Pachet promo: Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 288/JA pret si specificatii tehnice

        Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 288 /JA a fost proiectat sa se incadreze intr-o  bucatarie cu aspect rustic. Ca aspect exterior are un finisaj de email intr-o nuanta bej ,avand forme ce evoca sentimentul placut al unei bucatari confortabile, manerul usi cuptorului are o nuanta aurie (avena).

       Usa cuptorului este din email cu geam triplu special, eficienta din punct de vedere  energetic COOL DOORS (CD) si compacta avand garnitura de etansare. Timerul are aspectul unui ceas vechi cu cifre si limbi metalice, dar de fapt este un sistem de control digital unde putem alege timpul  de gatire si pe deasupra putem programa cuptorul sa porneasca prepararea retetelor la o anumita ora aleasa de noi dupa care se opreste automat. Cuptorul are un spatiu interior de 56 litri, fiind dotat cu: o tava de coacere si un gratar combi.  Un alt element important ce trebue amintit este sistemul de racire tangential al usi cuptorului cu ajutorul unui ventilator care nu se vede. Pentru gatire Whirlpool  foloseste sistemul clasic de incalzire impreuna cu un ventilator ce distribuie uniform temperatura obtinandu-se rezultate foarte bune la prajituri sau cazonac.

      Are program pentru prajire carne de porc sau pui care va arata perfect cu o crusta rumenita la suprafata daca se foloseste si grill-ul acestui cuptor. Cuptorul are 9 functii de gatire care combinate cu temperatura si timpul corect de gatire acopera pregatirea oricarui preparat. Tehnologia Easy Clean (usor de curatat) faciliteaza indepartarea petelor intarite de grasime, geamul interior a cuptorului isi va pastra aspectul stralucitor.

      Eficienta acestui cuptor este dat de consumul mediu de energie raportat la volumul sau de 56 litri avand clasa de eficienta A, cu un consum energetic de 0,84 Kwh/ciclu functii conventionale si un consum mediu anual de 106,9 Kwh/an. Cuptorul desi nu este mare, analizand caracteristicile cu care este prevazut si garantia comerciala de 2 ani pretul de achizitie este bun.

Recomandare:

          Designul elegant prin forma sa specifica dar si performantele la nivel inalt recomanda aceast cuptor incorporabil ca fiind o achizitie de succes: Verifica oferta pret

          Primesti 2 ani garantie iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

         Daca ai noroc, zilele aceastea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativVerifica pret redus

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 288/JA, Electric,56 l, Grill, Clasa A, Crem