Laptop Asus R555JB-XO010D pret si caracteristici de ordin tehnic

         Asus R555JB-XO010D este alegerea perfecta daca iti doresti sa achizitionezi un laptop care sa exceleze atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice cat si din punct de vedere al designului. Asus R555JB-XO010D este un mix perfect intre un laptop business si un laptop gaming care iti va oferi performantele necesare atat pentru munca de birou cat si pentru activitatile din timpul liber. 
          Asus R555JB-XO010D este echipat cu un display HD ce masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta o rezolutie de pana la 1366 x 768 pixeli. Display-ul de buna calitate iti va oferi imagini clare fara distorsiuni si culori bine conturate chiar si in conditii de luminozitate exterioara puternica. 
          Performantele tehnice sunt asigurate in primul rand de procesorul cu 4 nuclee Intel Core i7 4720 HQ bazar pe arhitectura Haswell tactat la o frecventa de 2.6 Ghz ce poate atinge in modul Turbo Boost chiar si 3.6 Ghz. Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. Pentru un eventual upgrade acesta mai poseda inca un slot de memorie liber. 
         Laptop-ul Asus X550JX-XX017D vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 940M de 2Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmariti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. Si spatiul de stocare este destul de generos, acest model fiind dotat cu un HDD de capacitate mare de pana la 1.5 Tb. 

        Acumulatorul Li-On de capacitate 6 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 7 ore in conditii de utilizare medie. 

         Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, HDMI, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 3 porturi USB 3.0 si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:

Laptop Asus R555JB-XO010D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop echilibrat din punct de vedere al performantelor de care este capabil disponibil la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

   Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus