Review: Bicicleta de Antrenament, Mecanica, Gym&Fitness, SmartVIBE

  Uneori pentru a face sport nu ai nevoie de aparate fitness complicate ca mod de functionare, o bicicleta fitness asemenea celei de la Gym&Fitness, SmartVIBE fiind mai mult decat suficient pentru a face putina miscare in regim amator de acasa. Imporant este detaliul vointei, stabilirea unui program fix pe care sa il urmezi in mod regulat si a unei diete corespunzatoare. Bicicleta de Antrenament, Mecanica, Gym&Fitness, SmartVIBE vine ca o completarea pentru toate aceste aspecte, oferind mijlocul perfect pentru a te bucura de sport si miscare de acasa. Avantajul acestei biciclete fitness este ca nu mai depinzi de programul salii de fitness, nu mai pierzi timp suplimentar in trafic, iar sportul devine accesibil de acasa, la orice ora. Cu un astfel de aparat fitness, te poti pregati indiferent de nivelul fizic experimentat, deoarece poti regla intensitatea la pedalare. O muti usor dintr-o locatie in alta, bicicleta fitness fiind compusa dintr-un cadru de rezistenta metalic, blocul de pedalare, o sa si ghidonul care include panoul de comanda. 

Bicicleta de Antrenament, Mecanica, Gym&Fitness, SmartVIBE™, Display cu Afisaj Monitorizare, Inaltime Reglabila, Manere acoperite cu Neopren, Structura Solida, Reglare Rezistenta, Pedale Anti-Alunecare, Negru/Alb

     Acest model cu dimensiunile de: (L, l, H) cm 81 x 48,7 x 123 are o greutate de numai 9,5 Kg, ocupand un spatiu relativ mic. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant cu curea reglabila care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 20 cm. Saua are un sistem de reglare pe verticala si orizontala in functie de lungimea picioarelor pentru o pozitie cat mai comoda. Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei. Gym&Fitness, SmartVIBE include o pereche de brate fixe, pentru a obtine un antrenament mai stabil. Acest model cu ghidon reglabil pentru o pozitionare cat mai corecta, este construit din materiale de buna calitate si rezistent la greutati corporale de pana la 120 Kg.

    Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LED, care afiseaza informatii cu scanare la: timp, viteza, distanta, calorii, puls pe minut. Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie de 1,5 V. Este usor de operat cu ajutorul unui buton multifunctional central. Aparatul memoreaza date din antrenamentele anterioare in limita a 10 inregistrari. Daca se doreste, aceste inregistrari pot fi sterse pentru a face loc la alte inregistrari de acest fel. Senzorii de masurare puls sunt instalati sub mansoane, datele colectate fiind apoi transmise catre computerul de bord principal. Mansoanele au rol specific de aderenta, fiind o solutie estetica cat si de eficienta exercitiu.

    Gym&Fitness, SmartVIBE functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 7 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul. Ghidonul este si el ajustabil incat sa ofere o postura cat mai corecta corpului in timpul exercitiilor urmate. Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de necesitatile de moment. Saua prezinta doua nivele de ajustare pozitie, la inaltime si distanta fata de ghidon. Astfel bicicleta ofera un confort ideal indiferent de postura utilizatorului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu sistem antiderapant si curea ajustabila ce fixeaza eficient piciorul in timpul antrenamentului. Distanta dintre pedale este de 18 cm. 

    Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 28 cm, cu o greutate de 5 kg izolata fonic, care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. centrul de greutate al aparatului dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea aparatului in timpul exercitiului.

   Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe saua bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa. O alta recomandare de care trebuie sa ti cont inainte de inceperea oricarei sesiuni de antrenament este aceea de a executa un set de exercitii de incalzire, care sa iti pregateasca musculatura de partea de anduranta care va urma.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

   Inclusa in campania de promotii „Be in Shape” poti achizitiona bicicleta fitness Gym&Fitness, SmartVIBE, avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret actualizat

Bicicleta de Antrenament, Mecanica, Gym&Fitness, SmartVIBE™, Display cu Afisaj Monitorizare, Inaltime Reglabila, Manere acoperite cu Neopren, Structura Solida, Reglare Rezistenta, Pedale Anti-Alunecare, Negru/Alb