LEGO Friends – Furgoneta de camping, 41681, pret, pareri

      LEGO Friends – Furgoneta de camping, 41681 este un sistem de joc inventiv ideal pentru cei mici, compus din piese de construit ce va pune la incercare imaginatia tuturor, a parintilor si a celor mici. La noi in familie minifigurinele LEGO sunt printre preferate, mai ales ca pun la bataie povesti interesante, sustinute de personaje si actiuni cat mai diverse. De data aceasta personajul principal este o furgoneta de camping care impreuna cu barca de camping cu panze ofera un mod recreativ copiilor care vor sa experimenteze tainele constructiei in natura, intr-un spatiu la care iau parte mai multe personaje intruchipate de figurine. Minivan-ul pentru transport la padure, zona de relaxare unde se gateste si barca cu panza excelenta pentru expeditii, sunt piesele cele mai importante pe care le vei regasi in acest set. Si sa nu uitam de personaje, cele care participa la evenimentul camping in padure.

LEGO Friends - Furgoneta de camping si barca cu panze 41681, 487 piese

   Aduna in furgoneta de camping toate echipamentele de care ai nevoie si incarca-le in porbagajul de calatorie pentru a pleca in vacanta in camping. 

LEGO Friends - Furgoneta de camping si barca cu panze 41681, 487 piese

    Proceul de constructie este unul minutios ce consta in urmarirea shemelor grafice din manualul de instructiuni. Odata ce ati trecut testul constructiei, s-a demonstrat ca cel mic va deprinde mai multe abilitati tehnice si sociale printre care:

Abilităţile motrice şi coordonarea dintre mână şi ochi;

Abilităţile de orientare în spaţiu;

Capacitatea de gândire creativă şi divergentă;

Abilităţile sociale;

Abilităţile lingvistice.

        Construcţiile încurajează copiii să îşi testeze modul în care relaţionează cu spaţiile şi să îşi folosească mintea pentru a roti imaginar obiectele. Aceste practici pot duce la dezvoltarea unor abilităţi superioare de orientare spaţială, iar studiile experimentale aduc dovezi asupra acestui lucru. Conform studiilor, complexitatea unui joc LEGO pentru copii de la vârsta de 6 ani are impact pe termen lung: cu cât jocul este mai complex în timpul anilor preşcolari, cu atât au rezultate mai bune la matematică în liceu, chiar şi după verificarea IQ-ului. Un studiu pilot recent efectuat sugerează că elevii din clasa I-a care se implică zilnic în activităţi de construire îşi pot creşte abilităţile matematicegândirea spaţială şi controlul asupra execuţiei. Din acest motiv, inginerii şi oamenii de ştiinţă au construit modele prototip: îi ajută să îşi testeze şi exploreze ideile. În cazul în care doresti ca copilul dimneavoastra sa obtina o gandire constructiva a felului în care forţele de tensiune şi compresie funcţionează, experienţa de construire manuală este nepreţuită, iar astfel LEGO Friends – Furgoneta de camping, 41681, este o alegere potrivita pentru educatia si viata sociala a celui mic.

Recomandare:

     Este una din jucariile preferate ale celui mic, un aparat educativ de activitati care ii va stimula atentia celui mic, il va face receptiv la stimuli si il va distra in acelasi timp,disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

    Deasemenea zilele acestea il poti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

LEGO Friends - Furgoneta de camping si barca cu panze 41681, 487 piese

 

 

Lasă un comentariu