Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSD723B performanta la un pret minim

       Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSD723B  face parte din categoria masinilor de spalat de buget dotate cu numeroase functii si programe de spalat ideala pentru tine si familia ta. 

      Arata bine si din punct de vedere al design-ului avand un aspect general bine conturat in care iese in evidenta panoul de comanda bine accesorizat cu butoane de comanda pentru optimizare mod de functionare si display LCD pentru afisare timer.

      Avem de-a face cu un o masina de spalat economica si din punct de vedere al consumului energetic incadrata in clasa de eficienta A+++.  

     Din punct de vedere tehnic aceasta este caracterizata ca avand o capacitate totala de stocare rufe in cuva de pana la 7 Kg fiind ajutata de cele 1200 rpm pentru o spalare cat mai rapida si eficienta.

    Aceasta sta la fel de bine si pe partea de programe fiind dotata cu un numar suficient de mare de programe din care puteti alege in functie de cerintele dumneavoastra:clatire,stoarcere,autocuratare, camasi, spalare rapida, antisifonare, delicate, colorate, bumbac, sintetice etc. Cu programul amanare pornite iti poti programa ca masina de spalat sa spele rufele chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta.

    Pentru pete greu de indepartat masina de spalat este dotata cu un program special in acest sens denumit „Super Wash” ce implica o temperatura mult mai ridicata a apei in interior si un numar suplimentar de clatiri.

    In modul de functionare Eco Tech consumul energetic al masinii de spalat va fi limitat la minim, apa folosita la spalarea rufelor nemaifiind incalzita, fapt ce va duce la economisire de energie electrica de pana la 80%.

 Motorul trifazat conceput cu un sistem de suspensie care absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii pentru a asigura o silentiozitate desavarsita. 

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display LED, Alb