Review: Bicicletă de apartament fitness cardio ESSENTIAL, pret, pareri

     Essential 100 este o bicicleta eliptica excelenta pentru incepatori, un model atractiv ca design ce ofera performante foarte bune in vederea exersarii miscarii de acasa. Aparatul este compus dintr-o baza de rotatie ce permite miscarea prin impunerea de forta in pedale si un set de brate de miscare, unele fixe si alte doua pe pozitii variabile pentru a permite miscarea eliptica. In partea din fata regasim computerul de bord, la fel si un sistem de reglare manuala a intensitatii pentru exercitiu, care poate fi variat selectand o treapta specifica de intensitate. Exercitiile la care te expune bicicleta eliptica Essential 100 sunt unele dintre cele mai variate si implica miscari complexe, capabile sa antreneze o mare parte musculara atat din zona superioara cat si inferioara a corpului. Essential 100 va fi cu siguranta unul dintre cele mai apreciate aparate fitness, aceasta fiind ideala pentru eliminarea kilogramelor in plus si mentinerea unei stari de bine pe tot parcursul zilei. Este mai potrivita atat pentru exercitiile ce vizeaza scaderea in greutate cat si cele de tonifiere, ce au ca scop principal dezvoltarea musculaturii.

Bicicletă eliptică Essential 100 Prim preț

    Essential 100 este un aparat de fitness care imbina avantajele alergatului cu cele ale ciclismului ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model de culoare negru/albastru cu dimensiunile de: (L, l, H) cm 107 x 60 x 141 are o greutate de numai 28 Kg si nu ocupa mult spatiu in locuinta ta. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant care face ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 31 cm. Essential 100 include o pereche de brate mobile si 2 brate fixe de relaxare pentru a obtine un antrenament mai stabil. Senzori de puls sunt incorporati in manere fixe cu conectare la computerul bicicletei. Consola bicicletei eliptice EL 100 cuprinde 4 funcții: Timp, distanţă, viteză şi număr de calorii arse. Aici primesti toate detaliile referitoare la activitatea sportiva pe care o sustii, folosind mijlocul de antrenare al bicicletei eliptice Essential 100.

Bicicletă eliptică Essential 100 Prim preț

    Indiferent daca programului de antrenament are scopul de a arde stratul adipos sau de a intari sistemul cardiovascular, cheia pentru obtinerea celor mai bune rezultate este de a mentine un ritm cardiac adecvat pentru fiecare program de antrenament. Senzorii de puls va permite sa monitorizați continuu ritmul cardiac in timpul exercitiilor fizice, ajutandu-va sa va atingeti obiectivele de fitness personale. Inainte de a incepe un program de antrenament, este bine sa consultati medicul. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele de peste 35 de ani sau persoanele cu probleme de sanatate preexistente. De mentionat este si faptul ca acest monitor al pulsului cardiac nu este un dispozitiv medical.

Bicicletă eliptică Essential 100 Prim preț

      Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 100 Kg. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii cu scanare la timp, distanta parcursa, viteza, caloriile arse, puls. Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie de tip AAA. Essential 100 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul.

     Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 28 cm, cu o greutate de 3 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe pedalele bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

    Poate fi achizitionata zilele acestea avand un pret mult mai mic, oferta fiind supusa conditiilor de valabilitate a promotiei curente: Verifica pret actualizat

Bicicletă eliptică Essential 100 Prim preț