Televizor Smart LED Star-Light 32DM6500 – review si pareri personale

         Star-Light 32DM6500 este un televizor din noua generatie, care beneficiaza de ajustari importante la mai toate capitolele, cel mai important fiind prezenta interfetei Smart care va reprezenta un instrument interesant de obtinere informatii, entertaiment din zona internetului. Astfel poti intra rapid pe reteaua de socializare Facebook, experimenta continutul de pe Youtube sau viziona filme si seriale in regim de streaming online. 

         Interfata Smart este sustinuta de un procesor Dual Core, memoria integrata de 1 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb, accesibil pentru aplicatiile preinstalate si altele care pot fi descarcate pe baza unui cont valid in zona de Apps. Accesul in zona de aplicatii se poate face rapid cu ajutorul telecomanzii din dotare, timpul necesar tranzitiei fiind de doar cateva secunde. 

    Designul este foarte minutios lucrat, si aici vorbim de materiale de calitate care sunt imbinate astfel incat in timp sa reziste foarte bine, sa nu dea impresia de ieftin conferand casei tale un aer de modern si frumos. Forma Slim al aparatului multimedia iti va da posibilitatea sa il plasezi pe orice suprafata, cele doua picioruse de sustinere din punctele intermediare de la colturi fiind pilonul care ii vor oferi stabilitate buna indiferent de suprafata. Ecranul este invaluit de o rama de culoare negru mat, rama care ocupa un spatiu minim din aria ecranului.

       Ecranul de 81 cm HD ofera o buna perspectiva a culorilor, imaginile sunt clare, bine definite sub aspect contrast si cromatica, chiar si in cazul in care il privesti din unghi.  Alte detalii mai amanuntite care fac referire la calitatea transmisiei sunt contrastul nativ de 1000:1, timpul de raspuns de 6.5 ms, si luminozitatea de 200 cd/mp. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. Fluxul continuu al imaginilor va fi influentat si de aspectul timpului de raspuns, 6.5 ms, fiind o valoare destul de buna in conditiile in care doresti sa ai parte de imagini care sa se succeada rapid, si sa nu iei in calcul astfel pierdere de informatie.

       Tunnerul de tip DVB-T/C permite receptia tuturor posturilor din analogic si digital, respectand standardele europene de receptie in viguare. 

      Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo format din doua difuzoare de 2 x 8 W care ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate. 

       Televizorul Star-Light 32DM6500 este deasemenea dotat cu un player media incorporat care poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 3 porturi HDMI, iesire audio, slot CI+, USB 2.0, VGA, SCART, si cablu coaxial. Slotul CI+ este si el prezent. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 36 W.  

      Pentru conexiunea la internet vei putea folosi fie retelele wireless din casa disponibile sau o solutie bazata pe conexiune prin LAN. 

Recomandare:    

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Garantia oferita de producator este de 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

 

Televizor Smart Android LED Star-Light, 81 cm, 32DM6500, HD