Review: Aspirator vertical multifunctional Electrolux Seria 700 EP71B14WET

    Daca anterior am vorbit cum acest aparat de aspirare cu mop ofera un proces de curatare optim nevoilor noastre curente, iata ca si cei de la Electrolux au un astfel de aspirator vertical multifunctional, cu nume de cod Electrolux Seria 700 EP71B14WET. Daca iti place curatenia si poti sa confirmi asta, noi consideram ca un astfel de aparat iti va fi de mare ajutor pentru acasa. Aspirator vertical multifunctional Electrolux Seria 700 EP71B14WET este adaptat pentru a face curatenie pe suprafete diverse, avand o perie motorizata performanta care se adapteaza oricarei cerinte de putere. Adaptarea puterii de aspirare in functie de suprafata de curatat este o caracteristica utila pentru aspiratoarele moderne, deoarece diferite tipuri de podele sau covoare pot necesita o putere diferentiala pentru a obtie rezultate eficiente de curatare. Utilizatorul poate selecta manual setările de putere în funcție de tipul de suprafață. De exemplu, aspiratorul ar putea avea moduri predefinite pentru podele dure, covoare sau alte tipuri de suprafețe. Aceasta oferă flexibilitate și control utilizatorului în adaptarea puterii de aspirare.

Aspirator vertical multifunctional Electrolux Seria 700 EP71B14WET, 150 W, 4000 mAh Li-Ion, autonomie max 50 min, perie motorizata multi-suprafete PowerPro cu lumina LED, tehnologie BrushRollClean automata, perie PowerPro Mop cu lumina LED, albastru denim

Ce mi-a placut la Electrolux Seria 700 EP71B14WET?

     Imi place facptul ca este eficient si ofera un proces completde curatare, care include atat aspirare cat si curatare prin spalarea suprafetelor parcurse. Accoesoriile sunt diversificate, avand incluse pe lista o perie motorizata multi-suprafete PowerPro cu lumina LED care lumineaza bine pe sub obiectele de mobilier, la fel si peria PowerPro Mop avand aceasta functie de iluminare LED. In lista de accesorii mai adaugam capul de aspirare pentru spatiile mai greu accesibile, un incarcator si un stand care ne permite sa depozitam aspiratorul in format vertical la perete. Aspiratorul vertical multifunctional Electrolux Seria 700 EP71B14WET are un design usor, care ne permite sa il manevram cu usurinta pe toata suprafata locuintei noastre, cantarind aproximativ 3,2 Kg.

     Fiind un model 2 in 1 acest aparat versatil combina doua functii principale de design intr-un singur dispozitiv. Funcția principală a aspiratorului 2 în 1 este aceea de a servi ca aspirator vertical. Acest mod de utilizare este ideal pentru curățarea podelelor și a altor suprafețe mari. Poate fi utilizat pe diferite tipuri de podele, cum ar fi parchetul, gresia sau covoarele. O altă funcție importantă este capacitatea de a se transforma rapid într-un aspirator de mână portabil. Acest lucru este util pentru curățarea unor zone mai restrânse sau pentru a ajunge la murdărie în locuri mai dificil accesibile, cum ar fi canapelele, scaunele, colțurile și alte suprafețe înalte sau înguste. Sistemul de iluminare LED te ajuta sa captezi mai usor orice urma de murdarie pe care o intampini in timp ce cureti suprafetele pe care le parcurgi. In plus in functie de consistenta murdarie, poti mari puterea intr-o treapta superioara, pentru a obtine un nivel optim de tragere murdarie in functie de cantitate si densitatea acesteia.

Electrolux Seria 700 EP71B14WET avantaje: 

      In formatul de mana, aspiratorul cantareste aproximativ 2,2 Kg, fiind usor de operat la inaltime pentru a indeparta praful de pe draperii si a elimina posibilele panze de paianjen care pot aparea la colturile unei camere de locuit. Poate indeparta praful fin si particulele de dimensiuni mici de pana la -1,0<µm, ceea ce poate semnifica ca valoare, polenul, bacterii sau chiar acarieni de pe paturi si canapele. 

      Electrolux Seria 700 EP71B14WET este adaptabil la toate tipurile de suprafata si mobilier din locuinta, datorita furtunului retractabil integrat si a periei inteligente cu turbina rotativa. Este o serie ce ofera mai multe avantaje din punct de vedere al accesoriilor, o bucurie pentru posesorii de animale, cei care au copii mici si doresc sa mentina curatenie in casa. Consola de comanda iti ofera toate detaliile necesare unei bune functionari, de la nivelul de energie, puterea de aspirare, modul putere aspirare, avand butoane de ajustare intensitate aspirare +/- si punere in functiune sau oprire functionare aparat. 

     Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa scoate recipientul de colectare praf, sa deschidem capacul prin rasucire si sa aruncam continutul. Mai mult recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf. Datorita formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat intr-o singura parte a recipientului si aluneca uniform in cosul de gunoi. 

