Review: Set Masa pentru Gradina cu 2 Scaune idealSTORE ABEBBA BROWN

      Spatiul de relaxare din gradina are cu siguranta nevoie de o personalizare pe masura pentru a putea fi folosit la adevarata valoare. Este un loc destinat in aer liber unde te poti relaxa, savura o cafea sau sta de vorba cu prietenii tai. Pentru a prinde viata acest colt de relaxare este nevoie sa alegi un set de piese de mobilier compacte, usor de manevrat si comode, asa cum este acest set format din masa pentru gradina si doua scaune idealSTORE ABEBBA BROWN. Unele gradini sunt mai spatioase iar altele mai putin, astfel ca trebuie gandita cea mai buna strategie pentru ca piesele de mobilier sa nu ocupe din tot spatiul disponibil. La oras spatiul destinat verde si al gradinii nu beneficiaza de prea multi mp, de aceea un astfel de set de mobilier cum este cel de la idealStore este mai mult decat atractiv. Ca numar de piese, acest set de gradina include o masa centrala si doua scaune care i se alatura, creeand un sptiu excelent pentru relaxare. Setul de mobilier este pregatit cu tot ce trebuie pentru a oferi confort, oferind un spatiu de relaxare care sa includa locuri disponibile pentru 2 persoane.

Set Masa pentru Gradina cu 2 Scaune idealSTORE ABEBBA BROWN, Metal+Ratan sintetic

    Aspectul tematic dat de materialele folosite in constructia sa includ un amestec dintr-un material de aluminiu vopsit si acoperit cu impletitura din plastic tip ratan sintetic, ce ii confera rezistenta mecanica, durabilitate si posibilitatea de a face fata cu brio unor conditii meteo nefavorabile. Aceste fibre din ratan natural sunt impletite si aplicate pe un cadrul de mobilier din compozit. Fibrele artificiale au o textura din material plastic cu tratament rezistent la razele UV. Mobilierul produs astfel rezista foarte bine conditiilor meteorologice extreme. Cadrul la acest model este unul metalic ce ofera o rezistenta mecanica foarte buna, ce aduce de la sine confortul necesar pentru ca tu sa te simti relaxat si confortabil in fiecare moment petrecut in aer liber. Masa si scaunele au structura de metal acoperit cu o pelicula fina de vopsea, iar sezutul si spatarul scaunelor sunt fabricate din ratan sintetic rezistent la apa si radiatiile solare.

Set Masa pentru Gradina cu 2 Scaune idealSTORE ABEBBA BROWN, Metal+Ratan sintetic

      idealSTORE ABEBBA BROWN ofera spatiu de relaxare pentru o intreaga gasca de prieteni, avand locuri disponibile pentru 2 persoane, pe doua scaune de dimensiune 54 x 56 x 73 cm, si o masa avand urmatoarele masuratori: 60 x 70 cm. Greutate maxima admisa pe fiecare scaun este de 120 Kg. Acest ansamblu mobilier de gradina are fiecare in dotare picioare de sprijin ascunse rezistente din plastic pentru a nu lua contact direct cu solul. In zona centrala se gaseste o masa de dimensiuni reduce ce poate deservi ca spatiu pentru a servi bauturile preferate racoritoare impreuna cu prietenii sau familia. Structura originală din ratan a suprafeţei şi şezuturile confortabile ale fotoliilor reprezintă avantajele principale ale acestor piese de mobilier.

Set Masa pentru Gradina cu 2 Scaune idealSTORE ABEBBA BROWN, Metal+Ratan sintetic

      Setul gradina cu 2 scaune idealSTORE ABEBBA BROWN arata foarte bine si este comod indiferent de zona unde o vei aseza iar materialul de foarte buna calitate ii da acesteia un aspect de lucru bine facut nu ieftin din categoria premium. Un alt avantaj al acestui set mobilier, este ca datorita greutatii reduse piesele care fac parte din acest ansamblu pot fi mutate usor, in acest fel reorganizarea spatiilor formate cu ele se poate realiza foarte repede. Setul mobilier de gradina Gradina cu 2 Scaune idealSTORE ABEBBA BROWN prin aspectul pretentios, exclusiv, prin durabilitatea culorii si a formei, ofera o solutie excelenta pentru mobilarea spatiului in care locuiesti. Casa si gradina pare mult mai primitoare cu un aer exotic asiatic aceasta reusind sa se integreze perfect alaturi de stilul de viata. Pentru o folosire cat mai indelungata se recomanda protejarea mobilierului, in perioada intemperiilor (ploi si vanturi puternice), utilizand huse de protectie.

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Set Masa pentru Gradina cu 2 Scaune idealSTORE ABEBBA BROWN, Metal+Ratan sintetic

Lasă un comentariu