Pachet promo: Cuptor incorporabil rustic Zanussi ZOB33701PR+ Plita incorporabila traditionala Zanussi ZGG66414PA specificatii tehnice

    Cuptorul impreuna cu plita arata foarte bine si din punct de vedere al design-ului avand un aspect retro, finisaj pe culoare maro, lucru evident si prin materialele de calitate din care este realizat. Panoul de control este unul mecanic, s-a mers pe ideea aceasta intrucat designul este unul rustic iar timerul analogic are aspect de ceas.  

     Sistemul de avertizare sonora te va anunta acustic atunci cand prepararea alimentelor va fi gata. Este economic si din punct de vedere energetic avand un consum foarte mic de 0.79 KW/h fapt ceea ce il plaseaza in clasa A energetic. 

     Datorita cavitatii sale uriase de 74 de litri, a tavii de coacere cu 25% mai mare si a celor 5 niveluri pentru rafturi, cuptorul Space+ va ofera mai mult spatiu pentru mancarurile preferate facute la cuptor. 

  Geamul de protectie curbat al usii de acces in interior este unul rezistent termic avand pana la 3 straturi de protectie pentru un transfer termic de caldura minim.

     Cuptorul este dotat cu un sistem de ventilatie cu distributie uniforma a caldurii ce inlatura definitiv necesitatea intoarcerii mancarii pe durata procesului de gatire. Acest sistem mentine o temperatura uniforma in orice colt al cuptorului. Aparatul are 7 moduri de încălzire si distributie a energiei termice ce vor contribui la realizarea a diferite feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor. Unele din aceste functii si programe sunt urmatoarele: Grill cu ventilatie, Static (arzator sus arzator jos), MultiplusGrill mare, Gril mic, Decongelare si Incalzire inferioara.

     Avand functia Grill va permite sa preparati hrana mult mai sanatos, scapand de uleiul si grasimea arsa de pe carne sau alte alimente.

     Incalzirea cuptorului se face in partea superioara, in partea inferioara, cat si inelara (rezistenta de incalzire este asezata in jurul ventilatorului) astfel ca putem aseza tava in pozitia unde dorim in functie de preparat.    

     Cuptorul dispune de iluminare interioara, ce permite sa vedeti in ce stadiu se afla alimentele. Inca un detaliu de top pe acest model este faptul ca interiorul cuptorului este placat cu un email special de mare densitate.

     Datorita acestui lucru, procedura de curatare cu apa foloseste aburul pentru a elimina grasimile si resturile de mâncare ramase in cuptor. 

     Arsurile din interior si urmele de murdarie pot fi indepartate cu usurinta, fiind suficient sa folosesti doar o leveta de bucatarie usor umeda pe toata suprafata acestuia. 

     Consumul energetic pe care acest cuptor il are nu este mare, avand clasa de eficienta energetica A consuma 0,78Kw/h la o temperatura in cuptor de 250 grade celsius.

     Cuptorul este dotat cu un ventilator care nu se vede ce produce o racire tangentiala atat a carcasei aparatului, a geamului dublu si a componentelor electronice.

     Ventilatorul pentru racire porneste automat cand este stins cuptorul. Ca accesoriu cuptorul are o tava de coacere din aluminiu. Dimensiunile aparatului sunt: (I x L x A) (cm): 59,4 x 59,4 x 56,8.

     Pachetul promotional Zanussi, alcatuit din cuptorul ZOB33701PR si plita ZGG66414PA cu alimentare pe gaz, reprezinta o alegere ideala.

      Plita incorporabila Zanussi este de culoare maro, avand dimensiunile standard de 5 x 60 x 51 cm si o greutate de 11 Kg. Butoanele de control rotative cu aspect retro sunt situate in partea din fata, fiind foarte usor de accesat. Suprafata plitei fiind din inox de culoare maro cu design elegant este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare din fonta au un design continuu, fără a mai fi necesar să vă chinuiţi să ridicaţi oalele grele de pe plita.

     Plita dispune de o putere maxima de 7 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii cu o putere de 1,7 kW si 1 arzator mare, avand o putere de 2,7 kW.

     Plita dispune de aprindere electrica, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, avand un cuptor incorporabil la pachet cu plita, este accesibil ca pret si dotat, cu destule functii de gatit:  Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus 

Cuptor incorporabil rustic Zanussi ZOB33701PR, Electric, Multifunctional, 74 l, Clasa A, Maro