Review: Bicicleta fitness magnetica Zipro Rave

    Bicicleta fitness magnetica Zipro Rave reprezintă soluția perfectă pentru începerea unei vieți sănătoase, plină de mișcare, care să faciliteze pierderea în greutate în mod natural și susținut. Mișcarea naturală ajută corpul să se regenereze singur și, în același timp, să elimine în mod uniform greutatea nedorită în mod uniform. Mersul la sală nu este întotdeauna o opțiune ideală, mai ales pentru cei foarte ocupați, care petrec adesea mult timp la locul de muncă, chiar și după program. Chiar dacă întârzii cu 1-2 ore, este important să nu renunți la exercițiul zilnic si sa continui cu sportul de acasa. Cea mai bună soluție pentru a nu depinde de un anumit program este alegerea unei biciclete magnetice, precum cea de la Zipro Rave. Aceasta este potrivită atât pentru cei avansați, cât și pentru sportivii începători. Pe măsură ce câștigi experiență și o formă fizică din ce în ce mai bună, poți varia intensitatea exercițiilor prin ajustarea nivelului de rezistență. Bicicleta fitness magnetica Zipro Rave dispune de o structură stabilă, cu stabilizatori largi și posibilitatea de ajustare, asigurând exerciții confortabile și eficiente. Sistemul de rezistență magnetică asigură o funcționare silențioasă, lină, fără întreruperi și se remarcă prin funcționare fără probleme.

Bicicleta fitness magnetica Zipro Rave, volant 5kg, greutate maxima utilizator 120kg

     Construcția aparatului de fitness Zipro Rave este solidă, prezentând o estetică exterioară deosebită și inspirând în același timp încredere. Consider că este un echipament excelent pentru a începe exercițiile, adresându-se atât sportivilor de nivel începător, cât și avansat. Datorită formei compacte, este ideal pentru utilizare în apartament, fiind stabil în timpul exercițiilor și oferind o senzație de bine și confort pentru a executa corect exercițiile zilnice. Din punct de vedere constructiv, aparatul include un set de pedale, furcă și ghidon care încorporează computerul de bord și șaua. Bicicleta dispune de mai multe puncte de reglaj, oferind adaptabilitate maximă. Elementele ajustabile includ:

  1. Înălțimea șeii;
  2. Nivelul de rezistență;
  3. Curelele pedalelor utilizate pentru stabilizarea picioarelor.

    În funcție de nivelul de pregătire, poți personaliza exercițiile prin setarea unui nivel optim de dificultate pentru capacitățile tale individuale, având la dispoziție 8 trepte de dificultate. Greutatea volantă a aparatului este de 5 kg. Saua de susținere a corpului dispune de un sistem de reglare în înălțime ce poate fi ajustat conform constitutiei fizice a fiecăruia, oferind astfel un confort sporit în timpul pedalării. Manerele ghidonului sunt echipate cu senzori care măsoară pulsul, valorile fiind afișate în computerul de bord. Bicicleta rezistă la greutăți corporale de până la 120 kg, fiind un model solid și bine construit, capabil să facă față unor sarcini peste medie. Saua cu umplutură moale asigură confort în timpul utilizării bicicletei, iar reglarea înălțimii permite adaptarea precisă la înălțimea persoanei care folosește bicicleta. Range-ul de modificare al inaltimii scaunului de la pedale este cuprins intre valorile de 69-98 cm in timp ce intervalul de reglare a inaltimii sale de la sol este de 75 – 104 cm.

Bicicleta fitness magnetica Zipro Rave, volant 5kg, greutate maxima utilizator 120kg

    În partea centrală a ghidonului, bicicleta fitness magnetica Zipro Rave este echipată cu un computer de bord care afișează în timp real parametrii de lucru în timpul exercițiilor, inclusiv timpul, distanța, viteza, caloriile și pulsul. Ghidonul reglabil poate fi adaptat în mai multe poziții pentru a oferi confortul necesar în funcție de statura fiecărei persoane care o utilizează. ZIPRO Rave reprezintă instrumentul ideal pentru a-ți gestiona în mod corect antrenamentul, datorită celor 11 programe de antrenament, inclusiv 4 programe HRC și programului WATT. Prezența acestora elimină orice preocupare legată de crearea celui mai eficient plan de lucru asupra corpului tău. Prin urmarea îndrumărilor computerului, vei putea să-ți maximizezi potențialul în totalitate.

Bicicleta fitness magnetica Zipro Rave, volant 5kg, greutate maxima utilizator 120kg

    Computerul de bord furnizează informații despre starea pulsului, măsurată de senzorii tactili de pe mânere. Funcția de scanare prezintă toate datele măsurate în ordine, facilitând afișarea completă a informațiilor fără a fi nevoie să vă luați mâinile de pe mânere și să apăsați butoanele. Pentru a extinde durata de viață a bateriilor, computerul se oprește automat după câteva minute de inactivitate. Suportul pentru mobil vă permite să aveți smartphone-ul la îndemână pentru a fi online în permanență și pentru a utiliza aplicațiile de antrenament.

Bicicleta fitness magnetica Zipro Rave, volant 5kg, greutate maxima utilizator 120kg

   Pedalele sunt echipate cu o suprafață antiderapantă, asigurând o fixare stabilă a piciorului pe întreaga durată a exercițiului. Sistemul de frânare magnetică permite o oprire precisă în momentul în care decizi să închei exercițiul. În timpul antrenamentului, bicicleta oferă un suport stabil pentru bidonul de apă, facilitând hidratarea constantă, esențială pentru ca organismul să facă față cu mai mare ușurință efortului depus.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Vezi oferta 

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Vezi pret actualizat