Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09FOR pret si specificatii tehnice

         Recent aparut in oferta magazilelor online, Star-Light ACM-09FOR este un aparat de aer conditionat din noua generatie, care iti va oferi posibilitatea sa obtii un mediu ambiant placut din punct de vedere termic avand costuri mici de consum. Nivelul dotarilor tehnice este peste nivelul standard, lucru vizibil prin prezenta a numeroaselor optiuni care iti vor da posibilitatea de a personaliza modul de operare sub diverse forme cat mai variate conform preferintelor tale. Sistemul de climatizare Star-Light ACM-09FOR consta in doua unitati, una de interior si cea de exterior, ambele avand trasaturi destul de simple din punct de vedere al designului, culoarea alba fiind cea predominanta. Tinand cond de dorinta multora dintre clienti de a avea un interior luminos, aparatul sa nu fie prea mult scos in evidenta, aceste trasaturi poti fi considerate un real avantaj. 

     Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de 9000 BTU si de incalzire de 10000 BTU fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 18 mp. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este excelenta, avand clasa A++, cu un consum maxim de 1240 W/h la racire si clasa A+ cu un consum maxim de 1200 W/h la incalzire. Consumul de sezon anual de energie la modul racire este de 165 kWh/an si consumul de sezon energie la modul incalzire este de 680 kWh/an. Calculul consumului anual de energie electrica pentru racire si respectiv, incalzire se face conform normelor europene la un numar de 350 de ore de functionare la modul de racire si de 1400 de ore de functionare la modul de incalzire pe an (într-o zona cu conditii climatice medii).

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 6,2 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Star Light, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Mai pe intelesul tuturor adică, la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,2 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW in cursul unui sezon.

SEER and SCOP | Olimpia Splendid

     Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Aparatul de aer condiţionat Star Light cu inverter variază viteza de rotaţie a compresorului, fiind o metodă deosebit de precisă pentru menţinerea temperaturii setate. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu o elice cu diametru mare. Aparatul fiind dotat cu: Filtru de Praf HD de ultima generatie, lavabil care are functia de a dezinfecta aerul de sporii de mucegai de pana la 95% si in acelasi timp sa colecteze particulele mici din aer (praf, polen, virusuri si bacterii). Acesta poate fi curatat si refolosit de fiecare data cand simtiti nevoia. Datorita compresorului de ultima generatie si a ventilatorului special conceput, aparatul de aer conditionat Star Light emite un zgomot aproape imperceptibil. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot 40 dB pe ultima treapta de ventilatie, iar zgomotul unitati externe pe ultima treapta de viteza este de maxim 55.5 dB. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Control automat al fluxului de aer vertical permite trecerea automata de la mod racire la mod incalzire, in functie de temperatura setata pentru camera.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -10°C si +18°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.Principiul functionare pompa de caldura     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte la un debit maxim de 420 m³/h, fara sa-i modifice temperatura. In plus cu functia 3D aerul este distribuit uniform in camera. Lama mai lata si mai lunga asigura un flux sporit de aer in camera, putand astfel beneficia de un mediu mai racoros intr-un timp mai scurt. Fluxul de aer acopera un unghi de 120º pentru confort complet, prin sistemul sau de balansare vertical si orizontal oferindu-ti clipe de relaxare la o temperatura optima. In plus procesorul memoreaza si pozitia clapetei orizontale dupa o intrerupere de curent. Debitul de aer al unitati externe cu 3 trepte de viteza este de maxim 1800 m³/h.

     Functia de dezumidificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere colectand 1,4 l/h de condens.

      Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Star-Light, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Sleep Mode asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Functia Follow Me aparatul inactiveaza senzorul de temperatura de pe unitatea interna si regleaza temperatura în încapere în functie de senzorul de temperatura de pe telecomanda. În acest fel se poate asigura un control mai precis al temperaturii dorite în orice punct al camerei.

     Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant atunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific, unitatea va arata eroare cod ” CE ” si se va opri in mod automat. Aceasta functie poate proteja compresor de a fi afectat de temperaturile ridicate din cauza scapari de agent frigorific. 

     Functia de autodiagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

     Aparatul de aer conditionat Star Light ACM-09FOR intra automat intr-un regim de economie energetica, atunci cand se afla pe stand-by, acesta reusind o eficientizare de pana la 80%, consumand doar 1 W. Unitatea interioara cantareste 6.8 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 715 x 174 x 285, iar cea exterioara are o greutate de 25,2 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 770 x 300 x 555. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Oferta vine insotita si de kit de instalare inclus. Kitul de instalare al aparatului de aer conditionat contine: tevile traseului frigorific in lungime de 4m, cablul electric in lungime de 3 m si izolatia termica a traseului frigorific.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09FOR, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display, Alb, Kit instalare inclus

 

Lasă un comentariu