LG F4WR510S0W, o masina de spalat rufe cu motor AI Direct Drive

       Daca ai familie numeroasa, decizia in alegerea unei masini de spalat rufe performante trebuie sa tina cont si de capacitatea totala de acceptare rufe la interior. Si cum multe variante nu sunt pe piata, majoritatea modele foarte scumpe, iata ca cei de la Lg preiau initiativa in acest sens oferind un model adaptat special acestei cerinte de a fi mare si cat mai incapatoare. LG F4WR510S0W este masina de spalat rufe de care are nevoie orice familie mai mare care reuseste sa stranga la final de saptamana cantitati mari de rufe, aceasta avand o capacitate de 10,5 Kg si o viteza de centrifugare de 1400 RPM. LG F4WR510S0W este adaptata pentru a primi o cantitate mai mare de rufe, designul fiind configurat in acest scop cu un hublou de dimensiuni generoase care ne permite incarcarea si descarcarea facila a rufelor. Modul cum interactionam cu masina de spalat rufe este unul facil, vedem prezenta unui selector de programe, display LCD, toate acestea fiind beneficii care le primim la achizitia sa. Aparatul este optimizat sa functioneze economic, TurboWash și Steam oferind rezultate mai bune in procesele de spalat rufe cu un consum minim de resurse energetice. 

Masina de spalat rufe LG F4WR510S0W, 10.5 kg, 1400 rpm, Clasa A, Motor AI Direct Drive, TurboWash, Smart Diagnosis, Alb

LG F4WR510S0W, constructie

     Aparatul prezinta o constructie solida avand urmatoarele dimensiuni: 85 cm inaltime, 60 cm latime si 56,5 cm adancime cu o greutatea de 70 Kg astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. Panoul de comanda frontal este dotat cu butoane cu functie senzoriala prin atingere, functiile active sunt semnalizate prin aprindere de semnale luminoase la nivel de consola. Toate optiunile de comanda pe care le-ai selectat vor putea fi consultate in mod grafic pe display-ul LCD din partea dreapta. Ecranul principal este unul exceptional, atat prin prezenta designului cat si detaliilor informative pe care le ofera cu privire la programul in lucru. In partea din stanga selectorului de programe se afla recipientul pentru alimentare detergent ce include compartimente dedicate atat pentru detergent lichid cat si granulat. Se recomanda folosirea si a agentilor anticalcar impreuna cu detergentul la orice spalare pentru a proteja masina de spalat rufe de depunerile de calcar care ii pot afecta functionarea. 

Masina de spalat rufe LG F4WR510S0W, 10.5 kg, 1400 rpm, Clasa A, Motor AI Direct Drive, TurboWash, Smart Diagnosis, Alb

LG F4WR510S0W, functii

     Functia de tip temporizator iti permite sa stabilesti si perioada cea mai optima cand masina de spalat poate sa inceapa procesul de spalare rufe, chiar si atunci cand esti plecat de acasa. Deasemenea poti opta spre blocarea functiilor panoului de comanda, daca activezi functia Child Lock, In partea din stanga este disponibil raftul de alimentare cu detergent granule sau lichid. Selectorul de programe este reprezentat de un buton cu rotire in sensul acelor de ceasornic care stabileste programul de spalare ales pentru rufele tale. Acesta este pozitionat central, fiind usor de accesat de catre toata lumea. Functia Timer ne da detaliile referitoare la timpul ramas pana la finalizarea programului ales. Steam este optiunea prin care poti spala alegand optiunea de a genera aburi, actiunea care are rolul de a relaxa tesaturile pentru ca astfel sa patrunda mai usor apa la interior si sa disloce murdaria. Functia „Allergy Care” încorporează programe sau caracteristici specializate concepute pentru a reduce alergenii, cum ar fi acarienii, părul de animale de companie sau polenul, din rufe. Aceasta functie poate fi adaugata la programele standard ale masinii de spalat rufe Lg pentru a ajuta la eliminarea eficientă a alergenilor.

Masina de spalat rufe LG F4WR510S0W

     Lg Smart Diagnosis este o alta functie disponibila pentru masina de spalat rufe LG F4WR510S0W care are ca scop principal sa ii ofere utilizatorului posibilitatea sa efectueze o diagnoza de acasa fara interventia unui profesionist. Pe ecranul masinii de spalat rufe vor fi afisate coduri de erare care au menirea sa informeze utilizatorul problema care se confrunta masina de spalat rufe, care poate fi una tehnica mecanica sau de programare. Aceste coduri eroare vor fi distribuite si in aplicatia dedicata de management al aparatului Smart Diagnosis care functioneaza pentru dispozitive mobile Android sau iOS. În unele cazuri, dacă problema persistă sau dacă utilizatorul are nevoie de asistență suplimentară, aplicația Smart Diagnosis poate oferi o conexiune la asistența pentru clienți. Acest lucru poate simplifica procesul de obținere a ajutorului profesional sau de programare a unei vizite de service.

