Review: Kit Oja Semipermanenta Express One Step SensoPRO 10ml cu Lampa LUXORISE

      Express One Step SensoPRO 10ml impreuna cu Lampa LUXORISE fac parte dintr-un set de exeptie care atrage prin calitatea materialelor si a produselor indispensabile pentru artistii in nail art. Acest kit este gandit sa iti ofere acele piese esentiale pentru a duce pana la capat manichiuri simple care implica alegerea unei nuante de culoare de oja semipermanenta impreuna cu alte ustensile si materiale adjuvante care sa te ajute sa pregatesti terenul de lucru. La final vei putea utiliza lampa UV pentru fixare si uscare a materialului gata aplicat in doar cateva minute. Sunt atat de compacte toate piesele incluse in acest set ca ai putea cu usurinta sa il iei in bagajul de calatorie sau in trusa de lucru daca obisnuiesti sa te deplasezi la domiciliul clientelor tale. Un alt avantaj pe care il ai atunci cand alegi acest kit este acela ca ai posibilitatea sa personalizezi materialele incluse in set. Inclusiv pentru lampa ai posibilitatea sa alegi intre culorile silver/ alb, ceea ce mi se pare destul de avantajos. 

 

Ce primesti daca comanzi acest kit?

   O oja Semipermanenta OneStep SensoPro de 10 ml pentru care ai posibilitatea sa alegi nuanta potrivita dintr-un paletar destul de vast care include minim 40 de nuante diferite. In plus daca iti doresti mai multe culori, acestea pot fi comandate separat independent de acest kit pentru a experimenta si mai mult din calitatile ojei semipermanente Senso Pro. Materialul se aplica cu usurinta, avand un aspect dens, dar suficient de uleios cat sa se poata intinde cu usurinta. Consistenta ridicata permite aplicarea a unui strat sau doua, pana cand se va cunoaste nuanta bine si pe unghii. Totul e simplu si usor daca respecti recomandarile din cartea de aplicare tehnica care insoteste acest kit.

  Urmatorul instrument care insoteste acest kit de unghii si cel mai important este lampa UV LED SUN Mini Luxorise. Fara acest aparat practic nu ai putea asigura o fixare rapida si eficienta a materialului de tip oja. Aparatul are un format portabil, fiind usor de purtat oriunde cu tine, chiar si atunci cand planuiesti o excursie departe de casa. Mi-a placut faptul ca cei de la Kitunghii iti dau posibilitatea alegerii culorii, ceea ce reprezinta un mare plus daca iti doresti un aparat personalizat. 

 – 1 x Buffer SensoPRO Milano
 – 1 x Primer Nail Prep SensoPRO Milano

   Materiale care pregatesc suprafata pentru aplicarea ojei ca material principal. Pentru ca acest proces complex implica mai multe etape, este nevoie sa pregatim suprafata pentru a elimina orice tip de imperfectiune in vederea aplicarii ojei semipermanente. 

 – 1 x Pila Unghii cu Accesoriu de Cuticule SensoPRO
 – 1 x Ulei cuticule SensoPRO Milano
 
   Surprizele nu se opresc aici deoarece in acelasi set comandat sunt incluse si alte materiale cum sunt cele mentionate mai sus. Pregatirea unghiei incepe de la pilire, indepartarea cuticulelor pentru a asigura o suprafata plata fara pic de imperfectiuni. Apoi daca ne-am asigurat ca totul este in regula putem aplica materialul final. Practic e tot ce ai nevoie pentru a pune bazele manichiurii proprii.
    Totul este accesibil, transportul rapid, azi comanzi kit-ul iar maine il primesti, la un pret accesibil: Vezi oferta