Dyson Big Ball™ Multifloor 2, Aspirator fara sac performant

    Curatenia de acasa este litera de lege pentru multi dintre noi iar daca dorim sa avem parte de aceasta zi de zi pentru acasa este cazul sa investim in cea mai buna aparatura cum este si acest aspirator Dyson Big Ball™ Multifloor 2. Ce este interesant la acest aparat de curatare suprafete este forma sa rotunda, asemanatoarea cu cea a unei mingii de fotball amercan, de unde vine si denumirea sistematica de ‘Big Ball’. Dyson este cunoscut pentru producerea de aspiratoare fara sac care folosesc tehnologia ciclonica care colecteaza murdaria separat de aerul aspirat. Acest tip de aspirator a fost bine primit pe piata de majoritatea utilizatorilor dovada fiind numeroasele opinii pozitive postate in dreptul sau in cadrul celui mai mare magazin electro din online. Aparatul este diferit in comparatie cu alte modele prin designul futurist pe care acesta il afiseaza, materialele calitative care rezulta din constructia sa dar si de designul de culori interesant format din galben si satin/iron. Puterea de aspirare este un alt aspect dupa care ne-am ghidat atunci cand am decis sa alegem acest aspirator pentru a-l testa. Dyson Big Ball™ Multifloor 2 este un aspirator puternic, adaptat nevoilor pentru suprafete multiple, avand puterea de a captura orice urma de murdarie. Multe persoane apreciază faptul că aspiratoarele Dyson fără sac oferă o putere de aspirare puternică, care le ajută să colecteze eficient murdăria de pe diferite suprafețe.

Aspirator fara sac Dyson Big Ball™ Multifloor 2, Tub Telescopic, 1.6L, 600W, 80db, Galben Satin/Iron

    Aspiratorul este usor de manevrat avand avantajul de a fi destul de compact ce ne permite sa il folosim oriunde in casa noastra, inclusiv in spatii mai greu accesibile dintre obiectele de mobilier. Acesta include un furtun flexibil la capatul caruia se afla peria de colectare murdarie, aceasta din urma avand posibilitatea de a fi schimbata cu alte accesorii care sa acopere nevoile de curatare a fiecaruia. Fiind un model fara sac, acest aspirator elimina necesitatea utilizarii de sacu de praf reutilizabili, ceea ce poate reprezenta o economie consistenta de bani pe termen lung. Tehnologia ciclonică Dyson ajută la separarea eficientă a particulelor de murdărie de aer, prevenind astfel înfundarea filtrelor și menținând performanța aspiratorului. Dyson oferă o gamă largă de accesorii și funcții suplimentare pentru a face aspirarea mai ușoară și mai eficientă, precum perii speciale pentru păr de animale de companie sau tehnologie de detectare a particulelor. Mudaria este colectata la interior intr-un compartiment special care are acoperire cu un plastic transparent care lasa la vedere detalii referitoare la cantitatea de murdarie stransa pentru a sti exact atunci cand trebuie sa il golesti. 

Aspirator fara sac Dyson Big Ball™ Multifloor 2, Tub Telescopic, 1.6L, 600W, 80db, Galben Satin/Iron

    Pentru a mari in mod considerabil nivelul de putere exercitat la curatare suprafetelor, aspiratorul Dyson Big Ball Multifloor 2 are doua randuri de cicloane, care functioneaza simultan pentru a mari fluxul de aer, dirijand in mod eficient praful direct in recipientul de colectare. Acest proces implică crearea unor vârtejuri sau cicluri de aer care ajută la separarea particulelor solide (cum ar fi praf, resturi, păr de animale etc.) de aer, astfel încât particulele să fie colectate într-un container sau un recipient fără sac în timp ce aerul curat este eliberat înapoi în încăpere. Acest proces de separare este esențial pentru a menține performanța aspiratorului pe măsură ce se umple.

   Un alt artificiu tehnic care a fost gandit pentru a imbunatati abilitatea de miscare pentru acest aspirator a fost alegerea designului Big Ball. Aspiratorul a fost proiectat sa aiba o forma rotunjita cu centrul de greutate jos, astfel incat odata rasturnat sa isi restabileasca imediat pozitia normala. Acesta se echilibreaza foarte usor prin contrabalansarea propriei greutati. 

