Mobilier hol Kring Bari, pret, specificatii design (review)

   Un cuier este mobilierul perfect pe care trebuie sa il iei in considerare pentru a-l pozitiona undeva la intrare in casa. Atunci cand sosesti de afara, ai nevoie de un loc special in care sa poti aseza hainele, pantofii si alte accesorii pe care le folosesti zi de zi. Tot cautand o solutie cat mai potrivita acestor nevoie am descoperit modelul Kring Bari, care se potriveste excelent pentru zona de hol. Imi place ca acesta beneficiaza si de optiunea de a avea o oglinda, cea pe care o poti utiliza atunci cand doresti sa confirmi inca o data look-ul pe care il vei aborda in noua iesire. Cuierul este echipat si cu gaica de prindere geci, suport pentru umerase, o polita pentru depozitare in partea de sus, respectiv alte cateva rafturi si sertare in partea de jos. Mobilier hol Kring Bari in culoarea stejar antic, ofera aceasta nuanta deschisa care se potriveste cu acele spatii care se doresc a fi aerisite si luminoase. Cuierul are dimensiuni compacte, astfel incat sa nu foarte mult din spatiul util disponibil. Sertarele de jos se vor potrivi cel mai bine pentru pastrarea incaltamintei pe care o utilizezi mai putin si alte accesorii necesare protejarii acesteia, creme si solutii impermeabile. 

Mobilier hol Kring Bari, 140x195x42 cm, culoare stejar antic

Cuierul hol Kring Bari reprezinta o solutie practica si eficienta pentru a pastra obiectele vestimentare intr-un spatiu ingrijit si la indemana. Vedem ca acesta ofera numeroase optiuni pentru depozitare haine, pantofi si alte accesorii, ceea ce reprezinta un mare avantaj. Sertarul din partea de jos la fel si dulapul este prevazut cu maner incorporat, pentru a accesa rapid si fara prea mare efort lucrurile de la interior. In partea dreapta se regaseste o bancheta, excelenta pentru a sta jos atunci cand doresti sa probezi o pereche noua de pantofi. 

    Primul contact pe care îl are vizitatorul cu casa este holul, încăperea de trecere între camere. Estetica holului este primordială în amenajarea tuturor spațiilor din casă. Aceasta depinde de mai mulți factori: dimensiunea spațiului, care trebuie să cuprindă elemente de mobilier esențiale cum ar fi cuierul pentru haine, pantofarul pentru incăltăminte, suportul pentru chei. Kring Bari este o alegere interesanta prin prisma spatiilor numeroase de depozitare, fiind dotat cu 2 carlige de prindere haine la inaltime, mai multe sertare cu usa de inchidere in imediata apropiere, un spatiu pentru depozitare generos in zona inferioara ideal pentru pantofi si alte instrumente de intretinere incaltaminte si un corp cu 2 rafturi in regim inchis, in partea dreapta jos. Dimensiunile exacte si statiile disponibile pot fi studiate conform cu figura urmatoare.

     Cuierul Kring Bari ofera o buna organizare a spatiului, fiind dotat cu numeroase zone de depozitare ce pot servi in diverse scopuri, in functie de necesitati. Este un obiect functional multiplu ce se impune si prin latura decorativa, fiind usor de incadrat datorita Stejar antic ce ofera senzatia de interior spatios si modern. Acesta este confectionat din PAL melaminat si are urmatoarele dimensiuni: lungime 140 cm, latime 42 cm si inaltimea de 195 cm. 

     Deasemenea in cazul in care te-ai decis sa il comanzi, acesta soseste la curier dezasamblat, fiind nevoie de cateva ore de stradanie in care sa pui cap la cap fiecare piesa ca intr-un puzzle, ca intr-un final sa ia forma dorita. Deasemena beneficiaza de instructiuni de montare, toate piesele si suruburile sunt incluse in pachet, totul ca tu sa reusesti fara a apela la ajutor specializat. Cuierul Kring Bari îmbina stilul cu practicul, fiind un loc ideal pentru pastrarea hainelor la indemana zi de zi.

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Mobilier hol Kring Bari, 140x195x42 cm, culoare stejar antic

Lasă un comentariu