LG F4WR510S0W, motor AI Direct Drive

    LG F4WR510S0W este dotata cu un motor avansat fara perii, cu invertor si cu axul de rotatie in continuarea axului de rotatie al tamburului, ce roteste tamburul direct, fara curea, reducand astfel vibratiile nedorite si zgomotul. De asemenea, prin utilizarea masinii de spalat LG cu motor AI Direct Drive se optimizeaza si consumul de energie. Modul de functionare al acestui motor are la baza algoritmi de inteligenta artificiala care au scopul de a ajusta modul de functionare al masinii de spalat rufe in functie de cantitatea de rufe la interior, nivelul de murdarie si alte optiuni activate odata cu inceperea programului de spalat rufe ales. AI – DD, acest motor ajustează automat mișcările de spălare în funcție de tipul de țesătură și de greutatea încărcăturii. Rezultatul este o spălare mai eficientă și îngrijirea țesăturilor. 

LG F4WR510S0W, programe spalat rufe

   Cu programul curatare cuva se va putea mentine masina de spalat curata, fara a se utiliza substante chimice puternice. Daca omiteti sa introduceti anumite articole inainte de inceperea programului de spalare, apasati butonul (Add item) de pe consola si dupa aproximativ 3 secunde usa se poate deschide putand adauga rufele pe care le-ati uitat. 

Masina de spalat rufe LG F4WR510S0W

     Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Acest model are prevazut o rezistenta electrica ceramica, avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Design-ul special Vario Soft, al tamburului creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. În funcție de programul selectat, structura tamburului modelat sub formă de picături și paletele asimetrice ajustează mișcările tamburului, de la puternic la delicat. Rufele sunt rotite delicat in centrul tamburului, indiferent de direcția de rotație. Toate haine cuprinse în procesul de spălare sunt curățate în orice moment mai delicat și mai repede. Tamburul cu o capacitate de 9 kg protejează, de asemenea, rufele și reduce cutele. Rufele sunt distribuite in egala masura in acest spatiu pentru a elimina din efectele vibratiilor produse. Dupa fiecare proces de spalare tamburul trece printr-un proces de spalare interna, care reprezinta si o etapa de igienizare necesara incat masina sa nu prinda mirosuri la interior. Astfel urmele ramase de detergent sunt eliminate cu succes un urma acestui procedeu.

    Poti alege intre cele 12 programe predefinite plus alte optiuni suplimentare, pentru o spalare cat mai eficienta: delicate, sintetice, bumbac, spalare ECO etc. Programele speciale ale masini LG sunt: cele adaptate la tipul de tesatura: bumbac, sintetice, lana sau mix. Intalnim deasemenea programe adaptata la spalatul itiem-ilor de vestimentatie si lenjerie de pat (plapumi/ coverturi) sau programe care se folosesc de capacitatea maxima de functionare a masinii de spalat pentru a obtine o curatare rapida intr-un timp de lucru relativ mai scurt: TurboWash. Daca iti place sportul si ai in posesie echipament care trebuie curatat dupa oricare sesiune de miscare, masina de spalat Lg iti ofera tot supotul necesar, oferind o optiune dedicata acestui segment vestimentar, sportiv. Ciclul spalare usoara face posibila spalarea la masina chiar si a articolelor cele mai delicate (Easy Care), cum ar fi matasea, vascoza si chiar lenjeria, cu incredere totala, neexistand riscul de distrugere a tesaturii. Miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. In faza finala urmeaza o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor de detergent. Programul Mix ce permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat. Masina LG are implementat programul plapumi, special conceput pentru spalarea pilotelor si indepartarea eficienta a acarienilor din acestea. Timer-ul cu programator 19 h si cu functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie masini de spalat, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. Consum energetic este zero pentru modul de asteptare. In modul de spalare ECO, durata unui program de spalare se poate prelungi pana la 3,43 ore, deoarece este folosit un interval de temperatura apa mai scazut cuprins intre 40-60 grade Celsius.

Masina de spalat rufe LG F4WR510S0W

      Masina LG F4WR510S0W are o clasa de eficienta energetica inalta si consum redus de resurse: 47 kWh/an si consum mediu anual de 52 litri apa la o spalare. Consumul a fost calculat in medie la 100 de cicluri de spalare anuale la capacitate maxima si programul bumbac 60°C. Acest model reprezinta o masina de spalat foarte performanta, dotata cu tehnologie de ultima generatie. Este destul de incapatoare si eficienta in eliminarea atenta a petelor. Design-ul este remarcabil, iar pretul de vanzare atinge nivelul mediu al gamei. Gama variata de programe, tehnologiile de ultima generatie si pretul redus din aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru apartamentele de dimensiuni medii si mici

Concluzii, LG F4WR510S0W:

   Masina de spalat LG F4WR510S0W ne ofera acele avantaje de care are nevoie o familie moderna, totul la un pret atractiv: Vezi oferta 

   Nu uita ca zilele acestea, masina de spalat rufe LG F4WR510S0W, beneficiaza de un discount suplimentar de pret aici: Vezi pret actualizat 

 

 

Comentariile sunt închise.