Televizor LED Everest 39E29D pret si specificatii

      Televizorul LED Everest 39E29D este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui televizor de dimensiuni mari perfect pentru o camera de zi sau un living mai spatios. Este unul dintre cele mai ieftine televizoare din aceasta categorie avand un ecran LCD ce masoara in diagonala 99 cm.

     Este un televizor foarte subtire care pastreaza acelasi design modern si elegant cu care producatorii actuali ne-au obisnuit. Rama din jurul ecranului este extrem de ingusta punand astfel in valoare la maxim ecranul destul de generos de 99 cm. Forma suportului este dreptunghiulara, destul de banala, construita din acelasi plastic negru lucios. Exista si posiblitatea de a monta televizorul pe perete – pentru acest lucru este necesar un suport compatibil VESA (trebuie cumparat separat).

     Sistemul audio este unul MPEG-1 layer1 B/G,D/K,I format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 20 wati. Sunetul generat de acesta este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Daca totusi doriti ceva mai puternic decat atat puteti conecta oricand televizorul la un sistem audio extern, acesta fiind dotat cu iesire audio digitala precum si mufa minijack.

     Acesta suporta o rezolutie maxima HD de 1366 x 758 pixeli. Imaginile afisate de acesta sunt clare iar culorile vii si naturale. Unghiul de vizibilitate este unul foarte bun, chiar daca nu discutam despre un display IPS. Calitatea imaginii se traduce in termeni mai tehnici prin faptul ca este un HD Ready avand un timp de raspuns de 6.5 ms si o luminozitate standard de 250 cd/mp. Se vede vine chiar si in conditii de luminozitate accentuata (lumina zilei/soare) avand un contrast nativ de 5000:1. Unghiul de vizibilitate este destul de bun de aproximativ 170 de grade.

     Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporabil va face posibila rularea filmelor si serialelor conectand simplu un stick sau un HDD extern la portul USB 2.0.

      Sta bine si la capitolul posibiitati de conexiune cu alte dispozitive fiind dotata cu intrare PC, un port USB 2.0, 3 porturi HDMI si iesire pentru casti audio. 

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Televizor LED Everest, 99 cm, 39E29D, HD