Birou Multifunctional Kring Esbjerg, pret, specificatii design

         Biroul multifunctional este una din piesele de mobilier care nu ar trebui sa lipseasca din dotarea locuintei unei persoane care obisnuieste sa lucreze de acasa. Un birou este cu atat mai mult multifunctional daca are in possesie spatii diferentiate pentru a pastra lucrurile care conteaza pentru tine, cum ar fi o agenda de lucru, instrumente de scris, mouse sau alte accesorii importante pe care doresti sa le ai la indemana. Kring Esbjerg foloseste o masa rabatabila ce permite pozitionarea laptopului pe suprafata plata, fiind suficient spatiu in jurul sau pentru o ceasca de cafea si eventual penru mouse. Cand termini lucrul, poti strange masuta de lucru pentru a obtine astfel mai mult spatiu in jurul sau. Masuta este prinsa in doua balamate rabatabile si una fixa cu raza de dezchidere la 180 de grade. Bratele opresc schimbul de pozitie al placii care compune masa de lucru pana la un unghi optim.

     Biroul Kring Esbjerg reprezinta un accesoriu simplu, dar si util atunci cand lucrezi in fata laptopului sau sistemului tip desktop. Ofera un spatiu adecvat si pentru depozitarea lucrurilor in dulapul pentru depozitare adiacent in stanga, unde se afla 3 setrare usor de accesat. Acesta masoara in dimensiuni L x l x H: 88 x 18,6 x 120,8 cm, fiind usor de mutat dintr-o camera in alta, greutatea sa fiind de 36 Kg.

    Blatul superior din stejar Sonoma inspirat din lemnul natural are o grosime de 16 mm, suficient de buna pentru a sustine sarcini de pana la 10 Kg. Blatul este unul foarte gros si tratat cu un lac special care ii confera un luciu si rezistenta sporita la zgarieturi. Aici e si zona care va fi supusa de cele mai multe ori uzului, asa ca acest tratament al lemnului va limita din efectul utilizarii. cele doua suporturi laterale de sustinere blat, sunt prevazute cu picioruse din plastic pentru a nu zgaria parchetul. 

    Sunt multumita de alegerea facuta, noul birou Kring Esbjerg arata extraordinar, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Comanda a venit relativ repede, partea cea mai grea fiind legata de montaj, unde a fost nevoie de o sedinta de familie pentru a imbina piesele de mobilier asa cum era specificat si in cartea cu instructiunile de montaj. 

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca doresti sa ai o masa de lucru numai a ta, pe care sa te bazezi in serile lungi de lucru, pana mai tarziu, alegerea fiind una accesibila si ca pret: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Birou Multifunctional Kring Esbjerg, 88x120.8x18.6 cm, culoare Sonoma

Lasă un comentariu