Robot de aspirare Roborock Q8 Max, Q8M02-00, performante

    Este esential sa facem curat in locuinta noastra, iar daca acest proces implica si putin efort inseamna ca suntem norocosi. Roborock Q8 Max, Q8M02-00 este un aspirator robot foarte bun, prevazut cu tot ceea ce ii trebuie pentru a actiona in mod autonom, pentru functia de aspirare si cea de mop. Roborock Q8 Max, Q8M02-00 nu este un varf de gama dar ofera destul de multe optiuni de programare si cel mai important este eficient in activitatea de curatare, fie ca il folosesti pentru aspirare sau functie mop. De la primul model lansat tocmai in 2016, pana la acesta nou, cei de la Roborock au facut progrese considerabile, fiind adaugate in lista de caracteristici mai multe optiuni care il ajuta sa se coordoneze mult mai usor in spatiul in care functioneaza. Exista doua modele identice dar diferite din punct de vedere al culorii, pe alb, si pe negru, despre care am discutat deja in acest articol. 

Robot de aspirare Roborock Q8 Max, Q8M02-00, aspirator&mop, 59W, LiDAR, 5500 Pa, mapare 3D, 5200 mAh, recipient praf: 470 ml, alb

Vom trece in vedere principalele avantaje pe care le ofera Roborock Q8 Max, Q8M02-00:

   Functie de aspirare & mop intr-un singur dispozitiv: Acesta poate indeplini doua functii in acelasi timp aspirarea prafului și murdăriei, precum și curățarea cu abur a suprafețelor. Acest lucru face ca procesul de curățare să fie mai eficient și să economisească timp. Funcția de curățare cu abur te ajuta la eliminarea bacteriilor, germenilor și a altor microorganisme de pe suprafețe. Aburul fierbinte poate pătrunde în fisuri și crăpături, oferind o curățare mai profundă decât doar aspirarea.

    Este un aspirator cu mop versatil: poate fi utilizat pe o varietate de suprafețe, inclusiv parchet, gresie, linoleum și chiar covoare, făcându-l potrivit pentru diferite zone ale casei.

    Navigare usoara datorita sisteului LIDAR: Senzorii LiDAR sunt capabili să mapeze cu precizie mediul înconjurător și să detecteze obstacolele din jurul robotului. Astfel robotul reuseste sa se orienteze cu precizie prin încăperi, să evite obstacole și să identifice trasee eficiente de curățare. Acest sistem LiDAR creaza hărți detaliate ale încăperilor, ceea ce permite aparatului de aspirare să știe exact unde s-au deplasat și ce zone au fost deja curățate. Acesta astfel urmeaza un plan corect de deplasare si evita să treacă de mai multe ori prin aceleași locuri pentru a acoperi complet toate suprafețele de curățat.

   Nu trebuie sa fi mereu in preajma robotului de aspirare Roborock Q8 Max, Q8M02-00 deoarece acesta este conectat la o aplicatie cu control de la distanta cu monitorizare prin Wi-Fi. Poti initia unele comenzi prin sistemul de comanda vocal, avand integrare cu Google Voice Alexa si Siri. Pentru a face fata oricarei provocari, aspiratorul Roborock Q8 Max, Q8M02-00 poate experimenta o putere de aspirare de pana la 5500 Pa. Motorul de putere 59 W, permite colectarea mult mai usor a murdariei si apoi depozitarea in recipientul de colectare intern. Aspiratorul robot poate fi controlat activ de utilizator folosind aplicatia dedicata de mobil ce functioneaza pentru plaftorme ca Android sau iOS. 

   Nivel autonomie ridicat: Cu bateria full, aspiratorul iti ofera o autonomie de pana la 4 ore de functionare continua, ceea ce intrece orice asteptari. Robotul nostru vine echipat cu o baterie de capacitate mare, de aproximativ 5200 mAh. 

  Aparatul este dotat cu un filtru lavabil de eficienta foarte ridicata , filtrul putand fi spalat usor sub robinet sau in masina de spalat pentru o performanta pe termen lung. Robotul in timpul functionari are o intensitate a zgomotului de 50-70 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Recipientul penru praf are o capacitate de 470 ml.

Robot de aspirare Roborock Q8 Max, Q8M02-00, aspirator&mop, 59W, LiDAR, 5500 Pa, mapare 3D, 5200 mAh, recipient praf: 470 ml, alb

   Carpet boost impreuna cu peria automatizata mareste in mod automat puterea de aspirare a robotului atunci cand acesta intalneste suprafete de pe covoare, unde este necesar o putere mai mare pentru o aspirare corespunzatoare a prafului de pe suprafete.

Robot de aspirare Roborock Q8 Max, Q8M02-00, aspirator&mop, 59W, LiDAR, 5500 Pa, mapare 3D, 5200 mAh, recipient praf: 470 ml, alb

    Pe partea de jos sunt elementele active de curățenie și cele de mișcare. Avem o perie rotativă pe plan orizontal ce preia murdăria de pe partea stanga a aspiratorului și pe care o trimite astfel spre zona centrală; sistemul de colectare murdarie si elementul de curatare mop. Două roți mari din cauciuc, cu sistem de „suspensie” care permit trecerea peste anumite obstacole, mult mai facil. 

   Rezervorul pentru murdărie și lichid de spălare se afla sunt sub capacul superior fiind usor de accesat. Sub acest capac se observă imediat recipientul 2 în 1: atât cel de praf și murdărie, cât și cel de lichid de spălare sunt integrate într-un singur ansamblu. Rezervorul 2 în 1 se desface simplu, o clemă îl ține la locul lui. Pe acest recipient este dispus și filtrul Hepa de praf, ce se prinde de rezervor tot printr-o clemă.

De unde cumpar robotul de aspirare Roborock Q8 Max, Q8M02-00 ?

 Cel mai ieftin model il gasesti aici: Vezi oferta 

 Uneori sunt aplicate reduceri suplimentare, asa ca in perioadele de reduceri poate avea un pret si mai bun de atat: Vezi pret actualizat 

Robot de aspirare Roborock Q8 Max, Q8M02-00