Set Machiaj Holografic Glow + CADOURI, pret, pareri

   Abordeaza o noua tendinta de machiaj cu noul set machiaj Holografic Glow care creeaza un efect holografic pe piele odata aplicate materialele de constructie pe piele. Produsele de makeup incluse in acest set sunt concepute pentru a oferi un look multidimensional si reflectorizant, similar modului in care un hologram sau o prisma reflecta lumina. Machiajul holografic include de obicei prosude precum iluminatoare, farduri de ochi, rujuri si oje care contin particule stralucitoare cu finisal holografic sau duocrom. Particulele din aceste produse reflectă lumina în diferite culori, creând un efect în mișcare și multidimensional atunci când sunt aplicate pe piele. Intens pigmentate, fardurile au o aderenta buna la nivelul pielii si rezistenta indelungata. Pe langa aceste nuante de culoare, sunt prezente mai multe accesorii aditionale care te vor ajuta sa duci la bun sfarsit un machiaj, fara a fi nevoie de altceva in plus. Setul de machiaj include mai multe pensule folosite pentru a a aseza culoarea uniforma, iar drept cadou primesti o borseta care iti va fi utila atunci cand esti plecata de acasa. Pensulele pentru machiaj sunt fine si delicate cu tenul tau, au o atingere catifelata si matasoasa. In plus de asta au o rezistenta mare la curatare si nu pierd peri. Odata ce deschizi acest paletar, vei observa abundenta in culoare, o oferta la care nu poti rezista in dorinta in care vei dori imediat sa incerci fiecare nuanta in parte. 

 Nuantele pentru materialele din trusa de fard au tonuri de la nude la maro inchis si, astfel, iti poti crea cu ele atat un machiaj pentru zi, cat si unul pentru seara. Trusa Farduri Beauty Glazed Mysterious  iti ofera colectia perfecta de culori pentru a realiza nenumarate combinatii de machiaj ce nu vor trece neobservate. Cele 18 nuante de farduri pot fi folosite atat pentru realizarea unui machiaj de zi, natural cat si pentru unul de seara, indraznet. Setul format din 7 pensule machiaj Fraulein38, Total Black + Borseta –  se remarca prin calitatea sa superioara. Pensulele sunt in forme diferite ce eficientizeaza fiecare etapa din rutina ta de machiaj. Fibrele sintetice au o textura fina si flexibila. 

    Mai sunt incluse in set un iluminator Lichid QIBEST, cu Roll On. Acesta are textura neteda si fina, se aplica uniform si frumos pe suprafata pielii. Mai regasim si o baza pentru fard pleoape Karite Lid Lock, un produs premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea nuantei tenului si asigura o aplicare durabila a fardului, accentuand intensitatea culorii.

 

   In categoria de produse surprize, impreuna cu acest set vei primi si un fond de ten HD Invisible care ofera o uniformizare perfecta a nuantei de culoare pe piele. Acest material ascunde imperfectiunile si petele pentru un aspect curat si luminos. Prezinta o consistenta fluida, matasoasa, ce se vede natural pe piele.

   Adauga diversitate colectiei tale de beauty, alegand acest set ce ofera o gama larga de culori dintre cele mai atragatoare, gata pregatite pentru a le incerca. Produsele sunt de calitate si ofera o rezistenta de lunga durata odata aplicate. Machiajul este unul calitativ si rezista chiar si pe timp de vara atunci cand temperaturile sunt ridicate. Odata testat, poti fi sigur ca te ve intoarce din nou la el dupa ce l-ai consumat.

   Daca plasezi acum comanda, primesti si un cadou surpriza inclus in coletul comandat. Experienta cu acest magazin online, pentru cosmetice a fost una placuta, odata initiata comanda, coletul a fost livrat a doua zi, prin curier rapid.

                          Vezi ce cadou supriza ti-am pregatit: AICI

    Setul Machiaj Holografic Glow + CADOURI beneficiaza de un pret atractiv zilele acestea, avand un discount suplimentar aplicat pretului initial: Vezi oferta actualizata