LG F4J3VS6WE, masina de spalat rufe cu motor Inverter Direct Drive

    Atunci cand ai o familie mai numeroasa iar situatia impune nevoia de a avea o masina de spalat rufe de capacitate mai mare, Lg are solutia oportuna pe care o recomandam si noi. Masina de spalat rufe LG F4J3VS6WE de capacitate 9 Kg si 1400 rpm viteza de centrifugare te ajuta sa speli rufele mai usor intr-o singura runda. Tot in aceeasi gama exista si optiunea cu 10,5 Kg (vezi review aici), dar daca este prea mare, acest model de 9 Kg stocare rufe poate fi alternativa perfecta. Dotata cu panou de comanda intuitiv, ai acces aici la o multime de programe optimizate nevoilor tale, de la spalare rapida, intensiva sau optiuni de spalare delicata. Ce trebuie sa sti despre acest aparat? In primul rand ca ofera o gama diversificata de programe adaptate oricarei nevoi de curatare a rufelor. Detine tehnologii noi, care sporesc gradul de fiabilitate al produsului, motor Inverter cu tehnologie Direct Drive, functie spalare cu abur Steam si functie diagnoza prin intermediul optiunii Smart Diagnosis. Iti recomand sa consideri avantajul acestui motor fara perii care beneficiaza de o garantie extinsa de functionare, functioneaza silentios si consuma mai putin din punct de vedere energetic. 

Masina de spalat rufe LG F4J3VS6WE, 9 kg, 1400 rpm, Clasa D, Inverter Direct Drive, Steam, Smart Diagnosis, Alb

Masina de spalat rufe LG F4J3VS6WE, functii:

     Functia Auto Restart am vazut-o mai mult implementata pentru aparatele de aer conditionat dar iata ca aceasta incepe sa apara si in cazul masinilor de spalat rufe. Odata ce ai facut toate setarile de program, in cazul in care survine o pana de curent electric, masina de spalat rufe Lg va retine ultimile setari de program. Avantajul acestei optiuni va fi ca nu va trebui sa reiei acest proces anevoios de la inceput. Prespalarea rufelor reprezintă o etapă importantă în procesul general de spălare a hainelor. Aceasta constă în tratarea anumitor pete sau zone problematice înainte de a porni efectiv programul de spalat ales. De multe ori vom observa cum petele mai dificile vor fi indepartate mai usor, fara a fi nevoie sa apelam la agenti chimici si alti detergenti mai agresivi cu tesatura. Pentru hainele care necesită în mod special o îngrijire mai atentă, precum cămășile sau rochiile formale aceasta functie de prespalare pe care o detine masina de spalat rufe Lg va oferi un impact pozitiv in procesul de indepartare al mudariei mai usor. Functia Smart Diagnosis te va ajuta sa rezolvi rapid problemele de ordin tehnic si sa repui in functiune masina de spalat rufe fara sa fie nevoie de un specialist. Acesta functioneaza pe baza instalarii unei aplicatii speciale pentru smartphone care iti va transmite coduri eroare care pot fi verificate in cartea tehnica a frigiderului. Urmarind pasii si instructiunile pentru fiecare cod eroare, totul va fi foarte simplu.

      Optiunea programare intarziata si temporizator controleaza masura de timp in care aparatul va functiona. Poti programa acest aparat sa functioneze in siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa in decurs de maxim 19 ore. Acest proces il poti urmari de la distanta de pe telefonul mobil avand aplicatia de mobil instalata (pentru sisteme de operare Android sau iOS). Pentru a activa funcțiile Smart, utilizatorul trebuie să descarce aplicația de pe smartphone și să o atașeze în partea de sus a mașinii de spălat. Apoi trebuie doar să urmeze instrucțiunile asistentului vocal, care îl va ajuta să selecteze programul de spălare. Deasemenea aplicarea procedeului de inmuiere prin abur la inceput de fiecare program ajuta la curatarea mult mai bine a materialelor groase.

