Banda alergare LifeFit TM1100, un aparat fitness accesibil

    Dacă îți place sportul sau pur și simplu îți dorești să faci schimbări în viața ta adoptând un mod de viață mai sănătos, care să implice mai multă mișcare, indiferent de vremea de afară sau de timpul disponibil, poti practica miscarea libera cu ajutorul unei benzi de alergare asemenea celei de la LifeFit TM1100. In contextul in care nu exista timp pentru a ne impune un program de urmat bine prestabilit in una din salile de fitness din oras, alegerea unei benzi de alergare trebuie sa fie una prioritara daca doresti sa ai parte de libertatea de miscare de acasa. Banda de alergare LifeFit TM1100 este adaptata nevoilor pentru incepatori pana la sportivi de nivel intermediar si avansati, un model simplu de utilizat si accesibil ca pret de achizitie. Utilizand zi de zi aceasta banda de alergare vei putea sa te antrenezi la diferite nivele de intensitate care va conduce la arderea rapida de calorii si imbunatatirea conditiei fizice. Alergatul pe aceasta banda va aduce imbunatatiri considerabile si in ceea ce priveste stresul, reducerea acestuia si a anxietatii. Sunt multe beneficii pe care le vei obtine daca exersezi regulat miscarea folosind aceasta banda de alergare. 

Banda alergare LifeFit TM1100, motor 1.20 CP, 1-10 km/h, greutate maxima utilizator 100kg

      Este un echipament de fitness recomandat pentru spațiile de locuit, cum ar fi apartamentele, datorită dimensiunilor reduse și tehnologiilor de ultimă generație cu care este echipat. Daca o vei cumpara nu va fi o problema spatiul de depozitare deoarece aceasta e compacta iar dupa fiecare antrenament se poate plia pentru a fi depozitata ocupand un spatiu mic. Plierea acestui model se face manual prin inlaturarea elementilor de siguranta pentru a bascula ghidonul central. La fel si punerea in functiune si deplierea, este o operatiune simpla ce nu necesita un efort prea mare, aparatul fiind gata de utilizat in cateva secunde. Greutatea totala a acestei benzi de alergare LifeFit TM1100 este de 35 kg. De asemenea, este important de retinut ca dimensiunile sale sunt de 62 x 112 x 137 cm.

    Pentru transportarea dintr-o incapare in alta, aceasta banda de alergat vine dotata cu un set de 4 roti din silicon pozitionate la fiecare din capete. Nu exista limitare de categorie in folosirea acestui aparat fitness, fiind potrivita pentru utilizatori de la incepatori, intermediari si cei de nivel avansat. Plierea se face pe sistem cilindric, fiind un proces independent, pentru economie de spațiu de depozitare.

Banda alergare LifeFit TM1100, motor 1.20 CP, 1-10 km/h, greutate maxima utilizator 100kg

      Oricare ar fi nivelul tau sportiv, incepator sau avansat, banda de alergat se adapteaza oricarui stil de exercitiu, plusand atunci cand e nevoie de un efort sustinut mai intens prin setarea gradului de dificultate al inclinarii. Este un model placut ca design, solid care beneficiaza de spatii bine delimitate langa consola pentru a depozita fie telefonul sau sticla cu apa pentru rehidratare in timpul antrenamentelor. Din punct de vedere constructiv cadrul metalic al acesteia este foarte rezistent suportand o greutate de pana la 100 Kg. Motorul este unul de 1.2 CP care ii va imprima o viteza maxima de pana la 10 Km/h. Range-ul vitezei poate fi ales intre 0.8 Km/h si masim 10 Km/h. In timp pentru a mari efortul poti seta o viteza superioara care sa colaboreze cu un unghi de inclinare mai mare.

Banda alergare LifeFit TM1100, motor 1.20 CP, 1-10 km/h, greutate maxima utilizator 100kg

     Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern care va afisa multiple functii: Puls, Inclinare, Timp, Viteza, Distanta si Calorii. Nivelul pulsului este monitorizat prin intermediul senzorilor din dotare amplasati la nivelul manerelor. Sistemul magnetic de amortizare a socurilor este articulat si ofera o experienta confortabila in timp ce se desfasoara. Programele pe care le poate urma utilizatorul standard sunt numerotate de la P1 la P12 si pot fi selectate cu ajutorul butoanelor centrale. Tastele de pe manere, Start/Stop, Speed +/- te vor ajuta sa obtii un control bun asupra benzii, sa o opresti atunci cand doresti sa inchei exercitul sau sa maresti/micsorezi ritmul de alergat la o viteza mai mare sau mai mica. Manerele sunt prevazute cu senzori de masurare a ritmului cardiac, valorile masurate fiind afisate pe consola centrala in timp real.

Banda alergare LifeFit TM1100, motor 1.20 CP, 1-10 km/h, greutate maxima utilizator 100kg

      Banda de alergat electrica LifeFit TM1100 este dotata cu un sistem de siguranta cu cheie magnetica ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care te dezechilibrezi. Cu ajutorul functiei economie curent alimentarea se opreste automat dupa 10 minute dupa incetarea antrenamentului. Covorul rulant pe care se desfasoara exercitiul masoara in dimensiune 115 x 42 cm, este confortabil si preia foarte bine impulsurile prin tasarea greutati corpului in miscare.

       Din punctul meu de vedere, LifeFit TM1100 este o banda de alergare foarte eficienta, ce ofera un antrenament sigur si stabil chiar in confortul propriei locuinte. Clientii sunt multumiti de ea si sustin ca functioneaza foarte bine, iar montajul a fost foarte rapid. De asemenea, apreciaza existenta programelor foarte bine gandite din dotare, precum si modul silentios de functionare. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos: Vezi oferta 

       Fiind ultimul model de pe stoc, beneficiaza de un discount semnificativ de pret: Vezi pret actualizat 

 

Banda alergare LifeFit TM1100

Lasă un comentariu