Pachet promo: Cuptor incorporabil Electrolux EOA3450AOX + Plita incorporabila Electrolux EGG6343NOX specificatii tehnice

     Electrolux EOA3450AOX este un cuptor incorporabil multifunctional ce face parte din noua gama de electrocasnice si incorporabile propusa de producatorul suedez  pentru piata europeana. Aparatul Electrolux despre care vorbim astazi este un cuptor electric ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile  59.4 x 59.4 x 56.7 centimetri.

      Cuptorul are un design modern, de culoare inox antiamprenta, ce previne păstrarea urmelor de degete.

     Cuptorul avand un panou de control cu afișaj LED, iti indica timpul ramas pana la terminarea programului, dupa ce focul se opreste, va ramane afisat ceasul. Cele doua butoane tip push-up, fiind foarte ușor de folosit actioneaza un control electronic asupra functiilor cuptorului si setare temperatura. In jurul butoanelor de selectie sunt pictograme intuitive care va ajuta sa manevrati cu usurinta cuptorul.

     Cuptorul Electrolux este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasacu un consum de energie de 0,89Kw/h si puterea de 2780W.

     Usa este din sticla transparenta cu efect de oglinda avand strat dublu pentru izolare si protectie  si Soft Closing (inchidere amortizata a usii).

     Tehnologia Soft Closing ( inchidere amortizata a usii) presupune un mecanismul special, amplasat in usa, ce impiedica producerea oricarui zgomot puternic la inchiderea acesteia. Cuptorul se remarcă prin capacitatea mare de gătire de 72 de litri, cu 9 niveluri pentru rafturi si funcții variate de coacere. Electrolux are 8 functii putand fi utilizat pentru o multitudine de retete culinare. Printre cele mai importante pot mentiona urmatoarele: convectie aer fierbinte, grill cu suprafata mare, incalzire inferioara, incalzire superioara, ventilator, timer si autocuratare.

     Produsele de patiserie vor avea de acum inainte un alt aspect, datorita incalzirii superioara ce rumeneste preparatele pentru a le da culoare. Cu ajutorul celor 3 forme de incalzire, rezistenta de coacere de sus de jos si inelara in jurul ventilatorului, toate alimentele vor fi mai bine facute, atat in interior, cat si la exterior.

     Cu ajutorul Timer-ului, actionand butoanele de pe panoul de comanda (+) sau (-) poti programa durata programului, astfel incat mancarea nu se va mai arde.              

     Dupa ce timpul de preparare al mancarii s-a scurs, un semnal sonor te va avertiza ca mancarea este gata.    

     Cuptorul are o funcție specială pentru pizza, una pentru grill, câte una pentru încălzirea separată a fiecăruia dintre spații etc.

     Electrolux beneficiaza de functie de curatare catalitica, posibila datorita panourilor montate pe peretii sai laterali. Aceste panouri catalitice absoarb grasimea si mizeria, dupa care o arde la o temperatura foarte mare, astfel, interiorul se mentine impecabil de fiecare data. Cuptorul este dotat cu ghidaje telescopic ce permit scoaterea tavilor fara dificultate pe mai multe nivele si sistem de protectie deschidere usa cuptor. Accesoriile din dotare se compun din: gratar combi si tava de coacere si suporturi telescopice.

      Pachetul promotional Electrolux, alcatuit din cuptorul EOA3450AOX si plita EGG6343NOX cu alimentare pe gaz, reprezinta o alegere ideala.

      Plita incorporabila Electrolux este de culoare inox, avand dimensiunile standard de 59 x 52 cm si o greutate de 7,6 Kg. Butoanele de control rotative sunt situate in partea din fata, fiind foarte usor de accesat. Suprafata plitei fiind din inox antiamprenta cu design elegant este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare sunt din fonta emailata de culoare negru antracit.

     Plita dispune de o putere maxima de 9 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii cu o putere de 2 kW si arzatorul mare tip Wok (tripla coroana de ardere), avand o putere de 4 kW.

     Plita dispune de aprindere electrica integrat, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, avand un cuptor incorporabil la pachet cu plita, este accesibil ca pret si dotat, cu destule functii de gatit:  Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus 

Cuptor incorporabil Electrolux EOA3450AOX, Electric, 72 l, Autocuratare catalitica, Clasa A, Inox