LG F4J3VS6WE, programe de spalare rufe:

     Masina de spalat rufe LG F4J3VS6WE detine 10 programe care ofera un ajutor de nadejde atunci cand vine vorba de a curata rufele familiei. Optiunile de spalat sunt urmatoarele:

Bumbac – optiune de a spala rufe din bumbac special optimizata pentru curatarea acestui tip de material. 

Delicate – un program care are grija de rufele tale delicate, care necesita atentia la centrifugare, utilizarea unei temperaturi adecvate si control al miscarilor cuvei

Easy Care – utilizează o mișcare de spălare mai blândă pentru a proteja țesăturile delicate sau hainele care necesită o atenție specială. Acest program include o viteză de centrifugare mai redusă pentru a reduce impactul asupra hainelor și pentru a preveni formarea de cute.

Lana – program de spalat rufe dedicat articolelor cu continut din lana

Mixt – este proiectat pentru a face față unei încărcături mixte de haine, adică haine din materiale diferite și culori variate. Acest program este potrivit atunci când ai o gamă diversificată de haine pe care doresti să le speli în același ciclu.

Echipament sportiv – program de spalat rufe dedicat articolelor sportive si cele sintetice

Rapid 30 – optiunea cea mai rapida de a spala rufele cu o durata setata de 30 de minute. 

Baby Steam Care – Program de spalat rufe care utilizeaza tehnologia aburului indus pentru a curata hainele de bebelus. Aburul indus are o actiune dubla, acea de igienizare si de inmuiere si spalare mai rapida. 

Clatire + Centrifugare – daca doresti sa utilizezi un ciclu suplimentar de clarire si centrifugare, cu aceasta optiune poti programa masina de spalat rufe sa indeplineasca acest obiectiv. 

ECO  – supranumit programul de spalat ecologic care spala folosind resurse reduse de detergent si o apa nu foarte tare incalzita pentru un consum energetic mai mic. In schimb durata acestui program se poate intinde pana la 3 ore si 48 de minute. 

De ce sa aleg masina de spalat rufe LG F4J3VS6WE ?

   In primul rand sunt multe avantaje pe care le obtii odata cu aceasta. Numarul mare de programe si diversificat pe care le poti utiliza atunci cand speli rufe din categorii diferite. Capacitate mare de incarcare de pana la 9 Kg. Toata familia ta va fi fericita deoarece speli cantitati mai mari de rufe intr-o singura transa. Clasa energetica eficienta: Vedem ca aparatul LG F4J3VS6WE este incadrat in clasa energetica D conform etichetei eneregetice, ceea ce reprezinta un mare plus pentru un aparat de asemenea dimensiuni. Consumul energetic raportat la 100 de spalari este de aproximativ 77 kWh. 

Masina de spalat rufe LG F4J3VS6WE, 9 kg, 1400 rpm, Clasa D, Inverter Direct Drive, Steam, Smart Diagnosis, Alb    Masina de spalat rufe LG F4J3VS6WE este silentioasa, ceea ce inseamna ca oricand vei dori sa o folosesti, aceasta nu va deranja linistea casei tale si a vecinilor de apartament. (nivel zgomot aprox 76 dB la centrifugare). Odata ce ai alimentat cele 3 compartimente cu detergent granulat/ lichid, ai adaugat balsam si Calgon, poti incepe sa speli rufele de la interior. Procesul automatizat este simplu, usor de inteles fiind disponibil si un manual tehnic pentru intelegerea mai usoara a tutror functiilor sale. Rufele se pot descarca si incarca cu usurinta datorita tamburului care prezinta un unghi de deschidere larg, ce ne permite sa utilizam acest aparat cu usurinta. Utilizatorii care au cumparat acest aparat se considera multumiti, pretul atractiv dar mai ales programele de spalat diversificate fiind avantaje importante pe care sa le iei in considerare. 

Concluzii, pret, LG F4J3VS6WE:

   Masina de spalat rufe LG F4J3VS6WE ne ofera acele avantaje de care are nevoie o familie moderna, totul la un pret atractiv: Vezi oferta 

   Nu uita ca zilele acestea, beneficiaza de un discount suplimentar de pret aici: Vezi pret actualizat