Set Living Kring Elsa, perfect pentru sufrageria ta (review)

      Exact ca in occident, aceasta moda a mobilierului ce beneficieaza de sistem iluminare cu LED-uri colorate prinde si la noi in tara, iar in ultimul timp tot mai multi producatori de mobila adopta acest stil. Living-ul Kring Elsa este cel mai concret exemplu, o piesa de mobilier ce se remarca atat ca aspect cat si functionalitate. Livingul Kring Elsa este o solutie de imaginatie perfecta daca doresti sa impresionezi la capitolul estetica, dar in acelasi timp sa ofere camerei de zi partea functionala. Este un set de mobilier practic, format din doua corpuri din MDF, unul suspendat si altul la nivel, un raft pe un singur nivel intre ele din acelasi material, sub care se adauga o baza a corpului din acelasi material MDF, de culoare gri cromat. Fiind destul de compact, avand dimensiunile L=281 cm; H=200 cm; A=41 cm, acesta se recomanda a fi excelent in cazul camerelor de mici dimensiuni. 

   Spatiul restrans poate reprezenta o provocare pentru ca trebuie sa tinem cont atat de functionalitate cat si de estetica, iar o mobila de dimensiuni reduse, cu linii simple si compartimentata cat mai eficient, ne va ajuta sa echilibram cele doua aspecte. Kring Elsa a fost alegerea perfecta, un mobilier compact, avand o constructie uniforma din materiale de calitate, bine finisate, si cel mai importanat, cu un design aparte vizibil mai ales noaptea, atunci cand avem posibilitatea sa aprindem sistemul de iluminare LED. 

Caracteristici:

– Fronturi din MDF, lucioase;
– Fronturile vitrinelor sunt din sticla partial lacuita;
– Corpuri din MDF, stejar alb lucios;
– Rafturi din sticla cu rezistenta marita;
– Luminile sunt incluse in pret;

    Kring Elsa este un mobilier cu manere discrete ce dispune de un loc de pozitionare adaptat pentru zona de televizor. In plus setul de mobilier Kring Elsa dispune de corpuri expandate pentru partitionarea inteligenta a lucrurilor care conteaza pentru tine in aceasta incapere. Blatul care se desfasoara deasupra sertarelor, este unul foarte gros si tratat cu lac special care ii confera un luciu si rezistenta sporita la zgarieturi. Aici e si zona care va fi supusa de cele mai multe ori uzului, asa ca acest tratament al lemnului va limita din efectul utilizarii. Zonele de depozitare din imediata apropiere iti vor asigura confort si functionalitate, astfel incat livingul tau sa fie unul incapator in care sa ai totul la indemana si sa te simti ca acasa. Livingul Kring Elsa cu lumini are o baza materiala din MDF/stejar alb lucios. 

Set Living Kring Elsa, dimensiuni 281x200x41 cm culoare stejar front alb lucios

      Mobilierul ideal pentru un living de apartament este cel compact si multifunctional, cu spatii inteligente de depozitare, care nu ocupa foarte mult spatiu. De aceea, este recomandat sa eviti mobila masiva si grea si sa te orientezi spre astfel de piese de mobilier cum este si Kring Elsa, usoare, dar de calitate superioara, care vor oferi spatiului un aspect aerisit si ordonat. Gandeste in avans designul living-ului tau, inclusiv directia si modul in care se vor deschide usile dulapurilor, astfel incat sa salvezi cat mai mult spatiu. In zona superioara utilizatorul beneficiaza de avantajele unui corp suspendat care cuprinde o multime de spatii de depozitare. Geamul dintre nivele din zona cea mai mare ofera avantajul vizual de a observa produsele pe care le depozitezi la interior. Rafturile sunt trainice, rezistenta la sarcini de pana la 25 Kg. Pentru curatarea structurilor lemnoase se recomanda utilizarea unei lavete sau a unui prosop de hartie usor umed.

    Sunt multumita de alegerea facuta, sufrageria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite.

Recomandare:

    Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi sufrageria fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Set Living Kring Elsa, dimensiuni 281x200x41 cm culoare stejar front alb lucios