Review: Trespass Geaca cu vatelina si gluga Blustery MAJKCAK20004

     Primavara si iarna chiar daca temperaturile nu sunt intotdeauna prietenoase de cele mai multe ori pentru a scapa de acest inconvenient, folosim gecile cu fas, mult mai comode si calduroase. Cei de la Trepass, sunt cunoscuti pentru calitatea produselor pe care le ofera, gecile de iarna fiind printre cele preferate. Geaca cu vatelina si gluga Blustery este un model in voga, ce beneficiaza de atentia numerosilor cumparatori, care se bucura de caldura si confortul oferit de aceasta. Geaca cu vatelina si gluga Blustery MAJKCAK20004 este respirabila si windproof. Modelul Trespass cu vatelina si gluga Blustery MAJKCAK20004 este disponibl in toate marimile, incepand cu cea mai mica marime XS pana la cea mai mare, un 2XL.

 

     Confectionata din 100% poliester, aceasta are un material impermeabil, rezistent la vant si respirabil. De asemenea geaca Trespass cu vatelina si gluga Blustery MAJKCAK20004 este captusita pentru o izolatie mai buna. In plus, geaca este destul de usora, spre exemplu marimea L pentru barbati are 960 de grame. Ușoară și practică, nici nu simți că o porți, în diminețile reci între – 5°C și + 5° C își face treaba, destul de călduroasă si te simți confortabil în ea.

     Geaca Trespass cu vatelina si gluga Blustery MAJKCAK20004 ofera utilizatorului confortul de care are nevoie atunci cand este purtata, fiind caracterizata astfel: dispune de 2 buzunare laterale, un buzunar la piept si gluga de protectie la vant si ploaie. Gradul de impermeabilitate standard masurat este de 5000 mm. Datorita caracteristicilor acestei geci, Blustery Trespass se preteaza oricarei activitati outdoor, de la drumetii, la schi si snowboard. Plus, ea poate fi folosita fara probleme zi de zi in oras, datorita croiului foarte atractiv.

Recomandari: 

        Geaca Trespass cu vatelina si gluga Blustery MAJKCAK20004 este o alegere perfecta indiferent de sozon, mai cald sau mai friguros, la munte si oras, un model disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Deasemenea pentru o perioada de timp limitat, aceasta beneficiaza suplimentar de un discount semnificativVerifica pret actualizat

Lasă un comentariu