Televizor Philips 32PHS5507/12, 80 cm, HD, pret, pareri

      Philips 32PHH4100 este un televizor ideal in cazul  utilizatorilor care doresc a-si achizitiona un televizor compact, la un pret redus, care sa beneficiaze de un ecran de 80 cm, capabil sa redea imagini calitative la o rezolutie HD.  Caracteristicile acestui model sunt decente, iar performantele pe partea de imagine sunt surprinzator de bune. Este un model non Smart care face parte din gama 2022, si vine dotat cu cele mai noi tehnologii pentru a reda astfel imagini clare si fluide care sa bucure ochii utilizatorului. Nu multe mai sunt optiunile in zona de non-smart, majoritatea modelelor fiind incarcate acum cu functii smart, incat plaja de alegere ramane destul de mica. Am ramas placut surprins de calitatea imaginilor, desi il vedeam mai mult cat un televizor de bucatarie sau de birou, iar din acest punct de vedere se potriveste oriunde. Este usor si se poate muta cu usurinta iar imaginea clara, vie, iti asigura cea mai buna experienta, orice ai viziona. Pe langa televizor, primesti ca accesorii aditionale, telecomanda cu actionare de la distanta, cablul de alimentare si un set de baterii.

Televizor Philips 32PHS5507/12, 80 cm, HD, LED, Clasa E

       Este construit dintr-ul plastic negru de buna calitate, rezistent si masoara in diagonala 80 cm. Arata foarte bine si din punct de vedere al designului, este subtire, iar ramele de dimensiuni mici sunt practic confundate cu ecranul care ofera o perspectiva generoasa din punct de vedere al imaginii. Rezolutia maxima la care acesta functioneaza este de 1366 x 768 pixeli, ecranul acestuia fiind unul HD. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Marginile care inconjoara ecranul sunt destul de subtiri, incat sa ofere mai mult spatiu pentru vizionat fara obstructie. Cele doua picioruse pozitionate la capete ii ofera o sustinere buna indiferent de suprafata, oferind o echilibrare perfecta a greutatii.

Televizor Philips 32PHS5507/12, 80 cm, HD, LED, Clasa E

       In functie de transmisiune exista optiunea de a alege si formatul de redare, comutarea facandu-se simplu folosind telecomanda din dotare in modul 16:9 sau 4:3. Ecranul luminos are o valoare exprimata a luminozitatii de 200 cd/m2, totul fiind controlat digital si asistat de sistemul inteligent de imbunatatire al imaginii Digital Cristal Clear. Cu Digital Crystal Clear de la Philips beneficiezi de 69 miliarde de culori si un super contrast dinamic de 500.000:1. Calitatea buna a imaginilor se datoreaza si tehnologiilor speciale de care actualul model beneficiaza. Pixel Plus HD ofera o gama impresionanta de culori si un contrast excelent, imbunatatind reproducerea miscarii, oferind imagini clare si vibrante.

      Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 8 W fiecare vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte buna cu un bass puternic si clar. Sunetul este distribuit in egala masura in toata camera datorita caracteristicii speciale built in Incredible Sound caruia ii poti aplica diverse setari in functie de continutul media urmarit. Printre tehnologiile utilizate, mentionam Dolby Bass Enhancement, Incredible surround, Control bass si Egalizator automat pentru volum. Sunetul este clar, nu distorsioneaza, chiar daca maresti volumul la valori mai mari. Vocile se disting foarte bine, la fel si sunetele de fundal. 

      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, port component, port USB 3.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Majoritatea porturilor de conexiune sunt in spatele televizorului. Televizorul este destul de economic si atunci cnad vine vorba de consum, acesta fiind incadrat in clasa energetica E potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE. Acest model inregistreaza un consum mediu de 26 kWh/1000 h. 

Televizor Philips 32PHS5507/12, 80 cm, HD, LED, Clasa E

       Televizorul este compatibil si cu suport de sustinere pe petete de tip VESA, cu un standard a dimensiunilor de 100 x 100. Vei avea astfel parte de o panorama excelenta chiar si de la distanta, imaginile fiind livrate respectand cele mai inalte standarde de calitate. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Televizor Philips 32PHS5507/12, 80 cm, HD, LED, Clasa E

Lasă un comentariu