Comoda Kring Sigma, pret, specificatii design (review)

    Kring Sigma este o comada Tv organizata in stilul arhitectural modern, astfel incat aici sa gasesti un un loc potrivit si sigur pentru televizorul tau, dar si alte lucruri personale pe care doresti sa le depozitezi la indemana. Dimensiunile masurate pentru aceasta urmaresc urmatoarele valori 119 x 110 x 45 cm, fiind astfel un element decorativ care va oferi mai multe avantaje din punct de vedere al zonelor pentru depozitare. Kring Sigma este un mobilier excelent in cazul in care iti doresti sa ai la dispozitie un spatiu organizat, pe mai multe nivele. Comoda Kring Sigma combina aspectul placut contemporan cu functia practica. La interior ai la dispozitie un spatiu de depozitare generos.

Comoda Kring Sigma, 119x110x45 cm, culoare stejar / negru, 4 usi

      Amenajarea livingului/dormitorului reprezinta o provocare si totodata un proces minutios ce necesita destul de multa atentie si rabdare, tinand cont de faptul ca acesta este considerat sufletul locuintei. Cu un astfel de mobilier participi la imbunatatirea spatiilor de depozitare, chiar din imediata apropiere a patului, unde poti pastra acele lucruri importante care chiar conteaza pentru tine.

      Comoda Kring Sigma este structurata pe mai multe nivele de rafturi si sertare, la care ai acces prin intermediul a doua usi separate. Designul modern la fel si combinatia de culori fac din acest mobilier sa fie unul dorit de majoritatea celor care aspira la confortul locuintei proprii. Kring Sigma dispune de mai multe spatii de depozitare practice, in combinatie de stejar si cu negru, o nuanta care se aseamana cu cel a lemnului masiv. Corpul si fronturile sunt formate dintr panouri de PAL mat de 16 mm, in timp ce blatul este din PAL de 22 mm. Picioarele sunt din plastic negru de 12 cm inaltime.

Comoda Kring Sigma, 119x110x45 cm, culoare stejar / negru, 4 usi

   Se preteaza perfect pentru living-urile de tip open space, la fel si la dormitor, acolo unde doresti sa ai un spatiu extra pentru depozitare.

Recomandare:

        Acesta comoda arata bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Comoda Kring Sigma, 119x110x45 cm, culoare stejar / negru, 4 usi