Masina de spalat vase Bosch SPS2HKW41E, pret, pareri

   Te-ai saturat sa te chinui cu vasele murdare zi de zi, iar cu atat mai greu este daca ai si o familie numeroasa. Solutia este simpla si este oferita de masina de spalat vase Bosch SPS2HKW41E, un concept nou ce vine in sprijinul tau pentru a eficientiza mult mai bine curatenia in zona de bucatarie. Vasele murdare care se pot strange in chiuveta pentru a fi spalate sunt cosmarul oricarei gospodine, dar cu ajutorul lui Bosch SPS2HKW41E, masina de spalat germana, totul devine mult mai usor de acum incolo. Redescopera placerea de a sta impreuna cu familia ta in timp ce masina de spalat vase Bosch SPS2HKW41E face toata treaba pentru tine. Nu ar trebui sa iti faci griji din punct de vedere al dimensiunii acesteia mai ales ca este un model incorporabil pe care il poti integra in mobila de bucatarie respectand urmatoarele valori: 84,5 x 60 x 45 cm. Panoul de comanda este usor de inteles, acesta avand incluse mai multe taste de comanda pentru selectie programe, optiuni specifice de spalare a vaselor, temperatura, totul fiind confirmat de datele existente pe display-ul central.

Masina de spalat vase Bosch SPS2HKW41E, 9 seturi, 6 programe, Home Connect, ExtraDry, 45 cm, Clasa E, Alb

     Este potrivita pentru orice familie obisnuita, are o capacitate de 9 seturi de vase si 6 programe diferite pentru care pot fi aplicate 6 nivele de temperatura. Pe langa optiunea panoului de comanda, ai posibilitatea sa controlezi masina de spalat de la distanta, folosind aplicatia proprie prin Home Connect. Masina de spalat vase Bosh se conecteaza la internet prin Wi-Fi, permitand astfel controlul si functionarea sa de la distanta folosind aplicatia instalata pe telefonul mobil. Ce imi place la aceasta masina este posibilitatea de a curata vasele fara pic de apa care sa se regaseasca pe suprafata acestora. Optiunea ExtraDry mareste temperatura in timpul clatirii finale si extinde durata de uscare. Astfel optii vase perfect uscate, care pot fi gata puse in dulap pana la urmatoarea folosire.

     Consumul energetic anual este de aproximativ 70 kWh iar cel in timpul unei sigure sesiuni de spalat ajunge la valoarea de 0.92 kW. Apa consumata in decursul unui an ajunge la 2100 de litri. Vorbim de un model economic clasat conform calculelor specialistilor incadrat in clasa de eficienta energetica E. Doar pentru un singura spalara, masina de spalat vase Bosh utilizeaza aproximativ 8,4 litri de apa, fiind destul de economica din acest punct de vedere. Alte costuri cu aceasta masina de spalat vase vor fi cele legate de a asigura detergentul special, dar punand totul in balans si faptul ca ai de acum timp liber suficient pentru tine si familie, as spune ca merita din plin efortul.

Masina de spalat vase Bosch SPS2HKW41E, 9 seturi, 6 programe, Home Connect, ExtraDry, 45 cm, Clasa E, Alb

     Aparatul avand greutatea de 42,1 Kg, se poate integra cu usurinta oriunde in bucataria ta fara sa-ti ocupe prea mult spatiu, tinand totusi cont de dimensiunile sale. Avand o capacitate medie de spălare de nu mai puțin 9 (seturi) se adreseaza familiilor de 3-4 persoane si este capabila sa spele mai multe tipuri de vase sau chiar vase de dimensiuni mari. Interiorul este organizat în 2 coșuri spațioase din sârmă cu rafturi pliabile, dintre care unul este ajustabil pe inaltime, astfel încât să te poți adapta la fiecare situație și să poți spăla toate vasele de care ai nevoie.  Acest model este dotat si cu un cos Vario care poate fi asezat usor in cosul inferior si asigura un spatiu suplimentar pentru tacamuri. Datorită motorului cu presiune variabilă Eco Silence Drive şi datorită Sensor System, senzor de incarcare, performanţele de spălare sunt automatizate pentru economisirea apei şi a energiei. Acest model dotat cu Load Sensor, recunoaste nivelul de apa si viteza de rotatie. Pentru incarcaturi mai mari ale masini, este necesara o cantitate de apa mai mare pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara o cantitate mai mica de apa pentru clatire. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru incarcaturi la jumatate, sau incarcaturi partiale, economisind apa si energie. Pentru că aparatul urmează a fi folosit cel mai probabil zilnic, producătorul l-a dotat cu tehnologii și programe nu doar eficiente, ci și economice. Deoarece apa dedurizata cauzeaza coroziunea sticlei, acest model regleaza in mod constant gradul de duritate al apei. In acest fel ne asiguram ca paharele de valoare si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu deosebita grija. Setarile favorita pentru programe pot fi incarcate in memorie pentru ca atunci cand speli sa alegi mult mai usor optiunile pe care le doresti sa le utilizezi pentru a spala vesela eficient.

