Masina de spalat cu uscator LG F1496ADP3 pret si caracteristici de ordin tehnic

      LG F1496ADP3 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant complet care sa inglobeze atat functia de uscator cat si cea de masina de spalat intr-un singur dispozitiv performant. Avantajul unei astfel de masini de spalat este legat si de faptul ca nu va mai trebui sa cumperi doua dispozitive dedicate economisind astfel atat spatiu cat si energie electrica.

       Masina de spalat cu uscator LG F1496ADP3 este una de capacitate mare de pana la 8 Kg in modul spalare si 4 Kg folosita ca uscator cu o viteza de centrifugare de 1400 rpm.

       Motorul pozitionat in zona centrala a masini de spalat ofera o stabilitate excelenta si un nivel redus de vibratii si zgomot si o eficienta sporita fata de modelele clasice. Miscarea rotorului din interiorul masinii de spalat este una ampla circulara si eficienta indepartand chiar si cele mai ample pete fara a le sifona sau provoca cute. 

       Deasemenea cu noul mod de miscare uniforma 6 Motion  detergentul se va depune in partea de jos a cuvei pana cand acesta se dizolva. Astfel nu vei mai avea probleme sa gasesti prin hainele spalate recent particule de detergent ramase nedizolvate. Poti optimiza acum miscarile motorului in functie de tipul de haine existand cate un mod personalizat pentru fiecare tip de tesatura in parte.

       Programele de spalat, 13 la numar acopera o gama larga de cerinte si de tipuri de tesaturi astfel: program rapid 30 minute, prespalare, Baby care (elimina particulele fine de detergent pentru a proteja pielea sensibila a copilului tau) , bumbac eco (program economic energetic folosit pentru haine din bumbac), Daily wash (spalare obisnuita cu setari automate), Intensive 60 (program spalare intensiva la 60 de grade pentru pete dificile) etc. De retinut este si faptul ca masina de spalat LG F1496ADP3 cu uscator beneficiaza si desisteme de siguranta pentru copii mici (blocheaza automat functiile panoului de control), programare intarziata (programeaza ca masina de spalat sa functioneze atunci cand nu esti acasa in deplina siguranta).

       Cu ajutorul tehnologiei Lg Smart Diagnosis vei putea interactiona in orice moment cu un specialist din cadrul serviciului Call Center in cazul in care ceva nu functioneaza cum trebuie. Deasemenea poti detecta erorile de sistem sau cele de programare ori sunand la call center folosind interfata apelabila de pe panoul de comanda sau prin instalarea unei aplicatii compatibile Android/Ios direct pe telefonul tau.

Recomandare:


            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 
                                      Masina de spalat rufe cu uscator LG F1496ADP3, Inverter Direct Drive, Spalare 8 kg/Uscare 4 kg, 1400 RPM, Clasa B, Alb