     Motorul puternic de 600 W cu consum scazut de energie (pana la 50%) este similar cu un aspirator Black & Decker cu o putere de 2100W, ofera puterea de aspirare de care avem nevoie, pentru a curata si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Design-ul compact si greutate redusa, lucruri ce ii ofera o stabilitate sporita si de asemenea poate fi transportat cu usurinta dintr-o locatie in alta. Pentru a spori nivelul de confort, aparatul primeste in dotare doua roti cu strat din cauciuc, ce fac posibila deplasarea usoara dintr-o camera in alta si msicarea acestuia pe suprafete cum ar fi parchet, fara a-l zgaria.

     Puterea de absortie praf al aparatului este de 200 W. Pentru a nu avea nici un fir de praf in locuinta noastra sistemul usor de curatat: in doar 4 pasi, ne permite sa golim comod tot praful aspirat cand facem curat în casa fara sa ramana nici o urma de praf. Pur si simplu scoatem containerul tip Clean Express si îl golim afara la tomberon. Dyson Big Ball™ Multifloor 2 este un aspirator fara sac avand o capacitate mare de colectare a prafului de pana la 1,6 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf.

Aspirator fara sac Dyson Big Ball™ Multifloor 2, Tub Telescopic, 1.6L, 600W, 80db, Galben Satin/Iron

        Aparatul este usor de transportat cu o greutate neta de 8 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 7 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a atasa numeroase accesorii prezente in pachetul comandat. Acesta vine echipat cu un capat de curatare pneumatic, o perie combi 2 in 1 Quick Release, perie pentru scari si o perie flexibila pentru suprafete dure. Manerul articulat flexibil iti va permite sa obtii o rotatie completa in jurul celor 3 axe de miscare pentru o manuire simpla si usoara. 

Mâner articulat flexibil

Peria pneumatică se adaptează automat fiecărei suprafețe, pentru a elimina cât mai bine praful și murdăria ascunse în covoare, mochete și între rosturile parchetului. Aspiră cu putere constantă și elimină chiar și praful de dimensiuni microscopice. Articulația periei asigură libertate de mișcare în toate direcțiile, pentru aspirarea eficientă a prafului și a murdăriei de pe suprafețele dure. Capătul combinat Quick Release dispune de o funcție specială: prin apăsarea unui simplu buton, treci de la un capăt lung, perfect pentru curățenia din zonele inaccesibile ale locuinței, la o perie pentru suprafețele delicate. Pentru zona de scari a locuintei tale, aparatul dispune de un accesoriu excelent pentru curatarea acestora de praf. Folosește peria pentru scări și curăță eficient praful de pe fiecare treaptă!

Perie pentru scări

      Iar pentru gresie si alte suprafete dure pe care le ai in casa, aparatul de aspirare Dyson dispune de o perie flexibila recomandata pentru a fo folosita pentru suprafete dure. 

     Aparatul este dotat si cu filtrul de inalta eficienta cu 2 niveluri de filtrare ce capteaza si cele mai fine fire de praf înainte ca aerul sa fie evacuat. Un filtru de spuma ultra-performanta este plasat in fata motorului. Si un alt filtru HEPA 12, foarte eficient in retinerea acarienilor, este pozitionat inainte de orificiul de evacuare a aerului pentru a capta chiar si cele mai mici particule de praf eliberate in aer. Acest filtru de spuma este usor de accesat si curatat pentru performanta de lunga durata. Acest tip de filtru capteaza o cantitate mult mai mare de particule de praf, 99.98% din praful aspirat este filtrat, pe care un aspirator obisnuit le-ar recircula in mediul ambiant al casei.

Aspirator fara sac Dyson Big Ball™ Multifloor 2, Tub Telescopic, 1.6L, 600W, 80db, Galben Satin/Iron

     Clasa emisiilor de praf ale modelului Dyson se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa B in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 80 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. 

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Vezi oferta 

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Vezi pret actualizat 

 

Aspirator fara sac Dyson Big Ball™ Multifloor 2