Scaun de birou ergonomic Kring Minsk, pret, pareri

     Majoritatea dintre noi dorim sa beneficiem de maximul de confort atunci cand petrecem mai multe ore la birou in fata calculatorului. Faptul ca adoptam uneori o pozitie mai putin adecvata in fata unui PC pe care o pastram mai mult timp, ne afecteaza sanatatea. De aceea un prim pas ar fi sa ne gandim la un scaun comod, care sa ne ofere o sustinere corecta iar printre favoritele la care ne gandim prima data sunt acele scaune ergonomice. Kring Minsk fiind un astfel de model, cu o constructie solida si confortabila ce reuseste sa se incadreze si in limita de buget, pentru care pretul sa nu insemne un efort foarte mare. Pentru o utilizare de acasa, sau in cadrul unei sali de sedinte, Kring Minsk, este optiunea ideala pentru confort si accesibilitate. Avand un astfel de scaun ergonomic confortabil va contribui la o productivitate mai mare, deoarece ofera utilizatorilor sai o posibilitate de concentrare mai buna ceea ce duce la o crestere a productivitatii. Fiind mai putin voluminos in comparatie cu alte modele, va fi usor de integrat in spatii de birou mai putin extinse ca suprafata utila. 

Scaun de birou ergonomic Kring Minsk, PU, Negru

       

       Scaunul este reglabil pe inaltime astfel incat sa se potriveasca inaltimii oricarui birou la care te pui sa lucrezi in fata sa. Un set de 5 roti mobile iti permite sa te muti cu usurinta cu acest scaun in orice pozitie a camerei de lucru. Rotile beneficiaza de protectie din plastic astfel incat sa nu zgarii parchetul atunci cand faci mutari de acest tip. Ca dimensiuni acesta ne permite sa il manevram cu usurinta in spatiul util disponibil al camerei. 

Scaun de birou ergonomic Kring Minsk, PU, Negru

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 10.9 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 100 Kg. 

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Minsk este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun de birou ergonomic Kring Minsk, PU, Negru