Bicicleta magnetica FitTronic MB5000, perfecta pentru miscare de acasa

          Micarea efectuata zilnic ne asigura in fiecare zi o stare de bine, senzatie care trebuie mentinuta prin efectuarea unui program de exercitii zilnic, indiferent de vremea de afara. Iar acest lucru il poti face cel mai bine de acasa cu ajutorul bicicletei magnetice FitTronic MB5000. Mersul la sala nu este intotdeauna o solutie ideala mai ales in cazul persoanelor foarte ocupate, care petrec in general mult timp la munca, chiar si dupa program. Chiar daca intarzii cu 1-2 ore, e bine sa nu renunti la exercitiul zilnic, iar cea mai buna solutie ca sa nu depinzi de program este alegerea unei aparat sportiv asa cum este bicicleta despre care discutam astazi. Este potrivita atat pentru cei de nivel avansat cat si incepator. In timp daca capeti experienta si o forma fizica din ce in ce mai buna, poti varia intensitatea exercitiului prin impunerea unui nivel al rezistentei mai mare. Bicicleta poate fi reglata sub diverse forme pentru a se potrivi perfect oricarei tinute si statura, incat sa fie confortabila pe toata durata exercitiului. Beneficiaza de elemente de siguranta care au rolul de a asigura un pracurs sigur pe toata durata exercitiului. 

Bicicleta magnetica FitTronic MB5000, Kinomap, Zwift si Z-sport

    Constructia aparatului de fitness FitTronic MB5000 este una solida, bicicleta arata foarte bine la exterior si inspira in acelasi timp siguranta. Consider ca este un aparat excelent pentru a incepe sa exersezi miscarea de nivel inceapator pana la avansat. Avand o forma compacta, este ideala pentru apartament, fiind stabila in timpul exercitiului oferind o stare de bine si confort pentru a executa in mod corect exerctiul zilnic. Constructiv, aceasta include un set de pedate, furca si ghidonul ce incorporeaza computerul de bord si saua. Baza formata din doua bare metalice asigura o pozitionare fixa a aparatului de fitness pe suprafete plane, neexistand joc atunci cand efectuezi exercitiul sportiv. Pentru confort, bicicleta permite ajustarea in mai multe puncte pentru a oferi astfel cea mai buna experienta sportiva, pe care sa o aplici in functie de statura proprie. Saua poate fi ridicata la o pozitie mai confortabila, la fel si ghidonul pentru a mentine o pozitie cat mai dreapta a coloanei in timpul exercitiului.

      In functie de nivelul de pregatire poti lucra diferit setand un nivel de dificultate optim pentru puterile personale – 8 trepte de dificultate. Astfel poti aborda miscarea pe bicicleta din prisma unui expert fitness, sau a unui incepator, FitTronic MB5000, oferind solutii in ambele cazuri. Bicicleta are o volanta de 9 kg si este proiectata sa rezista pana la 120 kg greutatea utilizatorului. Bicicleta are un design placut si oferta specificatii de varf cu dimensiuni nu foarte mari, fiind robosta si compacta.

Bicicleta magnetica FitTronic MB5000, Kinomap, Zwift si Z-sport

      In zona centrala a ghidonului bicicleta magnetica FitTronic MB5000 este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru din timpul exercitiilor, si anume, timp, distanta, viteza, calorii, si puls. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar pentru statura fiecarei persoane care o va utiliza. Aceste brate includ sisteme de masurare ritm cardiac care preiau prin intermediul senzorilor instalati variatiile de ritm cardiac in timpul exercitiului. In zona frontala este disponibil si un suport aditional unde poti aseza fara probema un smartphone sau o tableta pentru a monitoriza alte optiuni masurate de dispozitive fitness, cum ar fi bratari sau ceasuri smart prin aplicatii fitness dedicate. Iar partea cea mai interesanta se intampla atunci cand pozitionezi pe suportul central o tableta si alegi sa instalezi aplicatia Kinomap. Acesta aplicatie functioneaza ca un simulator virtual ce iti ofera imagini si trasee de alergare inregistrate pe care le poti urmari in timpul exercitiului pentru a avea o motivatie in plus, in timpul orelor de exercitiu. Zwift si Z-sport functioneaza pe acelasi principiu ca si Kinomap, fiind nevoie de a conecta banda prin bluetooth la un device Android sau iOS. 

Bicicleta magnetica FitTronic MB5000, Kinomap, Zwift si Z-sport

    Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. Bicicleta este una rezistenta la greutati corporale de pana la 120 Kg, cum spuneam un model foarte bine construit, capabil sa faca fata unor sarcini peste medie. 

      Pedalele sunt prevazute cu o suprafata antiderapanta care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Directia de pedalare poate fi iin fata sau inapoi, in functie de decizia utilizatorului. Sistemul de franare magnetic permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Bicicleta magnetica FitTronic MB5000, Kinomap, Zwift si Z-sport

Lasă un comentariu