Aparat de aer conditionat Gree GWH09QB-K3DNA1C specificatii tehnice

     Majoritatea aparatelor de aer conditionat existente pe piata poseda filtre puternice care imbunatatesc procesul de retinere a prafului si ajuta la o mai buna retinere a bacteriilor si a polenuluii. Un astfel de sistem poate duce la prevenirea crizelor de astm, alergiilor si bolilor respiratorii asociate poluarii. Modelul Gree GWH09QB-K3DNA1C face parte din aceasta categorie.

     Acest aparat ultra-modern si econom de culoare alb cu telecomanda si ecran de tip LCD ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire si incalzire de 9000 BTU, fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 20 mp. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++, cu un consum de 1300 W la racire si  clasa A+ cu un consum de 1400W la incalzire. Aparatul dispune de tehnologia inverter, compresorul functionand gradual, obtinandu-se o eficientizare de pana la 30-40% fata de clasicele compresoare, On/Off. Filtrul “Catechin” al acestui aparat de aer conditionat Gree GWH09QB-K3DNA1C, poate elimina cu succes 95% din agentii alegeni ce pot provoca diverse probleme de sanatate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot de 40 dB.

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Gree, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de (dezumidificare si antimucegai) isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Scopul acestei functii este de a usca interiorul evaporatorului si de a preveni mucegairea lui (din cauza depunerii de apa) si degajarii unui miros neplacut.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

     Unitatea interioara cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de (790 x 275 x 200) mm, iar cea exterioara are o greutate de 27 kilograme cu dimensiunile de (776 x 540 x 320) mm

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 

Aparat de aer conditionat Gree GWH09QB-K3DNA1C , inverter , 9000 btu , A++