Televizor LED Philips, 102 cm, 40PFH4200/88 pret si specificatii tehnice

          Televizorul LED Philips  40PFH4200/88 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv electronic performant usor de utilizat capabil sa redea o imagine foarte buna totul la un pret accesibil.

          Philips  40PFH4200/88 lansat in 2015 este un televizor non smart construit din materiale de calitate si dispune de un ecran generos ce masoara in diagonala 102 cm. Este subtire iar ramele de dimensiuni mici pun in valoare la capacitatea maxima superbul display capabil sa redea imagini la rezolutii superioare Full HD. 

          Imaginea este imbunatatita simtitor cu ajutorul celor mai noi tehnologii in domeniu printre care: Digital Crystal Clear – beneficiezi de pana la 69 de miliarde de culori si un contrast dinamic de 500 000:1, 100 Hz Perfect Motion Rate – folosit in cazul filmelor de actiune sau emisiunilor de sport, un stabilizator de imagine util in cazul scenelor ce se succes foarte rapid.

          Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo cu bass reflex ce livreaza impreuna o putere de 16W si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare: Auto Volume Leveller, Incredible Surround, Clear Sound si Bass Control. 

          Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

          Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, port component, 2 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy:Verifica pret redus

Televizor LED Philips, 102 cm, 40PFH4200/88, Full HD