Ventilator cu pulverizare apa Star-Light WFS-1690BL pret si specificatii tehnice

     Ventilator cu pulverizare apa Star-Light WFS-1690BL este un aparat de ultima generatie, performant si complex, destinat interioarelor, ce are rolul de a ventila si umidifica aerul producand modificari ambientale ce ofera un plus de confort, ca de exemplu pulverizarea de vapori de apa, racorind mai eficient anumite zone amenajate in interiorul cladirilor. Pulverizarea se realizeaza prin picaturi foarte mici de apa sub forma de ceata si este special gandita pentru a proteja mobila, covoarele sau mocheta din interiorul casei tale. Star Light cu 3 moduri de functionare: normal, natural si somn, are un design clasic de culoare negru avand o carcasa din plasic si o baza de sprijin triunghiulara. Aparatul constructiv, inglobeaza elicea si motorul, tija de legatura metalica care este reglabila pe inaltime unde sunt plasate actionarile, alaturi de un triunghiular ce sustine un rezervor de apa cu capacitatea de 3,1 l cu indicator de nivel apa.Ventilator cu pulverizare apa Star-Light WFS-1690BL, 90W, Diam. 40 cm, 3 viteze, Ventilare, Racire prin pulverizarea apei, Ionizare, Antitantari, Odorizare, Timer 12 ore, Ecran LCD, Rezervor apa 3.1L, Debit apa 220 ml/h, Telecomanda, Negru     Consumul de apa al acestui model este de 0,22 l/h suficient pentru a folosi aparatul continuu cu un plin de rezervor de 14 ore. In zilele toride de vara aparatul are in dotare si un acumulator de gheata pentru racirea apei din rezervor, care intensifica racirea aerului care este ventilat in incapere. Dupa folosire acest acumulator de gheata pentru a fi activat intr-un spatiu de congelare din combina frigorifica.Ventilator cu pulverizare apa Star-Light WFS-1690BL, 90W, Diam. 40 cm, 3 viteze, Ventilare, Racire prin pulverizarea apei, Ionizare, Antitantari, Odorizare, Timer 12 ore, Ecran LCD, Rezervor apa 3.1L, Debit apa 220 ml/h, Telecomanda, Negru     Pentru a creste gradul de confort acest model are in dotare si o functie de odorizare aer ce difuzeaza prin intermediul unui difuzor un parfum discret de briza marii in incapere. Panoul de comanda este plasat in partea inferioara a tijei de sprijin ce consta din mai multe actionari. De asemenea se vor cunoaste etapele de functionare cu ajutorul unor LED-uri de semnalizare.Ventilator cu pulverizare apa Star-Light WFS-1690BL, 90W, Diam. 40 cm, 3 viteze, Ventilare, Racire prin pulverizarea apei, Ionizare, Antitantari, Odorizare, Timer 12 ore, Ecran LCD, Rezervor apa 3.1L, Debit apa 220 ml/h, Telecomanda, Negru     Poti modifica usor acesti parametrii de functionare de la distanta folosind si telecomada din dotare. Cu telecomanda din dotare poti seta cu usurinta de la distanta principalele functii: functia anti-tantari, intensitatea pulverizatorului si viteza ventilatorului, oscilatia automata sau ionizatorul.

     Elicea ventilatorului avand diametrul de 40 cm este protejata de un grilaj din sarma placat anticorosiv. In timpul functionari elicea executa automat miscari automat oscilatori putand-use opta pentru 3 intensitati ale vitezei aerului. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. Cantitatea de apa pulverizata este de ajustabila de la 0 – 3.1 l/h aparatul fiind recomandat in sere si solare de mici dimensiuni pana in 40 mp.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Timer-ul de 12 ore ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de ventilare Star Light, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. Timer-ul te va ajuta sa setezi durata de functionare a aparatului, astfel incat sa poti adormi relaxat pe canapea, racorindu-te fara grija opririi sau pornirii aparatului.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire fara a-ti crea nici cel mai mic disconfort pentru ca tu sa ai parte de un somn odihnitor.

     In plus cu functia SPEED este selectata automat viteza de ventilare, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii.

     Star Light are si functia de ionizare ce neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosurile neplacute in interiorul incaperii. In acelasi timp, ionii negativi, creeaza un mediu sigur, relaxant si sanatos.

     Aparatul este dotat cu un sistem de indepartare al tantarilor ce foloseste un generator de inalta frecventa, ce te ajuta sa-i elimini cu succes, protejandu-te astfel pe tine si cei din familie, de disconfortul creat de intepaturi sau de pericolul asociat bolilor transmisibile.

     Aparatul este foarte eficient, curata aerul aducand la sol particulele de praf si de fum si scade de temperatura de la 2 pana la 10 grade. Daca se doreste aparatul poate fi folosit doar pe functia de ventilator. Din punct de vedere energetic aparatul are un motor puternic cu un consum foarte mic de 75 W/h fiind alimentat la reteaua de 220 V. Acest model este si foarte silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte, avand un zgomot secvential de maxim 52,7 dB la a treia treapta de ventilare. Aparatul cantareste 7 kilograme avand dimensiunile de: (L, l, H)mm: 430 x 380 x 1400

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un ventilator de aer, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret. 

Ventilator cu pulverizare apa Star-Light WFS-1690BL, 90W, Diam. 40 cm, 3 viteze, Ventilare, Racire prin pulverizarea apei, Ionizare, Antitantari, Odorizare, Timer 12 ore, Ecran LCD, Rezervor apa 3.1L, Debit apa 220 ml/h, Telecomanda, Negru