active pentru programul de lucru selectat. Acesta dispune deasemenea si de tehnologia Inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficienta foarte buna. Vortex are un compresor functionand gradual, mai eficient cu pana la 30-40% fata de clasicele compresoare, On/Off. 

     Aparatul de aer conditionat tip inverter Vortex VAI-A12FC este dotat cu un compresor rotativ BLDC care utilizeaza un magnet puternic din neodymium. Compresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul fiind capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

     Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul este dotat cu un model avansat de filtru lavabil pentru dezinfectarea si sterilizeaza aerul din incapere. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de (25, 31, 39, 42) dB.

      Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12FC este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ si are un consum nominal estimat de 1o90 W/h la racire si clasa A+ cu un consum de 970 W/h la incalzire.

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,13 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Vortex, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,13 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW.

ᐈ Randamentul unui aparat de aer conditionat » Recomandari 10pelinie.ro

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -10° C.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit de (320, 375, 450, 630) mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de (dezumidificare si antimucegai) isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Scopul acestei functii este de a usca interiorul evaporatorului si de a preveni mucegairea lui (din cauza depunerii de apa) si degajarii unui miros neplacut, colectand o cantitate de 1,2 l/h condens.

      Funcţia Auto Clean de la Vortex previne acumularea umidităţii prin pornirea ventilatorului chiar şi atunci când dispozitivul este oprit. Drept rezultat atât aparatul de aer condiţionat, cât şi camera rămân uscate şi curate.

      Functia CLEAN poate fi setata in paralel cu functia TIME START, in acest caz, functia TIME START va incepe dupa ce se va termina functia CLEAN.

      Functia STRONG este activata si opereaza la viteza maxima in modul Turbo, pentru a obtine eficienta maxima la racire sau incalzire.

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Vortex, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

      Unitatea interioara cantareste 8,5 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 750 x 285 x 200, iar cea exterioara are o greutate de 27,5 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 720 x 260 x 540.  Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

      Oferta vine insotita si cu kit de instalare facandu-se oricum o economie de cateva sute de lei in functie de model.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret.

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12FC Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Auto restart, Auto curatare, Dezumidificare, Kit instalare inclus, Alb