Televizor LED Samsung LT32E310EW cu diagonala 81 cm, pret si review tehnic

        Samsung LT32E310EW este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu cele mai noi functii si tehnologii totul la un pret foarte bun. Televizorul arata foarte bine si la exterior dat fiind faptul ca este construit din materiale rezistente , este solid iar imaginea este excelenta pentru acest pret.
        Acesta poate fi folosit in acelasi timp si ca monitor extern pentru un laptop sau unitate sau chiar in ambele moduri simultand dat fiind ca acesta suporta imagine scindata (jumatate monitor PC/laptop, cealalta jumatate televizor).
         Display-ul de calitate foarte buna masoara in diagonala 80 cm si suporta o rezolutie Full HD 1080p. Vei avea parte de cea mai buna experienta gaming posibila dat fiind dimensiunea mare a acestuia si culorile vii si dinamice ce este capibil sa le redea la un timp de raspuns de 5 ms. Chiar si unghiul de vizibilitate este destul de larg de pana la 178 de grade avand o luminozitate de 300 cd/mp.

         Tunnerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

         Sunetul ofera o experienta foarte buna in egala masura data de cele doua boxe pozitionate simetric avand fiecare o putere de 10W.

         Acesta sta bine si pe partea de conectivitate fiind dotat cu o intrare USB 2.0, intrare VGA, doua porturi HDMI, Scart, Slot CI+ si intrare pentru casti. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

         Si consumul energetic este destul de mic fiind de aproximativ 69W, cam de cat un bec normal. 

Recomandare: 
         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret
         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus
Televizor LED Samsung, 80 cm, LT32E310EW, Full HD, Clasa A+