Dezumidificator si Purificator de aer TROTEC TTK27, review

     Daca iti doresti un produs competitiv care ofera cu succes ambele functionalitati de dezumidificare si purificare aer, atunci ar trebui sa iei in considerare alegeara lui TROTEC TTK27. Un aer curat in parametrii normali de umiditate este un ideal spre care majoritatea dintre noi tindem sa ne dorim sa il obtinem acasa. De aceea alegerea unui astfel de aparat care sa stie sa faca ambele functii intr-un mod profesionist este de dorit sa il avem fiecare. Dezumidificatorul cu functie de purificare aer TROTEC TTK27 este un aparat de climatizare multifunctional, ce poate fi folosit pentru intreaga durata a anului, pentru purificarea aerului sau eliminarea umiditatii in exces. Conform atestarii sale de performanta, TROTEC TTK27 beneficiaza de un sistem eficient de filtrare ce elimina pana la 95% din bacterii, virusi si alergeni din aer. Este un aparat recomandat pentru o utilizare rezidentiala, la casa sau la bloc, avand rezultate foarte buna in crearea unui climat favorabil vietii de zi cu zi. Atunci cand intampini o umiditate excesiva acasa, acest mediu devine un climat perfect pentru a dezvolta bacterii si mucegai pe surafete, fapt care poate reduce calitatea vietii si astfel produce afectiuni respiratorii. Aparatul de de culoare alb mat si forma compacta se incadreaza cu usurinta in decorul locuintei proprii, 

    Dezumidificatorul si purificatorul TROTEC TTK27 poate fi recunoscut ca un produs atractiv si din punct de vedere al designului, avand o constructie impunatoare dar in acelasi timp compacta ce include numai materiale de o calitate foarte buna. Formatul dreptunghiular vertical ii da posibilitatea de a fi utilizat chiar si in spatii mai mici, fara sa ocupe din spatiul util disponibil al camerei. Acesta masoara in dimensiuni: 24,5 cm lungime, 24,5 cm latime, 50 cm inaltime, avand un cablu de alimentare de lungime de 1,5 m.

    TROTEC TTK27 este ideal pentru utilizarea in bai si in incaperi de pana la 15 m2. Functia de purificare a aerului este sustinuta prin intermediul pre-filtrului lavabil, ce capteaza rezidurile mari si a filtrului HEPA. Aceste filtre au o capacitate de retinere de pana la 95% dintre particulele poluante mai mari de 0.3µm (microni, mult mai mici decat ceea ce ochiul uman poate vedea). Tot pe lista sa de combatere se inscrie sporii de mucegai, particulele de praf, bacterii, particule de vopsea si alti agenti patogeni care provoaca alergii. Are 3 nivele de putere si poate condensa pana la 12 litri de apa intr-o singura zi. Cand rezervorul de apa este plin (2500 ml), indicatorul va clipi si aparatul se va opri automat. De asemenea, puteti utiliza dezumidificatorul TROTEC TTK27 si ca ajutor in uscarea rufelor proaspat spalate. Putem observa si un sistem de iluminare ce monitorizeaza prin regula de culori parametrii camerei, umiditarea relativa sau gradul de puritate al aerului. In functie de culoare putem sti exact cum ne situam, daca este necesar sa mai tinem aparatul in functiune sau sa il oprim. Senzori digitali Air-Quality cu indicator Color detecteaza gradul de umiditate, valori care vor fi afisate frontal, in baza regulilor de culoari impuse mai jos:

    • Albastru: Semnalizeaza uscaciune pronuntata a aerului, sub 50 %
    • Verde: Semnalizeaza o umiditate optima cuprinsa intre 50 % si 70 %
    • Rosu: Semnalizeaza o umiditate ridicata, de peste 70 %

Dezumidificator si Purificator de aer TROTEC TTK27 HEPA, 12 l/zi, 90 m3/h, Senzor umiditate , Filtru HEPA, Higrostat

