Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI68473+ Plita incorporabila HANSA BHGI63112035 specificatii tehnice

     Cuptor incorporabil Hansa BOEI68473 si plita BHGI63112035  sunt produse in Polonia de producatorul de electrocasnice Amica International GmbH.

     Brandul Hansa a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Produsele acestui producator se adreseaza in special clientii din Europa de Sud Est, carora le ofera o gama de electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret.

     Cuptorul incorporabil Hansa  este alegerea perfecta daca iti doresti un coptor performant cu control electronic dupa licenta germana dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care sa se integreze perfect in bucataria ta.

     Cuptorul impreuna cu plita arata foarte bine si din punct de vedere al design-ului avand un aspect modern finisaj pe culoare inox, lucru evident si prin materialele de calitate din care este realizat.

     Cuptorul Hansa  avand urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5 x 59.5 x 57 este un cuptor incorporabil electric de capacitate 66 de litri suficient pentru a gati cele mai gustoase feluri de mancare. Este economic si din punct de vedere energetic avand un consum foarte mic de 0.79 KW/h fapt ceea ce il plaseaza in clasa A energetic.

     Afisajul LCD de dimensiuni generoase pozitionat frontal ne arata timpul ramas pana la finalizarea programului de gatit, 8 functii, timer, impreuna cu butoanele de actionare retractabile fac ca acest aparat sa arate exceptional.

     Panoul de comanda este foarte usor de monitorizat, cu ajutorul programatorului Ts cu senzor, ce monitorizeaza timpului de preparare si setarea timpului de oprire a cuptorului.

     Sta foarte bine si la capitolul dotari tehnice fiind prevazut cu dispozitiv timer, grill, ventilator si LED pentru iluminare interioara.

     Acesta are o putere de 2900 W si promite sa le ofere utilizatorilor rezultate excelente si o experienta placuta in ceea ce priveste gatitul.

     Dintre functiile sale eu amintesc: incalzire rapida, decongelare, ventilare cu convectie, incalzire inferioara, incalzire superioara.

     Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. Cuptorului este dotat cu garnituri catalitice inlocuibile si usor de montat ce absorb grasimea si impuritatile. Geamul de protectie al usii de acces in interior este unul rezistent termic avand pana la 3 straturi de protectie pentru un transfer termic de caldura minim.

     Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: email usor de curatat, usa cu sistem de curatare usor, pe geam sunt instructiunile pentru gatit si usa reflexiva.

     Accesoriile cuptorului sunt urmatoare: o tava adanca, ghidaje pentru tavi (ele va ajuta sa scoateti tavile mai usor indiferent de greutatea lor) si gratar din sarma.

     Plita de sticla termorezistenta de culoare neagra dispune de 4 arzatoare pe gaz cu aprindere electrica de dimensiuni diferite, astfel vom avea 2 arzatoare normale 1 arzator economic si un arzator wok.

     Controlul acestor arzatoare electrice se face cu ajutorul a 4 butoane rotative dispuse pe panoul cuptorului.

     Plita are o greutate de 12,5 Kg si dimensiunile, (I x L x A) (cm) 4 x 60 x 51.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, avand un cuptor incorporabil la pachet cu plita, este accesibil ca pret si dotat, cu destule functii de gatit: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus 

Cuptor incorporabil Hansa Fusion BOEI68473, Electric, 65 l, Autocuratare catalitica, Grill, Display, Clasa A, Inox