Masa tenis pentru interior TECHFIT, pliabila, 12 mm, o alegere perfecta

       TECHFIT este o masa de tenis destinata sportului la interior, un model care iti va permite sa joci tenis de masa in conditii optime ca hobby. Daca iti doresti sa te antrenezi si sa te distrezi intimpul liber, Masa tenis pentru interior TECHFIT este o alegere excelenta. Acest model beneficiaza si de optiune pilere, astfel ca dupa fiecare exercitiu, spatiul ocupat de aceasta este simtitor restrans. Pachetul comandat include tot kit-ul necesar pentru a practica sportul preferat, o pereche de doua palete de tenis, fileu si o minge de plastic care se plimba rapid de o parte si de alta a mesei. Aceasta poate fi mutata cu usurinta dintr-o locatie in alta datorita sistemului cu roti care este prevazuta, fara a impune un efort prea mare. Ca nivel tehnic, masa tenis pentru interior TECHFIT, pliabila, 12 mm este recomandata pentru a fi utilizata de catre utilizatori avand un nivel de pregatire incepator, intermediar sau chiar avansat. 

Masa tenis pentru interior TECHFIT, pliabila, 12 mm, albastru, set 2 palete incluse

Iata cateva pareri despre masa tenis pentru interior TECHFIT, pliabila, 12 mm de la utilizatori:

„Sunt foarte mulțumit de masa de tenis de interior pe care am cumpărat-o. Este robustă și stabilă, iar mingea sare perfect. O recomand cu siguranță.”

„Am cumpărat o masă de tenis de interior pentru a mă antrena pentru un turneu. Este o masă excelentă, la un preț accesibil. Sunt foarte mulțumit de achiziție.”

   In general cand cauti sa cumperi o astfel de masa de tenis e bine sa iei in considerare cateva aspecte care te poate ajuta sa faci o alegere corecta. In primul rand trebuie sa te gandesti la spatiul unde o vei utiliza si dimensiunile acesteia. Deasemenea trebuie sa iei in considerare ca este nevoie de spatiu si in jurul ei pentru buna desfasurare a jocului de catre utilizatori. Cand vin prietenii sau familia, ii poti invita pe acestia la o sesiune de gaming excelenta care implica relaxare si miscare intr-un mod inedit. Aceasta masoara in dimensiune urmatoarele valori: 161 cm x 147.50 cm x 12 cm, fiind destul de solida datorita materialului din MDF al suprafetei de grosime 12 mm. Masa este sustinuta la inaltime de un profil cadru din otel robust de culoare referinta negru care ii ofera o stabilitate si rezistenta sporita. Constrcutia mesei de tenis este un aspect important daca te gandesti sa oferi posibilitatea folosirii acesteia o perioada mai lunga de timp, fara a fi nevoie sa o schimbi cu alta noua. 

     Sistemul de pliere SMS (Intelligent Manual System) este foarte simplu si confortabil de folosit, masa fiind usor de depozitat sau de transportat. Transportul convenabil este asigurat de roti de transport. Inclinarea unei jumatati a tablei de joc permite antrenament individual. 

Masa tenis pentru interior TECHFIT, pliabila, 12 mm, albastru, set 2 palete incluse

Masa tenis pentru interior TECHFIT, pliabila, 12 mm

Avantaje

  • Suprafață de joc din MDF de 12 mm
  • Cadru metalic din otel
  • Sistem de pliere SMS (Intelligent Manual System)
  • Include set de palete și fileu

Dezavantaje

  • Pret variabil
  • Suprafata MDF vs Lemn


   Chiar daca vine dezasamblat, iti ia aproximativ 30 de minute sa o asamblezi in totalitate. Si procesul de pliere/depliere, este unul rapid, fiind implicate doar 1-2 minute de atentie. Cele 4 sisteme de blocare mecanică și picioarele au un diametru de 20 mm si o constructie din oțel vopsit ce asigură o bună stabilitate mesei pe tot parcursul partidei. Patinele de protecție din plastic nu permit alunecarea acesteia in cazul unei suprafete inclinate.

  Cu masa de tenis pentru interior TECHFIT, pliabila, 12 mm poti da start jocului in familie sau cu prietenii. Masa tenis pentru interior TECHFIT, pliabila, 12 mm combina in mod optim punctele forte în domeniul concurentei si al petrecerii timpului liber. Alaturi de masa trebuie sa iei in considerare si achizitia echipamentului de joc, cu referire la paletele de tenis, mingii sau fileu. Pentru a deveni functionala, masa trebuie instalata, toate piesele fiind unele demontabile. Prima data se trece la instalarea cadrului suport cu rotile de deplasare, apoi se instaleaza orizontal suprafata de joc si in final se pune fileul.

    O recomand tuturor iubitorilor de sport, o investitie care se va amortiza in timp, perfecta pentru dupa miezile de weekend impreuna cu prietenii: Vezi oferta 

     Zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta de pret la care consider ca este un best buy:  Vezi pret actualizat 

Masa tenis pentru interior TECHFIT, pliabila, 12 mm, albastru, set 2 palete incluse

Lasă un comentariu