     Controlul acestui aparat de climatizare este unul intuitiv, fiind echipat cu un panou touch screen ce permite selectarea cu usurinta a modului de functionare dorit. Fiecare functie activa este semnalizata prin aprinderea becurilor LED.  Marele avantaj al acestui model este operarea foarte silentioasa. Cu un consum de doar 45 W, aparatul este foarte eficient dn punct de vedere energetic. Functia Timer iti va permite sa setezi un interval de timp in care acesta sa functioneze. Functia Child Lock blocheaza actionarea electronica a optiunilor de comanda, astfel incat cei mici se pot juca in siguranta in jurul sau. Dotat cu higrostat incorporat, acesta permite setarea umiditatii la un nivel tinta dorit in intervalul 30% – 80% RH. Datorita higrostatului, poti controla permanent umiditatea din aer. Aparatul va porni daca este depasita umiditatea setata, in intervalul de timp predefinit. Avand acest sistem modern, poti regla umiditatea in locuinta ta, sa stea in intervalul de 30 si 80 %. 

     Umiditatea excesiva poate cauza aparitia aparitia mucegaiului, dar acest lucru nu ne dorim deoarece nu e benefic sanatatii. Alegerea unui dezumidificator devine astfel o necesitate pentru a elimina acest disconfort. Aparatul poate fi folosit in baile care nu au aerisire exterioara, in balcoane, locul cel mai des utilizat pentru uscarea rufelor. Iarna in general observam in dreptul geamurilor cum se aduna condensul care poate favoriza aparitia mucegaiului. Acest aparat elimina excesul de apa din aer, iar astfel atunci cand atinge suprafete mai reci, cum sunt cele din dreptul geamurilor, nu mai apare fenomenul de condens.

     Aparatul functioneaza astfel: Aerul umed este absorbit prin spate cu ajutorul ventilatorului integrat in dezumidificator si trecut peste un radiator cu aripioare care are o temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura scazuta, care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care la randul lui raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului producand fenomenul de condens, iar umiditatea continuta de aer condenseaza pe elemetele foarte reci si este colectata intr-un rezervor de condens. In continuare aerul uscat cu umiditatea extrasa de acest radiator este eliberat in incapere cu 2-3 grade mai mare decat a fost absorbit, folosindu-se caldura cedata de compresorul aparatului. Datorita radiatiei termice degajate de aparat in timpul functionarii temperatura spatiului interior poate creste si in functie de nivelul de izolare pana la 4 grade.

     Pe langa functia principala de dezumidificare, aparatul TROTEC TTK27  include, de asemenea, un purificator de aer echipat cu un sistem de filtrare HEPA care capteaza substantele daunatoare din aer si impiedica raspandirea acestora. Fiecare strat individual de filtru retine tipuri specific de murdarie si absoarbe pana la 95% din poluantii din aer pentru a contribui la un aer mai curat in casa dumneavoastra. Aparatul poate fi folosit si fara sistem de filtrare HEPA, acesta nefiind absolut necesar. Aparatul de fata vine in mod standard cu acest filtru preinstalat, dar daca este necesar inlocuirea lui in timp, poate fi folosit cu succes si fara acest filtru instalat la bord. Prin utilizarea filtrului HEPA se observa o usoara crestere a nivelului de zgomot emis de produs de 3% pana la 5%, o crestere a consumului de energie cu 5% pana la 10% si o scadere a nivelului de dezumidificare cu 10% pana la 15%. Filtrul HEPA este atasat in spatele pre-filtrului lavabil. Detine o protectie din plastic ce trebuie indepartata inainte de punerea in functiune.

    Aparatul de dezumidificare si purificare TROTEC TTK27 se opreste in mod automat din functionare in cazul in care este rasturnat sau apare o defectiune de functionare. Ca utilitate, acest aparat ofera o eficienta pentru suprafete utile de pana in 15 de mp. Trotec a depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil si fara intreruperi pentru utilizatorii. Zgomotul produs de compresorul rotativ cu protectie la supraincalzire cu oprire automata, nu depaseste 45 dB in functie de treapta de functionare. Pentru o functionare optima este recomandat ca mediul in care este utilizat sa experimenteze o temperatura cuprinsa intre 5 si 32 °C. Aparatul beneficiaza si de protectie anti inghetare, ce opreste in mod automat functionarea sa in cazul in care temperatura scade sub limita de inghet.

    Constructia sa compacta asigura o portabilitate extinsa acestui dispozitiv, deci prin urmare in functie de necesitati, acesta poate fi mutat cu usurinta dintr-o camera in alta deoarece are o greutate mica. 

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de dezumidificare complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport rapid daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat