Pachet promo: Cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BB/OL + Plita incorporabila Samsung NA64H3010AS specificatii tehnice

      Samsung se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Datorita calitatii produselor brandului sud-coreean, acestea sunt utilizate la scara larga.

     Samsung NV70K1340BB/OL este un cuptor incorporabil multifunctional ce face parte din noua gama de electrocasnice si incorporabile propusa de producatorul corean pentru piata europeana. Aparatul Samsung despre care vorbim astazi este un cuptor electric ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile  59.5 x 59.5 x 56,6 centimetri si o greutate de 32,6 Kg.

     Cuptorul are un design modern, de culoare negru antracit. Cuptorul avand un panou de control cu afișaj LED, iti indica timpul ramas pana la terminarea programului, dupa ce focul se opreste, va ramane afisat ceasul. Cele doua butoane tip push-up, fiind foarte ușor de folosit actioneaza un control mecanic asupra functiilor cuptorului si setare temperatura. Cuptorul Samsung este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasacu un consum de energie de 0,855Kw/h si puterea de 1700W.

     Usa este din sticla neagra avand strat triplu pentru izolare si protectie, are o greutate mica. Cuptorul se remarcă prin capacitatea mare de gătire de 70 de litri, cu rafturi multiple care pot fi scoase prin glisare si va permit sa jonglati cu stilurile de gatit in functie de nevoile dvs. Samsung are 6 functii putand fi utilizat pentru o multitudine de retete culinare.

     Printre cele mai importante pot mentiona urmatoarele: convectie, aer fierbinte, ventilator,timer, autocuratare, grill si incalzire inferioara si superioara.

      Produsele de patiserie vor avea de acum inainte un alt aspect, datorita incalzirii superioara ce rumeneste preparatele pentru a le da culoare. Cu ajutorul celor 2 forme de incalzire, rezistenta de coacere de sus si de jos, toate alimentele vor fi mai bine facute, atat in interior, cat si la exterior. Cu ajutorul Timer-ului, actionand butoanele de pe panoul de comanda (<) sau (>) poti programa durata programului, astfel incat mancarea nu se va mai arde.

      Samsung beneficiaza de functia de curatare Catalytic Clean unde cuptorul se curata in timp ce se gateste, interiorul fiind placat cu email ceramic de mare densitate. Tava pentru resturi alimentare colecteaza grasimea si reziduurile in timpul procesului de gatire, apoi le dizolva chimic, lasand cuptorul la fel de curat cum a fost inainte sa incepeti sa gatiti. Cuptorul este dotat cu suporturi pentru raft telescopic ce ofera un confort exceptional la scoaterea alimentelor din cuptor.

     Sistemul de ventilare al cuptorului este compus din doua ventilatoare dispuse in plan vertical pe peretele din spate al cuptorului. Acest sistem de ventilare disipa caldura mai bine in interiorul cuptorului.

    Pachetul promotional Samsung, alcatuit din cuptorul NV70K1340BB/OL  si plita NA64H3010AS cu alimentare pe gaz, reprezinta o alegere ideala.

      Plita incorporabila Samsung este de culoare inox, avand dimensiunile standard de 5 x 60 x 51 cm si o greutate de 11 Kg. Butoanele de control rotative sunt situate in partea din fata, fiind foarte usor de accesat. Suprafata plitei fiind din inox antiamprenta cu design elegant este foarte usor de curatat. Gratarul din fonta are un design continuu, fără a mai fi necesar să vă chinuiţi să ridicaţi oalele grele de pe plita..

     Plita dispune de o putere maxima de 9,6 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 1 arzator mediu cu o putere de 2 kW si 2 arzatoare mari, avand o putere de 3,3 kW.

     Plita dispune de aprindere electrica, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, avand un cuptor incorporabil la pachet cu plita, este accesibil ca pret si dotat, cu destule functii de gatit:  Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus 

Cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BB/OL, Electric, Autocuratare catalitica, 68 l, Clasa A, Grill, Negru