LG GBP62PZNCN1, o combina frigorifica No Frost cu compresor Inverter

      LG GBP62PZNCN1 este o combina frigorifica atractiva ca nivel de performante si aspect exterior, pe care o recomand tuturor. Aparatul detine calitati la nivel de functionare ce ne permite sa obtinem un parcurs mult mai bun al perioadei de valabilitate al produselor alimentare, gestionand mai atent temperatura si variatiile care pot aparea in timp. O capacitate mare de stocare de pana la 384 litri inseamna si o posibilitate de accesare pentru o perioada de timp mai indelungata a unor alimente variate, din categorii lactate, carne si mezeluri respectiv fructe si legume, care pot fi pastrate de acum in conditii mult mai sigure si confort termic. Interesant este si procedeul prin care se obtin conditii mult mai bune de functionare si temperatura, prin eliberarea de aer rece la nivelul fiecarui raft in parte. Tehnologia de răcire liniară a frigiderelor LG utilizează un compresor liniar eficient care ajută la menținerea unei temperaturi stabile prin ajustarea constantă a puterii de răcire în funcție de condițiile detectate. Acest compresor funcționează silențios și eficient, reducând consumul de energie, oferind în același timp o performanță constantă de răcire. Pe langa tehnologie avantajele alegerii acestei combine frigorifice de la Lg, un alt atuu pe care sa il iei in considerare este designul. LG GBP62PZNCN1 este o combina frigorifica aspectuasa care ofera si acest avantaj al designului, impus de materialele de calitate care sint finisate extraordinar in culoarea gri inox.

Combina frigorifica LG GBP62PZNCN1, 384 l, No Frost, Compresor Smart Inverter, DoorCooling+, Clasa C, H 203 cm, Inox

5 avantaje pe care le ofera combina frigorifica LG GBP62PZNCN1:

   Este suficient de spatioasa si beneficiaza de o organizare foarte buna a spatiului la interior. Astfel gasesti numeroase optiuni de depozitare alimente in compartimente dedicate, intr-un volum total de 384 litri. Cele doua incinte, frigider si congelator sunt controlate indepedent cu ajutorul unui panou de comanda situat la exterior ce mentine cu precizie temperatura mediului ambiant la o valoare constanta. Foloseste un sistem de racire cu tehnologie No Frost, un sistem avansat de racire si gestionare umiditatii care previne acumularea de gheata in congelator si pe peretii frigiderului. Smart Diagnosis se refera la conceptul de diagnosticare si solutionare rapida a problemelor tehnice pentru electrocasnicele Lg prin oferirea de sfaturi si recomandari pentru a analiza posibilele erori de functionare ale aparatului frigorific. Acest sistem utilizează tehnologia de comunicare wireless pentru a conecta aparatul la serviciul de asistență LG, permițând tehnicienilor să analizeze datele și să ofere soluții rapid și eficient. Sistemele de siguranta permit operarea acesteia in conditii recomandate fara ati face grija ca cei mici se pot juca la butoane. Apeland functia ‘Child Lock’, comenzile de functionare sunt blocate si nimeni nu mai poate modifica regimul de functionare decat dupa ce este deblocata. DoorCooling aceasta tehnologie este concepută pentru a îmbunătăți performanța de răcire în compartimentul frigider prin îmbunătățirea circulației aerului și distribuția temperaturii.

Combina frigorifica LG GBP62PZNCN1, 384 l, No Frost, Compresor Smart Inverter, DoorCooling+, Clasa C, H 203 cm, Inox

  De ce sa cumpar combina frigorifica LG GBP62PZNCN1?

         Imi place aceasta combina deoarece este un concept modern care utilizeaza numai si numai materiale de cea mai buna calitate, lucru care poate fi observat si prin calitatea finisajelor. Materialul „Inox” studiaza atent liniile clasice care beneficiaza de ajustari moderne prin inluderea de elemente vizuale care sa sporeasca senzatia de modern, luxos. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Afisajul LCD postat in exterior impreuna cu controlul electronic premium de tip touch ce monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuiesc clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Un alt motiv pentru care te-ai decide sa cumperi aceasta combina frigorifica este modul intuitiv de interactiune cu panoul de comanda, care include urmatoarele optiuni: fisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functia de racire ecologica a usii Icebeam; Functia ECO; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa; Semnal blocare butoane. Panoul de comanda se afla la interior, pe muchia zonei frigorifice, la inaltime, astfel ca esti protejat de ochii curiosi ai celor mici. Functiile de comanda sunt actionate tactil, intr-un mod intuitiv.

   Aparatul detine un sistem de racire modern care poate face fata oricarei provocari. Functia No Frost previne aparitia ghetii la interior mentinand un nivel constant in tot volumul sau. Combina frigorifica LG GBP62PZNCN1 are tehnologia de racire Multi Airflow, pe baza de curenti de aer multidirectionali pe mai multe canale, unde exista o grila prin care aerul rece pastrand temperatura si umiditatea constanta, intra prin mai multe orifici in compartimentul combinei. Aceasta tehnologie mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata.

