Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 201 performanta, pret + review tehnic

     Whirlpool este un producător care nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar seria sa de mașini de spălat vase merită toată atenția. Modelele au un raport calitate-preț foarte bun, fiind potrivite pentru toate buzunarele. Tocmai de aceea o mașină de spălat vase, modernă, de ultimă generație, este extrem de importantă în orice casă. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 201 este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performanta cu control electronic dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie. Mașina are un design foarte simplu, având carcasa complet albă, iar panoul de control fiind plasat pe muchia superioară a ușii. Panoul are o interfață foarte simplă, fiind prevăzut cu un număr redus de butoane și afișaj LED ce iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului, indicator clatire suplimentara precum si etapa spalarii in curs. 

     Aparatul avand dimensiunile slim de 82 x 44,8 x 55 cm si o greutate de 31,5 Kg se poate integra sub blatul mobilei de bucatarie fara sa-ti ocupe prea mult spatiu. Avand o capacitate medie de spălare de nu mai puțin 10 (seturi) se adreseaza familiilor de 2-3 persoane si este capabila sa spele mai multe tipuri de vase sau chiar vase de dimensiuni mari. Interiorul este organizat în 2 coșuri spațioase din sârmă, dintre care unul este ajustabil, astfel încât să te poți adapta la fiecare situație și să poți spăla toate vasele de care ai nevoie. Cosul superior este reglabil pe înălţime ce ofera spatiu pentru pahare, farfurioare, cesti si tacamuri, precum si pentru pahare de vin cu picior inalt si oale. Datorita celor 2 suporturi pliabile mobile pentru farfuri, exista spatiu suficient si pentru oale si vase mai mari.

     Datorită motorului cu presiune variabilă Flexipower şi datorită Sensor System, senzorul de turbiditate inteligent, performanţele de spălare sunt automatizate pentru economisirea apei şi a energiei. Pentru că aparatul urmează a fi folosit cel mai probabil zilnic, producătorul l-a dotat cu tehnologii și programe nu doar eficiente, ci și economice.

     Pentru spălarea efectivă ai la dispoziție 6 programe de spălare cu 3 nivele de temperaturi de spalare: Vei gasi astfel un program automat, un program bio/eco la 50°C pentru spălare la un nivel minim de resurse, program intensiv la 65°C, dual wash (ciclu de spalare ce combina o spalare intensiva pe raftul de jos cu o spalare delicata pe sertarul de sus). Programul Intensiv este dedicat pentru vase si oale cu grad mare de murdarie, caci se spala la 65°C. Acest program va consuma 14 litri de apa si are un consum energetic mare, de 1,3 kW/h. Durata programului este de 2 ore si 30 de minute. Programul Eco are o durata de 3 ore, unde spalarea se efectueaza la 50°C si va consuma doar 10 litri de apa si 0,83 kW/h. Programul de Prespalare dureaza 10 minte, cu un consum de 4 litri de apa rece, deci cu un consum energetic mic de 0,01 kW/h. Programul Rapid dureaza doar 40 de minute, cu spalare la 50°C, insa fara uscare. Acest program are un consum de 8,5 litri de apa si 0,8 kW/h. Programul zilnic are o durata de 60 de minute, cu spalare la 55°C. Pe perioada spalarii are nevoie de 13,5 litri de apa si 0,95 kW/h. Tehnologia inovatoare Power Clean elimina nevoia de a inmuia si freca oalele si tigaile, oferind rezultate excelente chiar si la temperaturi joase. Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 201 detine optiune pentru incarcare la jumatate, ideala atunci cand nu ai foarte multe vase de spalat (adapeaza consumul si durata timpului de spalare in functie de cantitatea de vase din interiorul sau). Cand folosim tablete multifunctionale, masina nu mai foloseste agentul de clatire si sarea din masina, Whirlpool ADG 201 se regleaza pentru acest tip de detergent, pentru a obtine cele mai bune rezultate la spalare. 

     Mașina este dotată și cu un filtru de autocurățare. În privinţa funcţiilor speciale, pune la dispoziţie, elementul de încălzire ascuns, programarea întârziată, cele trei nivele de temperatură, Sensor System, indicatorul pentru sare folosit la dedurizarea apei si indicator lichid de limpezire. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum extrem de redus de curent electric. Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare este de 0,83 kWh, iar cel de apă este de 10 litri. Consumul anual este de 237 kWh și 2800 de litri. In acelas timp consumul de apa intr-o familie se reduce cu pana la 40%. Masina de spalat vase este foarte silentioasa, nivelul de zgomot are valoarea maximă de 51 dB.

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 201, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+ ,45 cm