Epilator Philips Lumea IPL SC2008/11 performanta la un pret excelent

           Daca pana acum cativa ani ideea de epilare definitiva era ceva de ordinul si-fi sau poate doar auzita prin marile saloane de frumusete, acest lucru s-a schimbat odata cu aparitia epilatorului cu impulsuri IPL de la Philips respectiv Philips Lumea IPL SC2008.
           Philips Lumea IPL SC2008 se numara printre singurele aparate de epilat definitiv destinate epilarii definitive cu IPL ce il poti folosi acasa fara a mai cheltui o gramada de bani specialistilor din saloanele de infrumusetare.
           In doar doua luni de utilizare constiincioasa vei reusi sa ai rezultatele mult dorite, o piele neteda fara niciun fir de par si incredibil de fina.

Utilizare:

           Philips Lumea nu trebuie conectat la priza decat pentru a-i reincarca bateria, nu prezinta componente ce trebuiesc inlocuite in timp si porneste imediat printr-o usoara atingere de buton. Intensitatea flash-ului luminos poate fi reglata folosind sagetile Up si Down. 

           Mai multe caracteristici tehnice si pret pentru Epilatorul Phillips Lumea cu sistem IPL gasiti aici

  •         Cumpara acest produs pana pe 15 iunie iar daca nu esti multumita de rezultate il poti returna inapoi fara nici un cost suplimentar, asadar il poti testa acasa gratuit 🙂
  •         Vezi opiniile celorlalti clienti care au cumparat acest produs AICI.
  •          Consider ca este alegerea perfecta iar daca in mai prinzi si la pretul redus este un Best buy: Vezi reducere