Masina de spalat vase Bosch SPS2HKW41E, 9 seturi, 6 programe, Home Connect, ExtraDry, 45 cm, Clasa E, Alb

       Programele disponibile se ridica la nivelul asteptarilor, aceasta avand la dispozitie numeroase optiuni pentru a eficientiza procesul de lucru la maxim: Clatire, ce realizeaza o simpla vanturare cu apa, dupa ce a fost terminat initial procesul de spalare al veselei, Economic – compatibil cu o functionare ecologica care sa implice un nivel redus de energie consumata si de apa, program prespalare – perfect pentru vasele usor murdare, Auto – ofera un mix de setari ideale pentru a spala in mod automat cantitatea de vesela de la interior, Intensiv – program special creat recomandat in cazul vaselor foarte murdare si rapid – ideal in cazul in care murdaria este superficiala sau doresti sa speli vesela la o durata redusa de timp. Esti in deplin contact mereu cu progresul asupra procesului de spalare, respectiv timpul necesar pana la finalizarea programului. Datele vor fi furnizate atat prin intermediul display-ului central LCD sau a aplicatiei pe mobil. Notificarea venita din partea aplicatiei ‘Program Completed’ va insemna ca procesul de spalare a fost dus la bun sfarsit. Caracteristica Tab-Count din aplicatia Home Connect urmareste consumul si te informeaza prin notificare push atunci cand mai ai doar cinci tablete de la ultima cumparare. 

Datorita parteneriatului cu Amazon Alexa, masina de spalat vase poate fi controlata si prin voce. Afla daca abilitatea relevanta „Home Connect” din aplicatia Alexa este disponibila pentru tara si limba ta de utilizare. Activeaza abilitatea respectiva pentru a stabili conexiunea intre Amazon Alexa si aparatul electrocasnic de acasa.

 

      Greutatea incarcaturii este detectata de un senzor de viteza de rotatie care recunoaste nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara mai putina apa pentru clatire. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru jumatati de incarcatura, sau incarcaturi partiale, economisind apa si electricitatea. Deasemenea poti spala in acelasi timp vase pentru care sa le atribui programe diferite pe fiecare nivel in parte. Pentru zona de sus vei alege programul intensiv pentru vase cu murdarie accentuata, raftul de mijloc programul rapid pentru vase usor murdare iar pentru partea de jos programul pahare fragile. Masina este dotata si cu un filtru cu tehnologia de autocuratare. În privinta functiilor speciale, pune la dispozitie, elementul de incalzire ascuns, programarea intarziata, cele 5 nivele de temperatura, Sensor System, indicatorul pentru pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea) apei.  Cu functia de intarziere, poti pre-selecta programul la ora de pornire dorita. Aceasta iti permite sa gestionezi aparatul in mod confortabil, la orice ora in timpul zilei, in timpul orelor de lucru sau in timpul noptii. Dupa pornirea programului, displayul indica exact timpul ramas.

       Sistemul Aquastop alcatuit dintr-un furtun special cu pereti dubli de alimentare cu apa, cuprinde o supapa de siguranta precum si o tava cu comutator plutitor pentru o protectie 100% impotriva inundatiilor. Greutatea incarcaturii este detectata de un senzor de viteza de rotatie care recunoaste nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara mai putina apa pentru clatire. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru jumatati de incarcatura, sau incarcaturi partiale, economisind apa si electricitatea.

        Sistemul senzorial este bine pus la punct astfel: beneficiaza de tehnologie Active Water: usuca vasele de la interior pentru ca acestea sa nu fie umede si sa fie pregatite pentru a fi asezate la locul lor in rafturi, Detergent Automation – creste nivelul de eficienta al detergentului automat, beneficiaza de DosageAssist – asistenta la dozare detergent si are si un sistem de protectie a paharelor sau obiectelor din portelan.

        Cei de la Bosh sunt adevarati experti atunci cand vine vorba de electrocasnice, reusind sa asigure un nivel al performantei ridicat chiar si in cazul produselor mai ieftine, diferenta de calitate nefiind una majora. Bosch SPS2HKW41E este o masina de spalat vase foarte silentioasa, intreg procesul de spalate al vaselor trecand aproape cu vederea. E usor sa speli si sa cureti murdaria mai ales cand ai ajutorul de nadejde asa cum este acest aparat de la Bosh. Functioneaza silention, asa ca nu va deranja nicidecum vecinii cu zgomotul produs in timpul functionarii sale. Este un aparat care cu siguranta in doresti pentru acasa, disponibil la un pret atractiv. 

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani plus transport este efectuat rapid daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat vase Bosch SPS2HKW41E, 9 seturi, 6 programe, Home Connect, ExtraDry, 45 cm, Clasa E, Alb