Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO specificatii tehnice

      Masina de spalat rufe este unul dintre aparatele electrocasnice care nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta, mai ales in ziua de astazi cand preturile sunt accesibile oricarui buzunar.

      Indesit IWSC51051CECO este unul dintre cele mai noi produse lansate pe piata de la noi din tara de catre acest celebru brand. Design-ul masini este clasic si usor de folosit, beneficiind de un atu deosebit si anume de dimensiunile slim si anume avand (IxLxA cm): 85 x 59.5 x 42, astfel ca o putem instala intr-o baie sau o incapere mai mica. Panoul de control este format din trei butoane rotative si indicatoare referitoare la functii care sunt afisate pe sertarul de detergent. Primul buton acceseaza programul, al doilea este pentru temperatura iar al treilea este pentru viteza de rotatie la stoarcere. De asemenea se va cunoaste etapele de spalare cu ajutorul unor LED-uri de semnalizare. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent poliplex de culoare alb iar tamburul este din inox. 

       In ceea ce priveste caracteristicile tehnice masina de spalat slim Indesit cu incarcare frontala are hubloul de dimensiuni mari si o deschidere larga de 32 cm. Masina fiind mult mai practica la descărcarea sau încărcarea cu haine, avand un volum de încărcare, de 5Kg si o viteză de 1000 de rotatii pe minut la centrifugare.

      Programele in numar de 16 pe care le poti utiliza aici sunt cele clasice: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, ECoBumbac, clatire intensiva si prespalare. Fiind o masina buna cu functii de ultima generatie, are consum mic, spalare eficienta fiind dotata cu sistem de siguranta impotriva copiilor

      Indesit IWSC51051CECO vine echipata cu functia de Programare intarziata pe care o puteti utiliza atunci cand vreti sa gasiti rufele gata curate in masina cand va intoarceti acasa. Programe speciale de sport concepute pentru spalarea incaltamintei de sport. Functia Eco Time  masina spala astfel o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie. Masina Indesit are o clasa de eficienta energetica inalta A+ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 6763 litri si protectie impotriva inundatiilor. Masina nu va deranja nici din punct de vedere fonic, deoarece nivelul de zgomot produs la centrifugare este de 76 dB, iar la spalare este de 59 dB. 

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

 

Lasă un comentariu