Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L pret si caracteristici de ordin tehnic

      Daca caldura din interiorul camerei tale pare din ce in ce mai greu de suportat iar clasicile metode de racorire nu mai fac fata e timpul sa iti achizitionezi un aparat de aer conditionat performant respectiv Whirlpool SPIW 412L. 
      Designul aparatului de aer conditionat este unul modern ce il face pe acesta sa fie remarcat imediat unde albul de culoare mata il recomanda ca fiind ideal pentru a fi instalat in orice colt al casei tale. Unitatea interioara este dotata cu un display de tip LCD unde vor fi afisate temperatura camerei precum si setarile programelor de functionare.
      Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L are o capacitate totala de racire de 12000 BTU si de incalzire de 12454 BTU, ideal pentru o incapere de pana in 30 de mp.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L, 12000 BTU, Clasa A+, Functie incalzire, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare

     Pentru a simplifica modul de utilizare al acestuia,  Whirlpool SPIW 412L este dotat si cu telecomanda cu control wireless de la distanta.
     Senzorul de pe telecomanda transmite catre unitatea principala a aparatului de aer conditionat temperatura masurata din jurul telecomenzii, functie care functioneaza la activarea optiunii Around U. Aparatul beneficiaza de tehnologia Inverter care ofera economii substantiale la factura de energie in timp. Modul de functionare inteligent asigura performante inalte la racire si incalzire prin reducerea consumului de curent si a zgomotului ambiental, totul ca tu sa te bucuri in fiecare zi de racoarea ambientala fara prea mari costuri. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum maxim de 1190 W la racire si clasa A cu un consum maxim de 1010 W la incalzire. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea de interior a aparatului de aer conditionat produce un zgomot secvential de (223642, 49) dB.

    Compresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul este capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 5,6 la racire si de 3,8 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Whirlpool, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW. Energy efficiency labels - AirWell     Filtrul Full HD si Carbon activ cu care este dotat asigura un aer proaspat si racoros in orice zona din locuinta. Acesta retine toate microorganismele si toate particulele microscopice de praf astfel incat aerul ramane proaspat lipsit de poluare si agenti patogeni.

     Whirlpool SPIW 412L iese in evidenta prin caracteristica unica ce se intalneste doar la dispozitivele marca Whirlpool respectiv „Al 6-lea simt”. Datorita prezentei tehnologiei AL 6-lea Simt, aparatul electrocasnic are posibilitatea de a adapta consumul de energie electrica in functie de evolutia temperaturii din incapere. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

4D admisie aer – asigura o racire rapida si un schimb de curenti de aer foarte rapid (acesta vine in premiera cu acest sistem inovativ)
Al 6-lea simt Airflow – aparatul de aer conditionat selecteaza in mod automat modul de functionare in functie de evolutia temperaturii din camera
Al 6-lea simt Power Saver – aparatul de aer conditionat intra in regim conservare energie atunci cand temperatura camerei este mentinuta la regimul termic setat.
Al- 6-lea simt Sleep – Aceasta caracteristica permite AC sa tina pasul automat cu schimbarile in metabolismul corpului uman pe timp de noapte. Acest lucru inseamna ca temperatura setata creste cu 1° C la fiecare o ora, pana la 2° C la fiecare doua ore, asigurandu-se ca utilizatorul nu simte schimbarile de temperatura prea brusc.

      Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -10°C.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit de (290, 410, 480, 569) mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia turbo răceşte sau încălzeşte rapid încăperea pentru asigurarea unui confort maxim, iar dupa 20 de minute, unitatea revine automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie.

     Functia de dezumificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic, colectand  1,2 l/h condens.

     Funcţia Auto Clean de la Whirlpool previne acumularea umidităţii prin pornirea ventilatorului chiar şi atunci când dispozitivul este oprit. Procesul dureaza 17 minute iar fupa finalizare aparatul se opreste si poate fi repornit pentru functionare. Drept rezultat atât aparatul de aer condiţionat, cât şi camera rămân uscate şi curate.

Cu functia „Around U” Whirlpool seteaza automat o temperatura optima pentru pozitia in care ne aflam, prin intermediul telecomenzii care transmite un semnal catre unitatea interioara ce indica temperatura din jurul ei. Aparatul ajusteaza automat temperatura setata pentru racire maxima pana la 18°C potrivita chiar si pentru camere cu servere unde temperatura este foarte importanta pentru a asigura un consum optim de energie si un mediu confortabile pentru utilizator.

     Aparatul este dotat cu functia Restart ce ii permite acestuia sa functioneze la aceleasi setari atunci cand reporneste in urma unei caderi de tensiuni. Deasemenea cu functia Timer poate fi programat sa porneasca sau sa se opreasca la anumite intervale de timp stabilite.
     Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

     Unitatea interioara cantareste 8 kilograme avand dimensiunile de (818 x 270 x 217) mm, iar cea exterioara are o greutate de 23 kilograme cu dimensiunile de (660 x 482 x 240) mm. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. 
      
           
Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L, 12000 BTU, Clasa A+, Functie incalzire, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare