Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF pret si specificatii tehnice

       Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific performant dotata cu cele mai noi tehnologii de la Samsung foarte eficient din punct de vedere al puterii de racire. Aceasta impresioneaza inca de la prima vedere prin designul impunator in care culoarea alba mata accentueaza aspectul de modern. Samsung RB29HSR2DWW/EF este o combina de dimensiuni mari cu un interior spatios cu o capacitate de stocare de pana la 290 de litri.

     Interiorul acesteia este mai bine optimizat fata de o combina frigorifica clasica pentru o utilizate a spatiului la o capacitate mai mare in care peretii sunt conceputi mult mai subtiri ceea ce creaza o capacitate interna mult mai mare cu un consum energetic mic. Spatiul interior este organizat astfel, 213 litri revenindu-i frigiderului iar restul de 76 de litri congelatorului. 

     Compresorul digital de la Samsung cu care aceasta este dotata are 7 viteze reglabile pentru a corespunde diverselor cerinte de racire. Acesta functioneaza fluent, nu este nici zgomotos avand astfel un proces de uzura mult mai redus fapt care ii va conferi o mai mare durabilitate (garantie extinsa motor la 10 ani). Combina frigorifica este incadrata in clasa de consum A+ cu un consum cu pana la 25% mai mic fata de modelele clasice.

     Aceasta combina este dotata cu tehnologia Full No Frost astfel ca vei scapa de neplacerea de a o dezgheta la o anumita perioada de timp. Aceasta asigura o temperatura constanta in tot interiorul frigiderului pentru o mai buna racire folosind curenti de disperie a aerului rece evitandu-se astfel formarea ghetii. 

     Spatiul din interiorul frigiderului este impartit intre cele 3 rafturi ajustabile din sticla securizata ce pot fi repozitionate la diferite inaltimi in functie de dimensiunea alimentelor pe care doriti sa le introduceti in interior pentru o mai buna organizare a spatiului interior. Fiecare nivel in parte are prevazut pe usa cate doi suport de usa, 6 in total unde veti putea depozita alimente de dimensiuni mici sau sticle sau doze de apa/suc/bauturi alcoolice. Deasemenea acesta este prevazut si cu un compartiment special pentru depozitarea fructelor/legumelor la o temperatura ideala care sa nu scada sub limita de inghet. Compartimentul Fresh va pune la dispozitie mediul ideal pentru pastrarea carnii si a pestelui la o temperatura optima pentru a ramane proaspete si sa isi pastreze gustul proaspat. 

     Sistemul Multiflow va dispersa in mod egal curentii de aer rece in tot interiorul combinei reusind astfel sa pastreze alimentele in conditiile initiale pentru o perioada de timp mai indelungata

     Congelatorul situat in partea de jos este organizat pe 3 rafturi din sticla securizata reglabile in inaltime si este dotat cu functie de super-congelare pentru a congela in cel mai scurt timp posibil. Acesta are o eficienta de congelare de 12 Kg la 24 de ore.

      Sistemul de avertizare usa deschisa te va atentiona in cazul in care vei uita usa deschisa mai mult de 10 secunde. 

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF, 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Alb