Electrolux Seria 700 EP71B14WET, tehnologie ciclonica:

   Tehnologia Power Cyclone de la Electrolux ofera cele mai bune rezultate de curatare dintr-o singura miscare prin intermediul unor pasi extrem de eficienti: 1) Aerul intra rapid in Power Cyclone datorita fantei de admisie aer drepte si netede. 2) Orificiul curbat de trecere a aerului accelereaza aerul in compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer. 

Aspirator vertical multifunctional Electrolux Seria 700 EP71B14WET, 150 W, 4000 mAh Li-Ion, autonomie max 50 min, perie motorizata multi-suprafete PowerPro cu lumina LED, tehnologie BrushRollClean automata, perie PowerPro Mop cu lumina LED, albastru denim

Electrolux Seria 700 EP71B14WET, performante la aspirare:

   Motorul puternic de la Electrolux ofera o putere de aspirare de 150 W de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Electrolux este un aspirator fara sac avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 0,3 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf. Motorul de la acest model este de tip independent fiind alimentat de un acumulator de curent continuu cu tensiunea de 14.4 V, cu litiu-ion. Bateriile de la acest model cu litiu-ion au o durata de functionare mai mare fata de bateriile standard, timpul de functionare al acestui model fiind de 50 de minute, in prima treapta de putere. Bateria Li-Ion cu capacitatea de 4000 mAh este foarte eficienta, oferind o experienta de curatare mai durabila. Bateriile acestui model sunt reincarcabile pe o durata de 4 ore, pentru o functionare fara fir si ofera libertatea de a curata oriunde vrem. Un indicator cu diode luminiscente indica momentul cand acumulatorul aspiratorului trebuie reincarcat.

     Acest model cu tehnologia de auto-curatare PowerPro uitam pentru totdeauna de curatarea firelor de par sau scame, din peria capului de alimentare. Acest model cu tehnologia sa patentata Brush Roll Clean se va ocupa de acest lucru, noi doar trebuie sa apasam o pedala. Pentru a accesa aceasta functie procedam astfel: cu aspiratorul pornit, apasam cu piciorul pedala Brush Roll Clean si tineti-o apasata timp de 5 secunde pana cand sunt indepartate firele de par si scame. Daca in timpul acestui proces de curatare se va auzi un zgomot de taiere, acest lucru nu este normal si ne indica faptul ca au mai ramas fire pe rola cu perii. In acest caz repetati procedura de curatare. Pentru a proteja aparatul funcția Brush Roll Clean dispune de protectie la supraincalzire. Astfel daca functia Brush Roll Clean a fost folosita timp de peste 30 de secunde (constant sau cu intreruperi) functia va dezactiva rola cu perie si va stinge luminile frontale ale duzei. Totusi aspiratorul poate fi folosit in continuare, chiar daca functia Brush Roll Clean este dezactivata. Pentru a reactiva aceasta functie puneti aspiratorul la incarcat timp de 15 minute si functia poate fi folosita. Daca aceasta functie nu poate sa elimine parul sau scamele ce au fost retinute de rola perie, se poate demonta acest cap de aspirare pentru a curata manual rola.

Electrolux Seria 700 EP71B14WET, sistem filtrare:

   Aparatul este dotat si cu filtrul rezistent lavabil 5-layer Filtration (filtru fin in interior si un prefiltru exterior), filtrul putand fi spalat usor sub robinet sau in masina de spalat pentru o performanta pe termen lung. Aceste filtre capteaza si cele mai fine fire de praf inainte ca aerul sa fie evacuat, pentru un mediu fara praf si un aer curat si sanatos. Pentru a se asigura o performanta ridicata de curatare, cele 5 filtre trebuiesc curatate la intervale regulate cu apa calduta. S-a dovedit ca acest sistem obtine o performanta la filtrare de pana la 99,9 % din particulele aspirate. 

   Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 80 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: perie ingusta, perie mica speciala si cap de aspirare turbo. Cu peria din dotarea aspiratorului Electrolux Seria 700 EP71B14WET, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Peria ingusta si peria mica pot fi depozitate in statia de incarcare sau in fanta de pe partea posterioara a manerului aspiratorului. Electrolux Seria 700 EP71B14WET este un aspirator la care ne-a ramas gandul dupa aceasta sesiune de teste, un aparat modern ce se impune indiscutabil in lupta cu murdaria. Acesta s-a achitat de minune de toate sarcinile la care a fost supus in teste, autonomia sa fiind una suficienta pentru curatarea intregii case.

Concluzii, Electrolux Seria 700 EP71B14WET:

    Daca iti place tot ce ai auzit pana acum despre Electrolux Seria 700 EP71B14WET, am o veste si mai buna, il gasesti zilele acestea de cumparat la un pret excelent aici Vezi oferta 

    Zilele acestea achizitioneaza aparatul de aspirare Electrolux la un pret excelent, avand o reducere suplimentara aplicata: Vezi pret actualizat 

Aspirator vertical multifunctional Electrolux Seria 700 EP71B14WET, 150 W, 4000 mAh Li-Ion, autonomie max 50 min, perie motorizata multi-suprafete PowerPro cu lumina LED, tehnologie BrushRollClean automata, perie PowerPro Mop cu lumina LED, albastru denim

 

Lasă un comentariu