Bicicleta fitness eliptica Zipro Wave, pret, pareri

       Multi dintre noi suntem prinsi in ideea de a mai slabi, dar pe langa faptul ca trebuie sa tinem o dieta corespunzatoare trebuie sa ajutam corpul si prin miscare. Daca iti doresti si tu sa faci mai multa miscare dar sala de fitness nu o gasesti confortabila, iti recomand bicicleta fitness eliptica Zipro Wave. Aceasta este de mare ajutor daca te gandesti sa acorzi mai multa atentie siluetei tale si sa prinzi mai multa fermitate a muschilor. Din punct de vedere constructiv, aceasta este compusa din doua pedale care executa o miscare in sensul acelor de ceasornic si reversibil, oferind utilizatorului o pozitie confortabila prin intermediul unei sei reglabile. Bicicleta eliptica Zipro Wave ofera un antrenament complet pentru tot corpul, antrenand in mare masura grupe de muschi la nivel superior si inferior. Prin miscarea pe care o faci zi de zi cu aceasta bicicleta aduci o imbunatatire considerabila si asupra ritmului cardiac, iti intaresti muschii si contribui prin miscare la arderea eficienta a caloriilor. Aceasta bicicleta eliptica reprezinta deasemenea o optiune buna pentru persoanele care au suferit un accident si doresc prin miscare sa se recupereze mai repede si sa recapete mobilitatea de altadata. 

Bicicleta fitness eliptica Zipro Wave, volanta 5kg, greutate maxima utilizator 120kg

    Zipro Wave este un aparat de fitness care imbina avantajele alergatului cu cele ale ciclismului ce va permite o miscare uniforma cu grade de intensitate diferite in functie de setarile alese de utilizator. Este un aparat fitness complex ce ajusteaza gradul de dificultate al exercitiilor in functie de nivelul de experienta avut, de la incepator la avansat si expert. Sistemul de generare a rezistentei electromagnetice de 32 de grade, controlat integral de un computer, este o solutie care va raspunde atat asteptarilor incepatorilor, cat si ale sportivilor profesionisti din diverse discipline. Acest model de culoare negru/gri cu dimensiunile de: (L, l, H) 126 x 67 x 163 cm ce are o greutate de aproximativ 41 Kg. Deplasarea acestui aparat este o actiune facila datorita celor doua roti mobile de la unul din capete. Greutatea maxima suportata utilizator de aceasta este de 120 Kg. 

Bicicleta fitness eliptica Zipro Wave, volanta 5kg, greutate maxima utilizator 120kg

    Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant care face ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 32 cm. Bicicleta eliptica Zipro Wave include o pereche de brate mobile si 2 brate fixe de relaxare pentru a obtine un antrenament mai stabil. Senzori de puls sunt incorporati in manere fixe cu conectare la computerul bicicletei. Pentru un antrenament complet, al intregului corp, antrenorii recomanda cu tarie folosirea ghidoanelor mobile, chiar daca acest lucru va necesita un efort mai intens. Doar asa vom putea beneficia la maximum de tot ceea ce are de oferit o bicicleta eliptica profesionala. Aparatul eliptic Zipro Wave ofera o varietate de rutine de exerciții preprogramate care imită urcarea pe dealuri, antrenamentul pe intervale și alte opțiuni personalizabile care va ajuta să obtinti tipul de antrenament dorit. 

     Senzorii de puls instalati in mansoanele manerelor va permite sa monitorizați continuu ritmul cardiac in timpul exercitiilor fizice, ajutandu-va sa va atingeti obiectivele de fitness personale. Inainte de a incepe un program de antrenament, este bine sa consultati medicul. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele de peste 35 de ani sau persoanele cu probleme de sanatate preexistente. De mentionat este si faptul ca acest monitor al pulsului cardiac nu este un dispozitiv medical. Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 100 Kg. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii cu scanare la timp, distanta parcursa, viteza, caloriile arse, puls. Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie de tip AAA. Bicicleta eliptica Zipro Wave functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul electronic cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul. Astfel, poate fi folosita atat de persoane care au mai practicat sportul, de nivel avansat sau expert sau cei incepatori.

Bicicleta fitness eliptica Zipro Wave

      Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 32 cm, cu o greutate de 8 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Pentru ca este un aparat complex si dificil, ce lucreaza intens musculatura picioarelor si a abdomenului, avem tendinta de a ne opri si a lua o pauza in momentul in care simtim ca nu mai rezistam. Un set de brate duble va vor ajuta sa va simtiti mereu confortabil in timpul exercitiului. Nu conteaza cine foloseste bicicleta eliptica deoarece acest ghidon poate fi reglat pentru inaltimea fiecaruia, astfel incat sa ofere confort la operare. Pedalele late permit oferirea unui exercitiu in siguranta in care picioarele sa nu alunece in timpul efortului pe care il depui. Acestea sunt prevazute cu suprafete de antiaderenta care mentin piciorul fix pe pozitie la miscare.

Bicicleta fitness eliptica Zipro Wave

    Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe pedalele bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa. Pentru a se adresa cat mai multor doritori, foloseste 8 trepte de dificultate reglabile mecanic, si poate sustine pana la 100 kg de greutate. Volanta grea cu sistem cu rulment dublu, de 5 kg, ajuta la trecerea fluida intre gradele de rezistenta disponibile, reprezentand o provocare pentru utilizatori. Sistemul de reglare chiar daca este unul manual, poate fi accesat rapid de catre utilizator in orice moment al exercitiului.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Vezi oferta 

    Poate fi achizitionata zilele acestea avand un pret mult mai mic, oferta fiind supusa conditiilor de valabilitate a promotiei curente: Vezi pret actualizat 

Bicicleta fitness eliptica Zipro Wave