Distributie spatiu la interior, frigider si congelator:

   Din cei 384 litri cat insumeaza capacitatea totala de stocare alimente la interior, 277 litri ii revin frigiderului care este plasat in partea superioara iar restul de 107 litri congelatorului. Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 sunt realizate din sticla termorezistenta intarita cu rama din inox ce au proprietatea de a se curata rapid si faptul ca ofera rezistenta sporita in cazul greutatilor mai mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In plus zona de refrigerare are si un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, ce poate culisa pe orizontala, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle.

Combina frigorifica LG GBP62PZNCN1, 384 l, No Frost, Compresor Smart Inverter, DoorCooling+, Clasa C, H 203 cm, Inox

    In partea inferioara a frigiderului LG se afla compartimentul mare etans de depozitare unde alimentele isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume. Acest compartiment Fresh Zone mentine umiditatea la un nivel optim, aceasta zona fiind indicata pentru stocarea de fructe si legume, fiind una dintre cele mai mari lazi pentru fructe si legume de pe piata. Sertarul Fresh Zone de la LG este echipat cu un comutator simplu care regleaza umiditatea optima pentru pastrarea prospetimii fructelor sau legumelor, pentru un timp mai indelungat.

Combina frigorifica LG GBP62PZNCN1, 384 l, No Frost, Compresor Smart Inverter, DoorCooling+, Clasa C, H 203 cm, Inox

        In zona de refrigerare jos se afla un compartiment specializat si Fresh Converter cu temperatura de la -1°C la +2°C, de depozitare a produselor proaspete din carne, peste si legume. Acest sertar este mediul ideal pentru decongelarea produselor din congelator pregatite pentru a fi procesate. Acest raft poate fi folosit si pentru a decongela in mod lent alimentele scoase din congelator. FRESH Converter mentine temperatura optima in functie de tipul de aliment cum ar fi carnea, pestele si legumele in stare optima intr-un compartiment universal. Imediat ce deschizi usa care face legatura cu interiorul vei descoperi si alte elemente de design inedite, in primul rand usile de acces sunt reversibile (suporta modificarea directiei de deschidere la stanga sau la dreapta) iar manerele sunt incastrate in margine.

Combina frigorifica LG GBP62PZNCN1, 384 l, No Frost, Compresor Smart Inverter, DoorCooling+, Clasa C, H 203 cm, Inox

    Interiorul este iluminat LED, astfel ca oricand ai nevoie sa accesezi alimentele dorite, vei aveau vizibilitate excelenta asupra tuturor produselor de la interior. Avand un grad de izolare foarte bun, combina frigorifica Lg este capabila sa mentina eficient temperatura interioara constanta in compartimentele frigider si congelator. Materialele izolatoare de calitate ajută la reducerea transferului de căldură dintre interiorul și exteriorul aparatului.

Combina frigorifica LG GBP62PZNCN1, 384 l, No Frost, Compresor Smart Inverter, DoorCooling+, Clasa C, H 203 cm, Inox

       Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip raft separate unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare plus o tava de gheata. Puterea de congelare a aparatului este de 10 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

Combina frigorifica LG GBP62PZNCN1, 384 l, No Frost, Compresor Smart Inverter, DoorCooling+, Clasa C, H 203 cm, Inox

 

Combina frigorifica LG GBP62PZNCN1, functii:

       Utilizatorul poate alege o serie de functii care poate grabi procesul de racire sau congelare dupa caz: Congelare rapida si  Racire rapida. Acest model are in dotare tehnologia Smart Diagnosis cu aplicatia de control LG Smart ThinQ pentru diagnosticarea și remedierea rapida si corecta a oricaror probleme pe care le puteti avea cu frigiderul. Aceasta noua aplicatie nu asigura numai depanarea, ci prezinta si starea de intretinere si sfaturi generale direct cu ajutorul telefonului la centrul de service LG. Acest lucru va ofera posibilitatea de a discuta direct cu specialisti de la LG pentru a analiza problema aparuta, oferind astfel un diagnostic competent. Iar cu ajutorul unui telefon inteligent compatibil cu aplicatia LG Smart ThinQ™, poti regla setarile de temperatura de la distanta, pentru ca combina sa fie pregatita cand te intorci acasa cu cumparaturile facute. 

Combina frigorifica LG GBP62PZNCN1, 384 l, No Frost, Compresor Smart Inverter, DoorCooling+, Clasa C, H 203 cm, Inox

        Din punct de vedere energetic LG GBP62PZNCN1 se remarca prin consumul energetic mic de 172 kWh/an facand parte din clasa de consum C, conform etichetei energetice. Cu un incredibil rating de energie Total No Frost de C, combina frigorifica LG este unul din liderii ai industriei în materie de eficiență. Acest lucru se datorează avansatului compresor invertor linear. Acest lucru i se datoreaza si compresorului linear cu functie Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la LG presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Nivelul zgomotului de functionare este de doar 35 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata.

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun: Vezi oferta 

  Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Vezi pret actualizat

Combina frigorifica LG GBP62PZNCN1, 384 l, No Frost, Compresor Smart Inverter, DoorCooling+, Clasa C, H 203 cm, Inox