Frigider side by side Tesla RM6400FMX1, performante remarcabile

    Combinele frigorifice de tip Side by Side sunt tot mai la moda prin casele noastre, deoarece ofera mult mai mult spatiu pentru depozitare alimente fata de modelele clasice in doua usi. Side by side Tesla RM6400FMX1 este un aparat de racire generos, ce pune la dispozitie 636 litri, tehnologia de racire fiind una de tipul Total No Frost. Inspiratie acestor aparate vine din afara, cei din US fiind deschizatori de drumuri in ceea ce priveste aceste frigidere de mari dimensiuni. Au prins la public in Europa, inclusiv la noi in tara, acest design fiind preluat rapid de mai multi producatori, care au lansat cel putin 2-3 modele de serie, in fiecare an. Pentru o familie numeroasa, sa ai un astfel de frigider tip Side by side este o experienta completa, oferind suficient spatiu pentru intreaga familie. In cazul de fata Tesla RM6400FMX1 ofera o organizare excelenta a spatiului de la interior, accesul fiind posibil prin intermediul a 4 usi distincte. Designul aparatului de racire este unul modern, culoarea gri metalizata impreuna cu zona de comanda electronica, ne sugereaza ca avem de-a face cu un dispozitiv care ne place.

Frigider side by side Tesla RM6400FMX1, 636 l, Total No Frost, Comresor DC Inverter, Chiller Box, LED touch screen, Clasa E, H 193.5 cm, Inox

    Afisajul LCD de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic premium de tip touch control pozitionat in exteriorul combinei, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuind cu succes clasicile butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului frigorific contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare; Functie de super-racire; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare pentru defect; Semnal avertizare usa deschisa. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator cu 4 stele poate varia intre -14°C si -22°C. Apasand butonul Ref Temp reglati temperatura de referinta in spatiul de refrigerare. Frz Temp este optiuna de reglare temperatura pentru colgenator. Programul Child Lock permite blocarea comenzilor combinei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Panoul de comanda se activeaza: cand este pornita alimentarea aparatului frigorific, sau cand este atins un buton senzitiv sau este deschisa usa de la combina. Pentru a face economie de energie panoul de comanda se dezactiveaza dupa un minut de la pornirea alimentari cu energie sau mai scurt dupa deshiderea usilor, sau nu se mai executa nici o manevra cu aparatul.

     Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Compartimentul de refrigerare si cel de congelare sunt una langa altul, pe verticala, complet separate, avand fiecare cate doua usi ce impart locatiile dedicate. Au avantajul usilor de acces inguste, care nu incomodeaza mult cand sunt deschise. Tesla cu un singur compresor puternic prevazut cu o electrovalva, permite funcţionarea independenta a frigiderului si a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Combina frigorifica cu dezghetare automata in zona de refrigerare/congelare, este construit astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara combinei, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii.

    In zona de refrigerare si de congelare la acest aparat cu ajutorul sistemului Smart Frost din dotare, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial, deoarece acest aparat regleaza temperatura automat in functie de temperatura interna si temperatura ambianta. Valorile temperaturi interioare fata de temperatura exterioara sunt date intr-un tabel in cartea tehnica a acestui aparat. Acest aparat frigorific are tehnologia de racire Full No Frost atat a frigiderului cat si a congelatorului. Aceasta tehnologie fiind una dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, sistemul instalat in compartimentul congelatorului, previne acumularea de gheata, mentinand un consum scazut de energie, in timp ce in compartimentul frigiderului mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata. In plus Tesla RM6400FMX1 are in dotare si tehnologia de racire Multi Air Flow, pe baza de curenti de aer multidirectionali pe mai multe canale, unde exista o grila prin care aerul rece pastrand temperatura si umiditatea constanta, intra prin mai multe orifici in compartimentul combinei. Aceasta tehnologie mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Iar comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia. Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilare, cu aer rece cu umiditatea controlata, are un volum net generos pe frigider de 441 l precum și doua compartimente speciale pentru fructe si legume etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia.

       Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustata dupa nevoi în trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se întampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert. Iar in partea inferioara se afla si doua compartimentde etanse Fruits & Vegetables unde alimentele isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume. Aceasta zona indicata pentru stocarea de fructe si legume, este una dintre cele mai mari lazi pentru fructe si legume de pe piata. Usa frigiderului cu maner vertical integrat cu sistem de deschidere spre dreapta este echipata cu 5 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele 3 rafturi specializate pentru depozitarea de oua, branzeturi si condimente iar ultimul raft specializat pentru depozitare de borcane si sticle cu inaltime peste medie. In plus usa frigiderului este dotata cu un dispenser de apa plata ce asigura apa rece si proaspata la o simpla apasare a clapetei, fara a fi necesara deschiderea usii. 

Frigider side by side Tesla RM6400FMX1, 636 l, Total No Frost, Comresor DC Inverter, Chiller Box, LED touch screen, Clasa E, H 193.5 cm, Inox

    Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Aparatul are iluminare ECO LED premium cu iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider si congelator din plafon de 2 W fiecare compartiment si consum energetic de 7 ori mai mic fata de un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Tesla are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta.

      Capacitatea maxim neta de 636 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 441 litri si congelator cu un spatiu total de 195 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga a combinei avand doua compartimente etanse in partea inferioara, cu sistem de tragere pe sine si 3 compartimente de congelare in partea superioara neetanse. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 15 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului la fel cu maner vertical integrat, cu sistem de deschidere spre stanga este echipata cu 5 rafturii fixe. Pe aceste rafturi fixe putem sa depozitam diferite alimente congelate in caserole din plastic.

     Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate. Tesla avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C până la +43°C. Este un aspect foarte important la achizitionarea unui astfel de aparat si mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia in locuinta, fiind preferabil evitarea incaperilor calde, cum ar fi de exemplu bucataria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Tesla RM6400FMX1 detine o tehnologie de racire avansata ce permite obtinerea o racire rapida pentru ambele compartimente, frigider si congelator. Avantajul cel mai esential este cel referitor la faptul ca la interior nu se produce gheata absolut deloc. Deci nu trebuie sa parcurgi procesul de decongelare, gheata fiind inexistenta. Functia de avertizare sonora, te anunta la un interval de timp faptul ca ai lasat una din usi deschise. Tehnologia de sterilizare cu plasma ajuta alimentele, fructele si legumele sa ramana proaspete si sa reziste mai mult timp. Tehnologia PST+ afecteaza productia de ioni, ceea ce face ca microorganismele sa fie inactive biologic. Alimentele vegetale sunt in siguranta pe parcursul depozitarii iar in timp acestea isi pastreaza pentru mai mult timp prospetimea fara sa se altereze.

      Cu functiile super racire si congelare, obtii temperatura dorita in ambele incinte, in cel mai scurt timp posibil. Functia Vacanta este cea prin care se opteaza catre un mod de operare mai economic, specific perioadelor de timp cand alegi sa pleci de acasa. 

Frigider side by side Tesla RM6400FMX1, 636 l, Total No Frost, Comresor DC Inverter, Chiller Box, LED touch screen, Clasa E, H 193.5 cm, Inox

    Frigiderul side by side Tesla RM6400FMX1 este un aparat ce functioneaza sub semnul ecologic, fiind incadrat din punct de vedere energetic in clasa de consum E. Astfel consumul anual estimat este undeva la valoarea de 339 kWh,ce poate varia cu + sau – in functie de specificul locatiei in care va fi instalat. In cazul unei pene de curent, aparatul se va dezgheta in totalitate in aproximativ 16 ore. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Frigider side by side Tesla RM6400FMX1, 636 l, Total No Frost, Comresor DC Inverter, Chiller Box, LED touch screen, Clasa E, H 193.5 cm, Inox